Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע והפיג'ו 107 יותר בטוחה ,והתשובה היא בטח הסמל של פיג'ו מגן מפני תאונות :lol:.

ועכשיו רציני כמו רבים מכאן שאמרו את זה הוא פשוט מכניס פחות כסף למדינה אז בגלל זה אוסרים יבוא .

ומה זה השטיות האלה ,המדינה תגיד לי אם אני רוצה רכב בטוח או לא ,עוד מעט תוציא הוראה לגרוט את כל המכוניות שהם לא חמש כוכבים .מדינה שמתעסקת בטפל.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

כמה שזה טיפשי אני לא צריך להוסיף. הכל כבר נאמר ע"י אחרים.

בסופו של עניין זה ישפיע לרעה על שוק הקטנטנות. הרי אם אלטו התחילה את כל המהפך - C1 הייתה התגובה הראשונית.

שגררה, בין היתר, הוזלה על ה107, "מבצע לחברים בלבד" של פנדה, ותחילת יבוא של דייהולט ספארק וקיה פיקנטו.

עכשיו אין שום מניעה מלהחזיר את המחיר של 107 למה שהוא היה קודם (5K יותר בערך?).

בכל אופן פשוט חבל. מקווה שלובינסקי יצליחו לערער על זה איכשהו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משרד התחבורה הישראלי מאורת נחשים וטיפשים,מאמצים כל תקנה אירופאית כמוצאי שלל רב

ולא שוכחים להמציא המצאות

יש יותר טוב מהTUV הגרמני?

פורסם

אני מניח שזה יגרור הורדת מחיר של ה-107, מחוסר ברירה.

הרעיון היה למצב את הפיג'ו בתור רכב יקר יותר, ששומר על המחירון וכו' וכו'.

זה אגב - אכן המצב, ב-C3 מול 206.

אני מניח שאחרי שראו את ההצלחה הכבירה של C1 במחיר נמוך, הם יורידו את המחיר של ה-107.

ואם הם לא ירצו, תמשיך גברת אלטו להימכר במספרים מטורפים עד להגעת קיה פיקנטו.

פורסם

משהו פה מאוד לא ברור.

הסי 1 נבחנ ע"י יורו נקאפ בשנת 2005, על פי שיטת המדידה הישנה (טרום 2009) ושם קיבלה ציון 14 בהגנה על הולכי רגל.

באותה שנה נבחנו גם עוד מכוניות:

קיה ריו קיבלה ציון 13 בהגנה על הולכי רגל

רנו קליאו נבחנה וקיבלה ציון 9

ב.מ.וו סדרה 3 נבחנה וקבילה ציון 4

גם מזדה 6 נבחנה באותה שנה וקיבלה ציון 5

גרנד צ'ירוקי נבחנה וקיבלה ציון 0

סיטרואן ברלינגו נבחנה באותה שנה וקיבלה ציון 10 (כן - אותה אחת עם הפטור מאי.אס.פי) חחח

קיצור, מעניין מאוד מה הקריטריונים של החכמים במשרד התחבורה...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

זה לא רק הC1.

יש מכוניות סופר חסכוניות שמעניין למה לא מביאים אותן לארץ. כדוגמה יש את רכבי הבלומושן של VW, למשל הפולו בלומושן מסופקת ב2 גרסאות: 1.6 TDI (עם 90 כ"ס ו23 קג"מ מומנט) וצריכה של 1 ל24 בממוצע וגרסה חלשה יותר של 1.2 TDI (עם 75 כ"ס ו18 קג"מ מומנט) וצריכה של 1 ל29 בממוצע (!).

וקשה לי להאמין שהיבואן בארץ לא רוצה להביא אותו..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

התשובה ברורה: דיזל הוא אוייב העם! לא שמעת את מומחי משרד התחבורה? הם יודעים על מה הם מדברים!!!

not.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

sperial אני מבין שזה נראה לך הגיוני שמכוניות שחוקיות בכל אירופה לא חוקיות בארץ אפילו שהמכוניות שנמכרות בארץ הן לפי התקן האירופאי.

וכמו שהזכירו קודם,למה מוכרים MG בארץ בזמן שאפילו לא בדקו אותה באירופה?

אייל

פורסם

חברים בתור אחד שמכיר את הנושא מקרוב אני אצטט לכם משפט משיר ידוע מוכר ואהוב

money money money-must be funny!!

its a rich mans world

תסלחו לי על האנגלית אבל את הכיוון הבנתם הכסף והקשרים והאינטרסים הם השולטים ולא התרבות ההיגיון הדבר הנכון או סינכרון עם שאר המדינות שמקיפות אותנו .

