Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בדואר? איך ולמה?

HellCat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים ולילה טוב !

בקרוב אני רוצה לנסוע למרכז הארץ לקנות רכב , ואני מהצפון הרחוק ולכן עניין הביטוח הוא בעיתי לי (ולא אני לא יכול לסגור בטלפון כי אין באפשרותי לשלם באשראי לשתלומים) . אז המוכר של הרכב הספציפי אמר לי שאפשר לעשות ביטוח לדואר לכמה ימים עד שאני מגיע לסוכן הביטוח האישי שלי .

תוכלו לספר לי על כך? (הרי פעם ראשונה אני שומע על זה) , והאם ניתן לבטח נהג צעיר+ חדש לתקופה קצרה של שבוע למשל (?)

תודה מראש לעונים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תסמוך על מה שאני אומר על הדואר אבל אני אספר לך איך רכשתי את הרכב שלי.

העברת הבעלות התצעה בדואר וכששאלתי אם אפשר לעשות בזה הרגע ביטוח נאמר לי שאין אפשרות.

באותו הרגע חייגתי לסוכן הביטוח שלי ולאחר 10 דקות כבר היה לי ביטוח בתוקף, לדעתי הכי פשוט לתאם עם הסוכן שלך מראש שאתה הולך לראות רכב ויש מצב שתצטרך ביטוח, אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך עם זה מאוד.

*אם נשאר לך הביטוח מהרכב הקודם תוכל פשוט להעביר אותו לרכב הנוכחי.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן זו גם אפשרות , אבל ציינתי למעלה שאין באפשרותי לשלם באשראי (כרטיס חייל) .

ושאלתי מה התקופה הקצרה ביותר שאוכל לבטח את הרכב , אז התשובה שקיבלתי היא חודש . איך? אתה עושה ביטוח לשנה , משתמש חודש ואז מבטל .

נ"ב - המטרה שלי בכל הסיפור הזה היא להגיע הביתה עד לסוכן ורק אז לבטח את הרכב , אבל מכיוון שלא בא בחשבון לנהוג בלי ביטוח מת"א אז אני מחפש אפשריות.

עריכה אחרונה על ידי HellCat

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבקש במייל או בפקס העתק מהרישיון רכב או הביטוח, תעביר לסוכן שכל הנתונים היו בידו ואם אתה קונה,אתה מודיע לו והוא מנפיק מיד פוליסה (אם הוא ידרוש, השאר לו שיק,מזומן או פרטי אשראי שישלם מיד, אצלי הסוכן משלם ואני מחזיר..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל פעם שמכרתי רכב (מה שקרה כבר כמה פעמים) השארתי לקונה את הביטוח למשך מספר ימים על מנת שיוכל לטפל בענייני הביטוח שלו.

אני לא בטוח עד כמה זה תקף או מכסה (שמעתי דעות לכאן ולכאן) מאחר ובכל זאת, הרכב עובר בעלות - אבל שווה לבדוק. אם המוכר יסכים להשאיר

את הפוליסה לפחות עד שתגיע לביתך אולי שווה לנסות. שוב, לא יודע אם זה תקף בכלל, אבל שווה שתבדוק.

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל מה קורה אם הקונה עושה תאונה עם הביטוח של המוכר?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המוכר יכול לבוא אליך עם הרכב, ואז תשלם לו על מונית הביתה זה לא יעלה הרבה בהנחה שהוא גר קרוב.

אפשרות אחרת , להגיע אליו , להזמין גרר ב 350 שח בערך, ולחזור איתו הביתה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם למישהו כאן יש ניסיון בביטוח רכב לתקופה קצרה? למשל לשבוע?

ה"סוכן" המעולה שלי אמר לי שאפשר לבטח לחודש אחד , איך? לעשות לשנה ולבטל אחרי חודש ולקבל החזר כספי .

כיצד עושים ביטוח לתקופה קצרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה אפשר לקנות פוליסת ביטוח לשבוע בלבד ב"פול".

מדובר בביטוח חובה בלבד והתעריף יהיה יקר יחסית.

הבעיה שצריך להגיע לשם פיזית ולהוציא את הפוליסה ובוא נגיד... אין להם פיזור סניפים נרחב :lol: ..

מצד שני לא מבין את העניין של הסוכן שלך - הוא יכול להוציא לך פוליסת ביטוח ברגע שיש בידיו את הפרטים כלומר די מיד בזמן הרכישה, ותשלם לו ברגע שתפגוש אותו....

למה אתה צריך להגיע אליו - אנחנו כבר לא בשנות ה 90..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...