רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,555 נושאים בפורום הזה
-
בעיה בצ'יטה
מאת Ahbarony-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 834 צפיות
הצ'יטה שלי ביקש לעדכן אותו כפי שהוא מבקש פעם בחודש. (יש לציין שמדובר בדגם אמריקאי C50 ולא C50I המגוייר.) כך עשיתי ביום חמישי. אולם הוא עדיין מבקש לעדכן אותו. לא משנה מה אני עושה הוא ישר מבקש לעדכן אותו. אם אני עובר לEUROPE.DB במקום מזרח התיכון הוא לא מבקש יותר. השאלה היא האם זה קרה לעוד מישהו ומדובר בקנוניה של יבואן מקומי? או שמא המכשיר שלי נדפק בשמש? כמו כן, האם בסיס נתונים של אירופה מכיל גם את ישראל או שרק מזרח התיכון?
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
אהלן חברים בוקר טוב וגמר חתימה טובה ! הסיפרו הוא כזה - לפני 3 שבועות מכרתי את הרנו מגאן קופה שהייתה לי , ושבוע לפני שהיא נמכרה שולם עלייה ביטוח חובה + צד ג' . ישר שמכרתי קפצתי לחברת ביטוח ואמרו לי שאפשר "להקפיא" את הביטוח , אז הקפאתי אותו ושבוע אחרי מכן סגרתי אותו . אז יוצא שיש לי בערך 4,500 ש"ח שתקועים באוויר (אין לי ביטוח , ואין לי את הכסף בכיס) . מה עושים במצב כזה? מתי הכסף הזה אמור לחזור אליי? בראשון הקרוב אני מתכנן רכישת רכב , וכמובן בישביל לקחת אותו אני חייב לבצע ביטוח , איך מתנהלת הפרוצדורה? אילו אפשריות יש לי? הנסיעה היא מאוד רחוקה , מ ת"א - כרמיאל ואני מוכן לקחת את הסיכון של לנהוג בלי ביטוח . אשמח לתשובות ועזרה מחברי הפורום המנוסים , תודה !
הודעה אחרונה מאת T_A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
99.999% מהמכוניות בארץ לא נסעו. פשוט חנו. מה היה אצלכם, האם הייתה יותר או פחות חניה מהרגיל? ואיפה כמובן.
הודעה אחרונה מאת green, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום בשעות הערב חסם אידיוט אקראי את הכניסה לבניין שאני גר בו. כמה שכנים וביניהם אני רצו לצאת ולא יכולו. שיחה קטנה למשטרת ישראל ושתי ניידות מחוץ לבניין. מנסים לאתר את בעל הרכב,מנסים ומנסים.בסוף השוטר מתייאש ומתחיל לרשום דו״ח של 500 שקל. בדיוק באותו הרגע מגיע בריצה בחור צעיר,בשוק ממה שקורה סביבו כי הוא לא שם לב בחושך שהוא חסם. בסופו של דבר השוטר וויתר על הדוח (בגלל יום כיפור). בכל מקרה עבודה יפה ומהירה של משטרח ישראל,כן ירבו.
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
-
הכותרת כמובן נועדה למשוך את תשומת לב הקוראים בפורום. ההנחות הן כדלהן: ככל שאדם נוסע יותר הוא מזהם יותר את הסביבה. לכן המדינה צריכה לעודד שימוש מושכל ברכב - רוב האנשים (הבריאים) מתעצלים לנוע מרחק הגדול מ-500 מטר ללא רכב. עלות קניית והחזקת רכב בישראל גבוהה מאוד ביחס לשאר העולם. הרעיון הוא כזה: הגדלת רכיב המס על הדלק כך שליטר דלק יעלה נניח ל 10-12 ש"ח (במונחים של היום) ביטול מיסי קנייה על רכב חדש - כך שרכב חדש יעלה בדומה למחיר בארה"ב. ביטול ביטוח רכב חובה - כל רכב שתדלק יהיה מבוטח בביטוח חובה ע"פ הרציונל - תדלקת בוטחת! הרציונל הוא ככל שהרכב נוסע יותר הוא גם בסיכון גבוהה יותר לתאונה ולכן מי שמתדלק יותר משלם יותר. ביטול אגרת רישוי שנתי במקביל "שי…
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- 6 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכולם לקראת החופש והנסיעות לכל המקומות שאינם מוכרים כ"כ אשמח אם תוכלו לתת לי ולכל אלו שצריכים מפות מעודכנות לIGO לי אישית יש מפות 2011 אני מאמין שיש משהוא יותר מעודכן תודה רבה
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש חברות שמוכרת רכבים עם 0 קילומטר ליסינג ברישיון, חוץ ממוטו דיל, יש לכם המלצות?
