רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,555 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, היום הייתי במעמד קנייה של רכב אך לקראת סיכום הדברים נאמר לי ע"י המוכר שבשביל לקנות את הרכב בזמנו הוא לקח הלוואה מהבנק ועדיין נותרו לו כ20K בכדי לסיים אותה. מהי הפרוצדורה במקרה הנ"ל? נאמר לו בבנק שלוקח 30 יום לרישיון הרכב החדש והלא משועבד להגיע וממש לא נראה לי שאחכה את הזמן הזה ומצד שני גם לא אוכל לשלם את מלוא הסכום, למרות שבימינו זכרון הדברים חזק אך לא עובד לי בגרון העניין. הבנק אגב הוא בנק הפועלים אם זה משנה. אשמח לכל מידע בנושא ותודה מראש!
הודעה אחרונה מאת KobiF, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 674 צפיות
מחפש: גרסת 5 הילוכים 2 דלתות מעוניין לעשות פרוייקט, מכור לפרצוף של הגולף עם העיניים העגולות ביד 2 לא מצאתי את תאוות נפשי האם מישהו מכיר עוד מקומות שאוכל לחפש..? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vistaaddict, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום, אחד השלטים של ההזעקה שלי עושה בעיות, כפתור לא מגיב, נסו לתקן אותו אבל עדיים הוא נתקע מדי פעם. לפי מה שאני יודע, ניתן ללמד את ההזעקה לשלט חדש, מישהו יכול להמליץ לי על דגם של שלט חליפי ואיך ללמד את ההזעקה(או הוראות התקנה של האזעקה)? תודה!
הודעה אחרונה מאת abrashka, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.themarker.com/wallstreet/1.2459805 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4576811,00.html.
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי זמן רב בו רק מועדון הצרכנות חבר הציע הנחות גדולות על מגוון רחב של דגמי הרכב הנמכרים בארץ, אנחנו עדים למועדון צרכנות נוסף שמצטרף להנחות הגדולות, הלו הוא מועדון הצרכנות הקרנות. מועדון הצרכנות של הקרנות כולל בתוכו את משרתי הקבע במשטרה ובשירות בתי הסוהר ומאפשר לקהל לקוחות גדול נוסף להנות מהנחות על רכבים חדשים. זהו אומנם מבצע ראשון שאני עד אליו עם מועדון הצרכנות של הקרנות, אך הלוואי וזהו סימן לבאות, הן למועדון הצרכנות של הקרנות והן למועדוני צרכנות נוספים, מבצעים דוגמת זה מנגישים את ההנחות לקהל רחב יותר. המבצע הראשון של המועדון הינו שיתוף פעולה עם טלקאר, יבואנית קיה לישראל, אחד המותגים הנמכרים ביותר בישראל בשנים האחרונות. ניתן למצוא במבצע את שלל הדגמים של היבואנים …
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 936 צפיות
אהלן, אני איתמר. חדש בפורום! רציתי לדעת על ההגדרות של הרכבים בארץ (M1, N1, N2, L... והלאה) תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר אליעזר, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל שנה מגזין דרייב עושה את המבחן במסלול בוירגיניה,יש להם כבר באיזור ה-150 רכבים שעברו את המסלול ב-8 השנים האחרונות. התוצאות השנה קצת מפתיעות כשהקמארו קרובה מידי לפרארי F12 ועוקפת את ה-911 טורבו:
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 24.4 אלף צפיות
שלום. אני נהג חדש + צעיר אני מעוניין לקנות רכב חדש מהיבואן. עכשיו, השאלה שלי היא. מאיזה גיל אפשר לקנות כי אני מתחת ל 21 אין בעיה שאחד ההורים יקנה על שמו ואיזה עוד דברים צריך כדי לקנות אוטו, מה הדרישות של היבואים וכו'... האם צריך מקדמה?
