Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב הזה ? אני מתנייד בו מטעם העבודה שלי ואני די התרשמתי לטובה. האוטו מאיץ סביר ואתה יכול למצוא את עצמך "ראשון" ברמזור. אך האוטו הזה מרגיש ממש זריז במהירות של ה80-120, אני המון פעמים מוצא את עצמי מתקרב ל120+ ואני על רבע דוושה אולי. בנוסף לדעתי האוטו שקט מאוד יחסית במהירויות החוקיות, אוחז לא רע לדעתי, שדה ראייה מצויין לדעתי והוא גם לא הכי גרוע מבחינת מושבים. מה ששמתי לב שיש לו מזגן מצויין ואיכות הרכבה סבירה עם רעשי קרקושים, במיוחד עם המזגן. לרכב הזה יש 197 אלף ק"מ והוא שקט, לא רועד, מעביר הילוכים חלק מאוד ברוב המקרים, אך מה שלא אהבתי זה האצה סבירה מ-0 ומנוע שמשייט לו על 3000 ב100 קמ"ש וזה נראה כאילו הוא מושך את ההילוכים. המנוע לא יזוז מתחת ל3500-4000 סל"ד אך לפחות כשהוא מגיע לטורים האלו הוא מספק את הסחורה לא רע. כבר ראיתי איזה רכב שמנסה להדביק אותי ולא ממש מצליח למרות שלא ניסיתי להתחרות.

אני רק רוצה לדעת איזה מנוע זה ? אני מתאר לעצמי שהיא 05-07. זאת הצורה הישנה.

אם אפשר פרטים על הרכב הזה אני אשמח.

אבל אני חייב לומר שזה די מוזר לנהוג על רכב שצריך לקרוע אותו כדי שיזוז מ0 אך שהוא מגיע למהירות של 80+ הוא "טס".

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

איבו חזקה מאוד, משהו כמו 280 סוסים סטוק.

והרגילה, ברור ראשונה בכל רמזור, אף אחד לא מנסה להתחרות כי מפחדים שתביא את האיבו.

אושריקו, תבדוק ברישיון רכב ,שם כתוב ארץ ייצור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל היא סוחבת טוב מ80+... נכון שאני רזה אך אני מעמיס עליה מזגן ויום חם והאוטו חלש מהמפעל ו200 אלף ק"מ.

ולא אמרתי שאני ראשון ברמזור, אמרתי שאם מאיצים חזק מ0 היא מאיצה סבירה אבל עיקר הכח מ80+

יכול להיות שהגזמתי בתיאורים שלה, אבל כל העולם אומר על הלנסר שהיא זוועה והכל אני דווקא לא הרגשתי את זה כל כך.

פורסם

הכל יחסי. אחרי יוקון הייתי מרגיש ברכב פרטי כמו על קרטינג. רכב 1.6 אוטומטי סוחב טוב רק יחסית לאחד דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אושריקו, איזו תשובה אתה רוצה לשמוע/לקרוא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש כזו לחמי, הייתה גם לחבר טוב. משפחתית יפנית אלףששמאותששעשרהשסתומיםאוטומטארבעההילוכים סטנדרטית. שום דבר יוצא דופן לרעה או לטובה. התנהגות סבירה, האצות סבירות, אבזור רגיל, עיצוב סביר, נוחות סבירה. צריכת דלק רגילה לסוגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב פשוט למדיי במונחים של היום, אבל עושה את העבודה נאמנה!

הייתה כזו לאבי 4-5 שנים עשתה 250K ק"מ לא ראתה מוסך. אני יכול לציין שחוויתי גם על בשרי שבתאונות צד היא מצילה חיים!

אותי דווקא מעניין הדגם עם המנוע 2000 גיר ידני, למישהו יש ניסיון איתו, נתונים? פוטנציאל שיפורים וכ"ו?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

היה לי את הלנסר כמעט 5 שנים נהנתי ממנו יחסית, אחיזה טובה, צריכת דלק סבירה, מנוע חלש לדעתי, גיר מצויין, טיפולים זולים ונאמנות של מיצובישי. בסופו של דבר רק בגלל המנוע החלפתי לרכב אחר.

פורסם
מזגן מעולה,כסא נוראי,קיבלתי כאב גב חזק מנסיעה של 20 דקות,הרכב חלש בצורה קיצונית,לא תודה!!.

מסכים עד ה"חלש". המנוע שלו עצלן בצורה נוראית וצריך התערבות של קאת'ולו כדי שהוא יעשה קיק דאון, אבל אם יודעים מתי ללחוץ וכמה הוא די זריז.

אני אוסיף שהוא חסכוני- עשיתי איתו בממוצע 1:12.5 ברוב התידלוקים שבדקתי במשך ה-3 וקצת שנים שהיה לי אחד כזה (90% בינעירוני, אבל עדין יותר טוב מאחרות בקטגוריה ומשנתון דומה)

הרכב פשוט ואמין מאוד. אני החלפתי לו מצערת כי היא התחילה להתנהג בצורה קצת לא יציבה בסרק (לא תיקון הכרחי, אבל לי זה ממש הציק) וב120K הלך הממיר קטליטי (כנראה שהיה בליסינג ותדלקו אותו בשתן של חמורים או משהו כזה)

מתאימה כרכב הסעות של אמא.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...