הודעה אחרונה מאת אדירכ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכל חבריי לפורום, אני לא כותב פה הרבה אבל החלטתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי לאחרונה, שבסופו של דבר גם גרמה לי לקנות אברת'! הכל התחיל בצעד הראשון בסוכנות אבארת', שם קיבלתי יחס אישי, חם (להבדיל מהרבה סוכנויות אחרות, ועברתי באמת הרבה!) ונסיעת מבחן שהעיפה לי את הפוני (אפילו שאין לי..). אחרי כמה ימים חבר הזמין אותי לטיול אברת'ים דרומה, לא יכלתי לסרב! (טיול הרכבים הראשון שלי) שבת, 0600 בבוקר נפגשים בלטרון. רק מלראות את כל המכוניות בשורה כבר התחלתי להתרגש, והבנתי שהגעתי למקום הנכון! לא הכרתי פה אף אחד, אבל הרגשתי בבית. האווירה הייתה אדירה! נסענו כולם ביחד לים המלח דרך הנופים היפים של ארצנו. מאוד נהנתי מהנסיעה! חוץ מהמכונית האדירות מאוד אהבתי גם את האנשים עצמם, שי…
הודעה אחרונה מאת oe300, -
-
- 25 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
באמת שניסיתי לחשוב על כותרת יותר מדויקת ולא הצלחתי שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה בנוגע לבחורים שמבינים פה קצת יותר בהתעסקות עם חשמל ברכב ממני. בקשר לפולו 1.4 דגם 85 כ"ס 2012 שמגיעה ללא פנסי ערפל מצאתי משהו מאוד נחמד ובזול יחסית, תוכלו לעיין במוצר כאן: http://www.ebay.com/itm/Pair-of-LED-Daytime-Running-Lamp-DRL-with-OEM-Grill-Grille-For-VW-Polo-2011-2012-/291093491531?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43c6862f4b&vxp=mtr השאלה שלי היא כזאת: אם הרכב מגיע ללא פנסי ערפל, האם המוצר שמוצע למכירה כאן הוא מוצר לבעלי פולו רק עם פנסי ערפל מובנים שמעוניינים להחליף את הפנס ערפל בפנס לד? או שיתאים גם לבעלי פולו ללא פנסי ערפל? אשמח גם לדעת מה אתם ח…
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 4 תגובות
- 720 צפיות
התנקת חלק בתוח הפנס כיסוח מנורה מבפנים, אפשר איכשהו לפרק תפנס לחצי בין הזכוכית לבית של הפנס ,פנס אחורי שמאל
הודעה אחרונה מאת artem7, -
חדשות רכב: פיאט 500X נחשף - מערכת הנעה כפולה וגיר אוטומטי 9 הילוכים כאופציה 1 2 3 4 5
מאת Tzvika-Pick-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 61 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
על זה נאמר - עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. פיאט חושפת את ה-500X האח התאום החורג של ג'יפ רנגייד יקבל אופציה למערכת הנעה כפולה, אופציה לגיר אוטומטי עם 9 הילוכים, אופציה למנוע 2.4 ליטרים בנזין, אופציה לגיר רובוטי כפול מצמדי ואופציה להצליח מאוד בשוק הישראלי. אם רק המחיר יהיה באופציה הנכונה...
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, מכרתי את הרכב שלי למשיהו ובגלל שביום המכירה הייתה שביתה בדואר הקונה אמר שהוא ילך להחליף בעלות לבד יום למחרת. היום לקחתי ממנו את הטופס אישור רישום שינוי בעלות רכב קבלה למוכר. יש משהו בטופס שאני לא כל כך מבין: תחת פרטי הרוכש רשום שם של איזו בחורה וגם שם של הבחור שסיכמתי איתו על מכירת הרכב כאשר ליד השם שלו מופיע הכיתוב (מ-כח). תחת פרטי המוכרים רשום השם שלי וגם השם של הבחור שקנה ממני את הרכב וגם כאן ליד השם שלו מופיע הכיתוב (מ-כח). 1) אני לא מצליח כל כך להבין מה לעזעזל הולך פה ? הוא עשה איזושהי קומבינה ? 2) איך אני יכול לבדוק בוודאות שהרכב יותר לא רשום על שמי ? תודה ! -אלכס
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתי שניתן לרתך בעזרת שלושה מצברים כשהמתח הכולל 32 וולט אם המצבר שלי גמור ואני מצליח לייצב תמתח ברתכת על12 וולט, אני אוכל להניע רכב איתה? שאלה תיאורטית רצינית תודה.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפחות שמדובר בקנייה של רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, ולא בקנייה של חלב בסופר, מסתבר שטעיתי. התקשרתי לסוכנת מכירות שמולה עשיתי את ההזמנה אתמול, רציתי לדעת אם היא יכולה לומר לי מס' רישוי של הרכב שאני אמור לקבל לצורך הביטוח, היא מקריאה לי את המס' רישוי ומס' שילדה, אני רוצה לאמת שרשמתי נכון את המספרים, ואומר לה "אני אקריא לך עכשיו לראות שרשמתי טוב", ואז היא עונה: "אהה, כבר סגרתי את ההזמנה" . קיבינימט, אז מה אם סגרת? זה בדיוק שתי שניות לפתוח אותה שוב. היום התקשרתי שוב, כדי לקבל העתק של הרשיון עצמו, הנציגה שוב אומרת לי "חברות הביטוח לא עובדות היום, אני אפקסס לך את זה בראשון בבוקר". כאילו מה??????? קניתי רכב, אי אפשר לקבל שירות מינימלי?