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
אהלן. יש לי קצת ניסיון בקארטינג ובנהיגה ספורטיבית בכללי. לאחרונה עלה לי רעיון של לקנות קארט 2 פעימות עם כל הציוד הדרוש ולהתחרות, כי זו הדרך היחידה להפיק הנאה מספורט מוטורי בישראל בלי להסתכן בלהיהרג בכביש ציבורי. אני יודע שקארט תחרותי יכול לעלות בערך 20 אלף שקל. ציוד טוב יעלה לי עוד כמה אלפים. עגלה לרכב, עוד כמה אלפי שקלים. אז נניח שזו הוצאה חד פעמית של 30, אם נגזים, נאמר 35 אלף שקל. השאלה היא, כמה עולה להחזיק כזה כלי בשוטף? דלק, צמיגים, רפידות, בלת"מים. כמה תחרויות יש בשנה? כמה אימונים יש בשנה? כמה עולה להשתתף בתחרות או אימון? תודה.
הודעה אחרונה מאת GreatSavana, -
- 17 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! בשעה טובה קיבלתי את המאזדה 6 פרימיום + שהזמנתי ורציתי לשאול כמה שאלות את חכמי הפורום מאחר ואני לא מוצא שום מקור אחר..(כן, בדקתי אפילו בספר בריפרוף קל). שמעתי מכמה אנשים לאחרונה שניתן להגדיר כל מיני פונקציות שימושיות כגון : 1) פתיחת השער של החנייה בהבהוב אורות גבוהים. 2)הגדרת הנעה של הרכב בלחיצת שלט הרכב. הידוע לכם אם ניתן לעשות את הדברים הללו או שסתם מדובר באגדה? אם כן, הכיצד? האם יש פונקציות נוספות שאני צריך לדעת עליהם? תודה מראש, מארק.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 27.2 אלף צפיות
מודל 2004.. באמת שלא מצאתי כפתור או משהו ..? אשמח לעזרה. יותר יעזור לי עם תמונות או סרטון.. באמת שאני חדש בתחום הרכב אז אל תתנפלו עליי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברכב של אימי, אופל אסטרה 2013 , ( אני הנהג העיקרי ) כאשר פותחים את הדלתות ונועלים אותן דרך המפתח אין צליל פתיחה ונעילה, חיפשתי בספר רכב איך לשנות את זה אבל לא מצאתי כיצד, האם יש למישהו מושג איך לעשות שיהיה צליל פתיחה ונעילה?
הודעה אחרונה מאת Albetx, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 36 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום וחג שמח לפני כחודש ימים רכשתי רכב חדש ( סיאט איביזה 2011 מנוע 1.2 TSI אוטומט , 53000 קמ ) על מנת באמת לחסוך בעלויות הדלק שלי .. ביצעתי לרכב טיפול גדול והתחלתי את בדיקת צריכת הדלק שלי מספר פעמים , לאחר חודש אני יכול לומר שאני מאוד מאוכזב . נסיעה משולבת עירוני ובין עירוני הגעתי לצריכה של 1:10 בנסיעה רגועה של עד 110 מחוץ לעיר . לפי מספר כתבות שקראתי הצריכה של הרכב שלי מאוד מוגזמת ומאכזבת . מה יכולה להיות הבעיה ? ( בוצע טיפול גדול של פלגים פילטרים ושמן ) . תודה לכולם . (חישוב הצריכה שלי חושב שתידלקתי פול טנק נסעתי עד שירד לחצי טנק מילאתי שוב עד הסוף וחילקתי את הליטרים שתדלקתי בקמ שנסעתי . )
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 988 צפיות
השאלה היא שאלה כללית. יש לי רכב שמאוד יקר ללבי. התכנון שלי הוא להחנות את הרכב ולצאת למסלול הליכה של כמה שעות. המסלול המסויים עוד לא נקבע אבל הכיוון הכללי הוא איפשהו בנגב שדה בוקר/ בקעת הקנאים/ ניצנה וכד' שמעתי על מקרים בהם בעלי רכב השאירו את רכבם, יצאו למסלול ושחזרו, הרכב לא היה שם או שהיה פרוץ. [אגב, הרכב הוא פונטו 2001 במצב מצוין ++ - האם הוא מבוקש בקרב הגנבים בנגב?] מה המצב היום האם החשש שלי מוצדק?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
חברת לובינסקי, יבואנית סיטרואן, מודיעה כי משרד התחבורה הורה לה להפסיק את יבוא ה-C1, אחת המכוניות הזולות ביותר בישראל. הסיבה: אי עמידה בדרישות הבטיחות. לכתבה המלאה: http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26434-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C1-%D7%A0%D7%90%D7%A1%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%9E%D7%A9.aspx
