Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבוע גומי בתחתית הטמבון

I.G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי סוזוקי סויפט וחניה פרטית שנמצאת על מדרכה גבוה.

אומנם יש שיפוע לעליה אבל עדין זה ממש גבוה וכל פעם אני משפשף את הטמבון אם אני יוצא במהירות של 2 קמ"ש במקום 1 קמ"ש.

הבעיה עם זה שיש לי גומי בתחתית של הטמבון שכל הזמן יוצא מהמקום ונמאס לי כל יומיים לזחול מתחת לאוטו לסדר את זה.

ניסיתי דבק דו צדדי חזק אבל זה לא מחזיק כי כל האזור ממש מלוכלך ואני לא יכול לנקות את זה (צריך ממש להרים את הרכב על מעלית, לפרק הכול ואז לנקות. פיתרון אחרון מבחינתי).

ניסיתי לדחוף אזיקונים במקום הברגי פלסטיק שהיו ואינם עוד- לא מצליח כי יש שם מעין דופן כפולה בתחתית של הטמבון וזה חוסם את המעבר של האזיקון, אני לא יודע מה זה אז אני לא רוצה לעשות שם חורים סתם- גם דורש פירוק.

יש למישהו הצעות\ רעיונות לדבק כלשהו שיודע להמיס את הלכלוך (פיח בעיקר) ולתפוס את הפלסטיק הזה שלא יצא כל הזמן?

תודה לעוזרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגומי שאתה מדבר עליו הוא הלשונית פלסטיק שמחוברת מתחת לפגוש הקדמי? מה שמגיע עם האוטו?

אצלי כשזה נפל במוסך קדחו חורים חדשים ושמו ניטים, מאז לא היו בעיות

Instagram:

VWPolo6R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הלכלוך אתה יכול לנקות בעזרת מברשת ונפט .את הפלסטיק תתפוס בעזרת קליפסים מקוריים שאפשר להשיג בכל חנות אביזרים .

כדי שלא יגרם לך נזק בעלייה על המדרכה תמלא במלט את הפרשי הגובה ותעשה מעין שיפוע .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נפט?

עדיף אלכוהול. ומברשת לא תכנס לי לשם. אבל זה לא הבעיה, כדי לעשם את זה אני עדין צריך לפרק הכול כי אין שם מספיק גישה לכל האורך (יש כמה נקודות שזה מקובע בהן ואם אני כבר מנקה ומדביק אני רוצה לעשות את זה לכל האורך)

הקליפסים לא החזיקו כשהם היו שם. לא נראה לא שחדשים יהיו טובים יותר.

ויש שיפוע, פשוט הוא תלול מאוד ואני לא יכול להקטין את הזווית כי זה כבר יהייה בולט לכביש.

הגומי שאתה מדבר עליו הוא הלשונית פלסטיק שמחוברת מתחת לפגוש הקדמי? מה שמגיע עם האוטו?

אצלי כשזה נפל במוסך קדחו חורים חדשים ושמו ניטים, מאז לא היו בעיות

כן.

רעיונות נוספים? :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...