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
שלום שבוע הבא אני טס לגרמניה ואני שוקל להביא Angel Eyes משם לפיג'ו 206,מישהו מכיר מקום שמוכר באזור מינכן? האם יעשו לי בעיות במכס או בהכנסה של זה לארץ? והאם זה בכלל משתלם יותר מלקנות מebay פשוט?
הודעה אחרונה מאת MeTaLhAmMeR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שאלה אולי מוזרה אך יש לי סקודה אוקטביה בנזין ואני מעדיף מנועי דיזל משלל סיבות. לאחר חיפושים של מס' חודשים אחר אוקטביה דיזל לא נמצאה הכלה והחלטתי לרכוש אוקטביה בנזין MPI 1.6. השאלה שלי היא האם מבחינת משרד התחבורה והחוקים במדינה שלנו יש אפשרות להסב רכב עם מנוע בנזין למנוע דיזל. הרי המרכב הוא אוטו מרכב ואני מאמין שלא אמורות להיות בעיות טכניות קשות לבצע את השינויים. אם אייבא מנוע דיזל 1.9 TDI או מנוע מפירוק האם אוכל להרכיב אותו חוקית על הרכב שלי?
הודעה אחרונה מאת OrFux, -
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. קודם כל, אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל אין לי גישה לאוף-טופיק, ובכל זאת רציתי לאחל לכולנו משהו קטן. אני מצטער אם זה עובר על חוקי השימוש. אז הנה עוד שנה חלפה לה. שנה של ניסיונות - לפעמים הצלחות, לפעמים כישלונות. וכעת אני רוצה לאחל לכולנו שנלמד מהשנה שעברה, ונוציא את המיטב מהשנה שבאה. שלכולנו תהא שנה של בריאות, שגשוג ושמחה. שליבנו יתמלא בכל טוב, אושר ותקווה. ושנזכה לראות רק את פירות ההצלחה. שעם כל יום שעובר, נושיט יד ונגיע כמה שיותר גבוה. שכולנו נעשה רק מעשים טובים, ונחמוק מכל צרה או רוע. שנה שבה כל אחד ינצל את כל ההזדמנויות, בלי שום חשש. ובקיצור, שתהיה לכולנו שנה של מתיקות ושל דבש! ולכל מי שצם, שיהיה צום …
הודעה אחרונה מאת shapin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
רכשתי רכב מאלבר שבוע שעבר. ברכב התברר שחסר מדף אחורי. מדובר ברכב נדיר יחסית שלא נמצא בפירוקיות. הסוכן שמכר לי את הרכב אמר שאין כל בעיה והוא ידאג לארגן לי את החלק החסר. בנתיים הוא לא עונה לטלפונים. נגשתי לסניף ביום ראשון והוא התחיל עם סיפורים שמנהל הסניף יודע וזה בטיפול ולהתקשר מחר כדי שיגידו לי מה קורה. בנתיים זה לא קרה. עם מי אני יכול לדבר?