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 4 תגובות
- 782 צפיות
שלום, מישהו ניסה בעבר לקנות מראות חיצוניות משומשות מאיביי? אני מעוניין לדעת במידה ואני אקנה, האם המוצר יתקע בכניסה לארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
מאחר ולצערי מכרתי את ההונדה לפני מספר שנים, מי שמעוניין יכול לפנות אלי לפרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת kopidanny, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, יש לי סוזוקי סויפט וחניה פרטית שנמצאת על מדרכה גבוה. אומנם יש שיפוע לעליה אבל עדין זה ממש גבוה וכל פעם אני משפשף את הטמבון אם אני יוצא במהירות של 2 קמ"ש במקום 1 קמ"ש. הבעיה עם זה שיש לי גומי בתחתית של הטמבון שכל הזמן יוצא מהמקום ונמאס לי כל יומיים לזחול מתחת לאוטו לסדר את זה. ניסיתי דבק דו צדדי חזק אבל זה לא מחזיק כי כל האזור ממש מלוכלך ואני לא יכול לנקות את זה (צריך ממש להרים את הרכב על מעלית, לפרק הכול ואז לנקות. פיתרון אחרון מבחינתי). ניסיתי לדחוף אזיקונים במקום הברגי פלסטיק שהיו ואינם עוד- לא מצליח כי יש שם מעין דופן כפולה בתחתית של הטמבון וזה חוסם את המעבר של האזיקון, אני לא יודע מה זה אז אני לא רוצה לעשות שם חורים סתם- גם דורש פירוק. יש…
הודעה אחרונה מאת I.G, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום האם למישהו יש נסיון עם השכרת רכב על באירופה לדוגמא : http://europeluxurycarhire.com/terms-and-conditions או http://www.kingrent.com/luxury-car-brands/porsche/911-rent.html תודה מראש, אשמח לכל מידע !
הודעה אחרונה מאת avshis, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לצורך גיבוש החלטה לרכוש או לא, אני מעוניין להתנסות במשך מספר ימים בנהיגה בגולף TSI מנוע 1200 או 1400 עם גיר DSG. האם יש בארץ חברת השכרה שמצעיה אחד משני הדגמים האלה?
הודעה אחרונה מאת HenzTDI, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לא מצאתי פורום יותר מתאים לשאול אותו אז מצאתי לנכון לגשת לפה. אז ככה, קיבלתי רישיון ואין לי ביטוח על הרכב ועם החוק החדש של ה-50 שעות על הכביש אני לא יכול לנהוג. עברו כבר 3 חודשים מאז קבלת הרישיון ועוד 3 חודש אני אצטרך להחתים את משרד הרישוי שסיימתי את שעות הליווי. השאלה היא אם חייב לעשות את השעות האלה או שפשוט לחתום בסוף החצי שנה וזהו (יש לציין שלא היה לי עד עכשיו ביטוח על הרכב וכנראה שלא יהיה לי עד סוף הליווי). תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, היום נהג רכב:קיה פורטה לבנה 76-676-74,השתולל בכביש ונהג בפרעות תוך כדי שהוא דבר בטלפון הסלולרי שלו,אבי,לא נתן לו לעקוף אותו והנהג בא מצד הרכב של אבי פתח את החלון ושאל "מה הבעיה שלך" (כל זה תוך כדי שהוא מצפצף ומדבר בטלפון),אבי שלא רצה להיגרר איתו לריב,פשוט ענה לו "מה הבעיה?" ונסע,אותו בחור נהג בפרעות ומצפצף לנהגים תוך כדי שהוא מדבר בטלפון. אני עצבני ומעוניין להגיש עליו תלונה או לעשות משהו בנידון,בושה שככה הוא מתנהג לבן אדם,למזלו אני לא הייתי שם כי אם הייתי,הייתי מתעד הכל. אשמח לדעת מה אפשר לעשות.
-
-
עקיפה בפס לבן
מאת Albetx-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, עלתה לי לראש שאלה על סיטואציה שאין מצב שלא נתקלתם בה בארץ. כביש עירוני, רכב החליט לעצור בצד ולתת לכולם לעקוף אותו, במקרה מדובר באיזור בלי שדה ראיה ויש פס לבן, כמובן שכולם נעלצים לעקוף את הרכב שנעצר מהנתיב הנגדי. מה אומר החוק במקרה כזה? וכבוד השוטר?
