Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב TEST ידוע כבר מזמן ברכבי פורד, ממליץ לגגל את זה בגוגל כמובן, יש מספיק סרטונים ומידע עבור אלו השואלים בפורום.

בפורד מונדאו טיטניום למשל יש מסך מקורי גדול ביו השעונים, המד חום מנוע מופיע בתוך התפריט.

מספר אנשים מודרטרים עושים שינויים בתוכנה של פורד, במיוחד בחור איש תוכנה רציני רוסע ממוסקבה, ב TALK FORD האירופאי, ואני הסופ"ש מעדכן את ה CONVERS+ שלי להציג עוד פרמטרים בזמן נסיעה ושדרוג פונקציות מהותיות.

פורסם

אז אם כך אין משמעות מעשית למצב test, לא ניתן להחזיר דרכו הצגת נתונים שקיימים במחשב של הרכב, אבל היצרן/יבואן חסמו אותם?

הדבר העיקרי שאפשר לגלות ממנו הוא שיש בכל הדגמים של הפיאסטה מחשב דרך שיכול להציג נתונים כמו צריכת דלק, אבל חסמו אותם למי שלא שילם על הרמת גימור הגבוה יותר.

פורסם

אצלי בטיטניום יש מחשב רכב עם מסך גדול בין השעונים, שם אני רואה את כל המידע הדרוש לי בתגית האפשרויות, ממש הכל.

בנוסף לכך, מצב TEST מבצע המון בדיקות ומציג המון נתונים בצורה מאוד נוחה ויפה, העניין של שינוי התוכנה שאותו אדם מבצע או אנשים מבצעים, זה למשל להוסיף במסך מוד טמפ' קבוע, אם פותחים דלת אז לא יהיה אייקון גדול שיגיד אם זה של הנהנג או נוסע או בגאז' או בציור של הרכב ( יש ציור של רכב ) אותה דלת נפתחת ספציפית, הרדיו לא מתכבה עם כיבוי הרכב ( פונקציה מקורית של פורד משום מה ) פנסים קדמיים תמיד מאירים בציור כשזה נדלק ( האמת שזה מקורי מובנה כבר ) ועוד המון אפשרויות מגניבות עם המחשב הזה.

אבל זה כמובן למי שיש צורך או אפשרות או רמות גימור גבוהות עם CONVERS+

בספק שהיבואן חסם, מי הולך להתחבר לכל מחשב רכב ולחסום דברים, בספק רב.

המחשב שלך יציג את אותם הנתונים בצורה כזאת או אחרת כמו בגרסא בכירה עם מסכים או לא. שיטת ההצגה שונה מרכב לרכב אבל הנתונים זהים. המחשבים הרי זהים לרוב פשוט תלוי מה תוכנת ניהול המנוע ואולי, אם כבר אנחנו בכיוון, יכול מאוד להיות שבגרסאות הזולות הרבה יותר מותקן גם מחשב רכב שונה מאוד מהבכירות ( הרי זה יוניט שלם מובנה שמגיע, בסה"כ המפעל מחליט מה לשים למי )

פורסם (נערך)
בפוקוס זה נעשה על ידי החזקה כפתור הOK הימיני והעברת המפתח לON.

דביר, איזה ימני בדיוק? אצלי ה-OK מצד שמאל.

טוב, זה אדיר. ממש משעשע. נותן כל מיני בדיקות ומדדים שונים ומגניבים.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה בדיקות ואילו מדדים?

לא מרגיש שחסר לי משהו - אבל אולי תדליקו אותי לחפש גם... (ב S-MAX עם CONVERS+ וב ST)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, לבדוק פיקסלים מתים במסך ;) אכן כן, זאת גם אפשרות.

פורסם
כן, לבדוק פיקסלים מתים במסך ;) אכן כן, זאת גם אפשרות.

כן, גם את זה ראיתי.

יש בדיקת המחוונים, יש בדיקת מתח וצריכת חשמל ויש בדיקת זרימת דלק. קיימים עוד דברים שונים ומשונים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וכדי לצאת ממצב TEST יש לכבות את המנוע.

לדעתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על אותו כפתור שדרכו נכנסים למצב TEST מראש וזה מוציא אותך חזרה לתצוגה הרגילה, ללא כיבוי מנוע.

אכן החל ממתיחת הפנים לפיאסטה החדשה (מנוע ה- 1600, תיבה רובוטית) בדגם האוטומטי יש שעון חום מנוע דיגיטלי.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כן, נורה להתרעה במקרה של התחממות יתר. כמו במאזדה 2, מאזדה 3 הקודמת ועוד לא מעט מכוניות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...