חבל מאוד אבל יש לי רק הערה אחת

לגבי מי שרשם מי זו המדינה שתקבע לי אם אני רוצה רכב בטוח או לא..

סליחה אם מישהו יכנס בי מאוד הייתי רוצה שיהיה לו רכב בטוח ואני חושב שבטיחות צריכה להיות מעל הכל.

זה עדיין לא אומר שהם בדקו מה שצריך לבדוק או שהם צודקים כי הוא לא בטוח

אבל הגישה הכללית של בטיחות היא גישה מבורכת -הביצוע קלוקל.

פורסם

נשמע הזוי ומפוקפק כל הסיפור הזה.

מכניסים לכאן מלכודות מוות כמו שברולט אוויאו והגרוטאות הסיניות אבל מונעים הכנסת C1 ?

לאן הגענו...?

אם בטיחות הולכי רגל היא כ"כ חשובה, למה מאפשרים לכל מיני טנדרים וג'יפים לנסוע עם מגן חזירים ולא אוכפים את זה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב שאולי הם הסתכלו על הC1 ופחדו ממה שיקרה לרכב ולנוסעיו בפגישה עם הולך רגל. :lol:

סיטרואן בתגובה: נפעל לשינוי הסמל בחזית כך שיתאים לתקנות הבטיחות המחמירות של המעצמה המוטורית- ישראל.

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
sperial אני מבין שזה נראה לך הגיוני שמכוניות שחוקיות בכל אירופה לא חוקיות בארץ אפילו שהמכוניות שנמכרות בארץ הן לפי התקן האירופאי.

אין כאן עניין של הגיון, אלא של חוק (או תקנות). אם היבואן היה טורח להביא את ה-C1 לפני שנה לא היתה לו בעיה, אבל השנה התקן השתנה ולכן יש לו בעיה. אני מנחש (ולא יודע) שגם התקן האירופי עומד להשתנות, ואולי כבר השתנה, וה-C1 לא היתה מאושרת גם באירופה מרגע שהתקן החדש נכנס לתוקף - אבל באירופה היא משווקת כבר כמה שנים ולכן היא ממשיכה להיות משווקת לפי התקן הישן.

וכמו שהזכירו קודם,למה מוכרים MG בארץ בזמן שאפילו לא בדקו אותה באירופה?

איך אתה יודע שלא נבדקה באירופה? האם יש לך מושג לפי איזה תקינה היא אושרה לשיווק בארץ? לי אין מושג. האם אתה יודע אם המכונית לא אושרה לשיווק באירופה, או שפשוט לא נעשה נסיון ליצא אותה לאירופה ולכן כלל לא נבדקה שם? או, כמו לפי כמה שמועות, היא עומדת להיות מיובאת לאירופה בזמן הקרוב? אם זה המצב - מן הסתם היא עומדת בתקן האירופי.

משהו פה מאוד לא ברור.

הסי 1 נבחנ ע"י יורו נקאפ בשנת 2005, על פי שיטת המדידה הישנה (טרום 2009) ושם קיבלה ציון 14 בהגנה על הולכי רגל.

באותה שנה נבחנו גם עוד מכוניות:

קיה ריו קיבלה ציון 13 בהגנה על הולכי רגל

רנו קליאו נבחנה וקיבלה ציון 9

ב.מ.וו סדרה 3 נבחנה וקבילה ציון 4

גם מזדה 6 נבחנה באותה שנה וקיבלה ציון 5

גרנד צ'ירוקי נבחנה וקיבלה ציון 0

סיטרואן ברלינגו נבחנה באותה שנה וקיבלה ציון 10 (כן - אותה אחת עם הפטור מאי.אס.פי) חחח

קיצור, מעניין מאוד מה הקריטריונים של החכמים במשרד התחבורה...

אין קשר בין ציוני NCAP לבין תקנים. ה-NCAP בודק מדדים מסויימים בגרסה מסויימת של דגם מסויים בעוד שלאותו דגם יכולות להיות עשרות וריאציות. למשל - אפשר לבחון ב-NCAP דגם בריטי\אוסטרלי בעל הגה ימני בעוד שאצלנו ההגה שמאלי. אני בטוח שיש ביניהם הבדלים מבניים. או ההבדלים בין דגמי 4 ו-5 דלתות (לפחות לגבי פגיעה מאחור ואני מניח שגם לגבי פדיעת צד). האם רכב בעל 4 דלתות לא מקבל אישור כיון שה-NCAP בדק דגם 5 דלתות, עם מנוע אחר?

או, למשל, רכב יכול להיות בעל ציון NCAP מעולה - אבל בעל פנסים לא תקניים - רכב כזה יפסל כיון שאינו עומד בתקן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...