Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרגום מאתר רוסי fiesta-new.ru

מצב עבודה TEST של מחשב דרך בפורד פיאסטה החדשה:

לפני התנעה לוחצים על כפתור איפוס קמ' (זה שבתוך ספידומטר, לא של מחשב דרך). מסובבים מפתח למצב ON ולא מתניעים כמה שניות עד ששומעים צליל. מיד מתניעים.

יש הרבה מידע - עוברים מפרמטר לפרמטר על ידי לחיצה על אותו כפתור.

כפי שהבנתי, אמור לעבוד גם בפוקוס ורכבים אחרים של פורד

פורסם

נכון, יש המון פרמטרים לא מובנים, אבל חום מנוע ברור מאוד. רואים שתי ספרות ואחריהם C אנגלית. דווקא מעניין שאין מד חום בלוח, מצאו איפה לחסוך, הרי הכל כבר מוכן.

יש עוד פרמטרים קשורים למהירות וצריכת דלק, הם לא ממש ברורים. גם אפשר לראות שם קודים של שגיאות אם קרו - את זה לא יכולתי לבדוק כי לא קרו לי:)

עריכה: באיזה רכב בדקת?

פורסם

כאמור בכותרת, הרכב שבו בדקתי את העניין הוא פורד פיאסטה החדשה. לחיצה על הכפתור לאחר ההתנעה אינה עושה דבר, וכדי לצאת ממצב TEST יש לכבות את המנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לוחץ על הכפתור, מסובב מפתח לON, מחכה שניה או שתיים, רואה שבמקום KM אני רואה "test" באותיות כאילו לטיניות ואז אני מתניע. ועל ידי לחיצה על כפתור בלוח השעונים אני עובר מפרמטר לפרמטר. שמתי לב שהכפתור הזה אצלי קצת קשה, צריך לא להסס ללחוץ עליו, ואז זה עובד. לחיצה ארוכה על הכפתור מחזירה למצב רגיל, גם התנעה מחדש.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האם אפשר להפעיל את מחשב הדרך ברכבים הידניים בגרסת ambient שאין להם מחשב דרך שמראה צריכת דלק, מרחק עד שיתרוקן המיכל וכו..?

אולי דרך האופציה הזאת של test ?

או באמצעות חיבור ל can bus ?

יכול להיות שהיבואן פשוט חסם את האפשרויות האלה לשימוש בגרסאות הפחות מאובזרות, אבל הן עדיין נמצאות שם ?

פורסם

אם גם בגרסת ה ambiente הידנית במצב TEST ניתן להגיע למסך שמראה את הנתונים שאין בגרסה הבסיסית ויש רק בגרסה היותר מפוארת trend, אז זה אומר שהיכולת להציג את זה קיימת ברכב, אבל ביטלו אותה וצריך להיות קוד שמחזיר את זה ומציג את הנתונים של צריכת הדלק ועוד דברים שיש במחשב הדלק.

פורסם

בשביל מה צריך את מד החום של המנוע?

לא שמעתי על רכב חדש מהשנים האחרונות שהתחמם לו המנוע.

בכל מקרה אם יש אפשרות להציג את זה, למה פורד או היבואן בחרו להסתיר את זה?

פורסם

אז אני שמעתי על רכב חדש מהשנים האחרונות שהתחמם לו המנוע, וחוץ מזה הרכב נשאר חדש לעד?

אין, הישראלי המצוי יבדוק בסוכנות אם יש חיישני רוורס, אבל לא אם יש מד חום מנוע. פשוט הזוי.

פורסם

בפוקוס זה נעשה על ידי החזקה כפתור הOK הימיני והעברת המפתח לON.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא.

מוות לחמישה תווים!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
בשביל מה צריך את מד החום של המנוע?

לא שמעתי על רכב חדש מהשנים האחרונות שהתחמם לו המנוע.

נו באמת...

• תוכן חדש...