הודעה אחרונה מאת Stone, -
-
- 1 תגובות
- 636 צפיות
[video=youtube_share;i7n-hPC_Fu4] דעתכם על הרעיון, והאם יש למישהו עידכונים אם זה בסוף יוצא לפועל ?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
בדרך כלל אני לא תולה את הכביסה המלוכלכת שלי אך לפני כשבוע נעקצתי קשות על ידי נוכלים משופשפים ויש לי תחושה שהם יעקצו שנית קורבן אחר. אני עדיין לא מעכל את החור בכיס העצום שנפער וההשפלה שחוייתי בגלל אותו מקרה- שלא אשכח לעולם. לפני חודש החלטתי למכור את הרכב שלי, פולקסווגן ג'טה (מס' רישוי: 18-139-67) מודל 2008 כדי לקנות מכונית זולה יותר משיקולים כלכליים. פרסמתי מודעות ביד2 וWINWIN- בתאריך 21.5.13 התקשר אלי מישהו בשם ולאד והתעניין מאוד לרכוש את הרכב. הוא הציג את עצמו כנציג חברת תיירות מאילת. הוא התקשר מהמספר 08-6259357. הוא שאל אותי כמה שאלות שקשורות לרכב ואמר לי שיצור איתי קשר בחור בשם קלמן יוסלביץ (הנהג של החברה שגר במרכז) כדי לראות את הרכב. באותו יום התקשר אלי קל…
הודעה אחרונה מאת tmrohyn, -
שלום לכולם, בעקבות פרסומים של אלבר על מבצעים מטורפים, ורכבים במבצע 1+1 היה קשה לעמוד בפיתוי ולאחר שיחת טלפון עם מוקד השירות שלהם שלא נותן פרטים על מחירים-נאלצתי להגיע. ההגעה: התערוכה נפתחה שעה(ולא כפי שמצוין בפרסומים השונים) לאחר צאת השבת, כאשר כניסת רכבים לחניונים של המתחם אסורה בטרם השעה האמורה דהיינו 19:00 - כלומר פקק ענק מול גני התערוכה עם משטרה וצפירות רבות. חניה: 25 ₪ לכל שעה ו5 שקלים לכל רבע שעה נוספת משולמים על החניה-50 ₪ הלכו. כניסה: היריד נמצא במקום שדורש מהלקוחות הפוטנציאלים לעבור 4 תערוכות רהיטים בביתנים שונים בטרם הכניסה ליריד המכוניות! סדר גודל הליכה של 2 ק"מ בין הביתנים השונים. גם לאחר בירור טלפוני עם נציגת השירות שיש נגישות לנכ…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב 7 מקומות וידוע לי שעד היום היתה ניסן קשקאי 5+2 . דגם חדש יצא לקשקאי אבל הוא יהיה רק 5 מקומות. הדגם עם 7 נקרא אקס טרייל. השאלה שלי האם מישהו יודע אם בכלל הוא יגיע לארץ ומתי ? בסוכנות של ניסן לא קיבלתי תשובה...
הודעה אחרונה מאת מוסך תלפיות, -
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
שלום. מחפש מקום לקנות בזול קיט חלונות של spal. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת damplin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים ולילה טוב ! בקרוב אני רוצה לנסוע למרכז הארץ לקנות רכב , ואני מהצפון הרחוק ולכן עניין הביטוח הוא בעיתי לי (ולא אני לא יכול לסגור בטלפון כי אין באפשרותי לשלם באשראי לשתלומים) . אז המוכר של הרכב הספציפי אמר לי שאפשר לעשות ביטוח לדואר לכמה ימים עד שאני מגיע לסוכן הביטוח האישי שלי . תוכלו לספר לי על כך? (הרי פעם ראשונה אני שומע על זה) , והאם ניתן לבטח נהג צעיר+ חדש לתקופה קצרה של שבוע למשל (?) תודה מראש לעונים .
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
אני לוקח מחר לבדיקה רכב ששנה על הכביש 15אלף קילומטר לבדיקה לפני סגירה צריך לדעת מקום מומלץ לבדיקת רכב לפני קניה באיזור של נתניה או הרצליה המליצו לי חברים על דיננומטר ברעננה אבל רציתי לשאול כאן
הודעה אחרונה מאת Eli R,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 103 אורחים (הצג רשימה מלאה)