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 868 צפיות
על פי אתר iCar, בשנת 2008 היה ניתן לקנות סיטוראן C5 חדשה 2.0 ב-147 אלף ש"ח בלבד (כתוב למטה): https://web.archive.org/web/20080317040100/http://www.icar.co.il/Model/113/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C5 כשעוברים לשנת 2010 לאחר מתיחת הפנים ומחפשים כמה עולה חדשה שגם היא באותה רמת גימור ועם אותם המכלולים, ניתן למצוא שהחדשה יותר עולה ב-33 אלף ש"ח יותר. https://web.archive.org/web/20100529205712/http://www.icar.co.il/Model/352/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F_C5 איך המחיר זינק כך?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם אני עומד לרכוש סיוויק שנת 99 בזמן הקרוב... אני חייב לדעת מעבר לבלאי הטבעי את מצב מכלולי הרכב ומחפש מוסך מומלץ ואיכותי לבדוק בו את הרכב.. לא מחייב מכון בדיקה שלוקח 500 שקל בד"כ ורושם לך מגילת כסת"חים ... צריך מכונאי שידבר איתי בגובהה העיניים לגבי מצב הרכב. תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 878 צפיות
נפתחים בפורום הרבה שרשורים על תלונות על ענף הביטוח, אני חוויתי חוויה הפוכה. לפני שבוע ומשהו קיבלתי טלפון מאליס (מהצוות שמונה גם את גלית, מירי וכמובן דוד), בעקבות התאמה שערכו נמצא שאבא שלי שילם בשנים האחרונות על שתי פוליסות חופפות צד ג' לאותו רכב, לפני שנתיים רכשנו פוליסה מחברה אחרת דרך אותו סוכן והחיוב כנראה נמשך לפוליסה המקורית. קודם כל מדובר בטעות (בין צוות הסוכן והחברה המבטחת), אני חושב שטעויות יכולות לקרות בכל מקום והשאלה היא איך מתמודדים עם הטעות. בכל אופן אנחנו קיבלנו צ'ק החזר מלא בדואר, צוות הסוכן עלה בעצמו על הטעות (מה שקורה הוא שאני "סוגר עסקה" עם כל הפרטים, בדרך כלל חובה ו-ג' בלבד, אמא שלי מבצעת את התשלום ואבא שלי הוא הנהג העקרי. אני מניח שלעולם לא היינ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתר משרד התחבורה ישנו פירוט של כל המכוניות שנרשמו בישראל החל משנת 2000, עם מידע משנת 1996 - "מאגר דגמי רכב פרטי ומסחרי עד 3.5 טון החל משנת 2000". המאגר שמור כקובץ XML ענקי, שמאוד קשה להשתמש בו. הקובץ מתעדכן ב-2 לכל חודש. אם יהיה ביקוש, אשמח להעלות קובץ מעודכן כל חודש. המרתי את קובץ ה-XML המקורי לקובץ Excel בפורמט נוח יותר אשר מופיע כאן: https://drive.google.com/file/d/0B4Wz95vugoxIYm0zR2lTUHoyaUE/edit?usp=sharing הערות לגבי קובץ ה-Excel: [*=right]שמות היצרנים בקובץ המקור כוללים בחלקם את מדינת הייצור, כך שיש הבדל בין "פורד בלגיה" ל"פורד גרמניה". איחדתי את שמות היצרנים תחת העמודה השנייה "MakeSimilar". שמות המקור נשארו בעמודה הראשונה …
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שאלה של טירון, אבל איך זה שמנוע 600 סמק של אופנוע לדוג: cbr600rr, מוציא 117 כ״ס שזה בערך הספק ממוצע של 1600 סמק ברכב? אני מבין שהמנועים הללו מגיעים לסל״ד כפול משל רכב אבל מה שונה במבנה שלהם שהם מגיעים להספקים כאלו בנפחים זעומים ? (יחסית לרכב כמובן)
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 11 תגובות
- 960 צפיות
אני לא בטוח שזה הפורום אז מתנצל מראש. היי, כמו כולם גם אני בחיפושים נרחבים אחר הזרוע האולטימטיבית לרכב. אחרי אינספור חיפושים נתקלתי במוצר של סמסונג דווקא, לא מצאתי הרבה המלצות עליו ברשת אז לכן אני שואל אותכם: 1) הוא מחזיק מעמד בחום הישראלי? 2) מומלץ לשים אותו על הדשבורד או על השמשה? 3) הוא רועד או נוטה ליפול לגמרי? אשמח להמלצות אחרות לזרועות טובים שלא מתחבר לשקע מצת, אוניברסלים, עמידים בשמש השוקדת, ולא אומרים עליהם קדיש אחרי חודש. תקציב עד 70-80 ש״ח. זה המוצר: תודה! http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00CPYHW14?pc_redir=1411032315&robot_redir=1
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה קטנה מה ההבדל בין הדגמים? לא משנה רובוטי/גיר רגיל. הבנתי משהו שהכסא לא מתרומם משהו כזה ועוד כמה דברים. האם זה תקף לגבי כל הדגמים בשנת 2012? האם יש הבדל בין 13 ל14? והאם הMII בכל שנותיה וצורותיה (5/3 דלתות) היא ארבעה מקומות?
הודעה אחרונה מאת vxlan, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מדבר על הרכב בשנתונים 2009-2010... מאוד התלהבתי מהרכב מבחינת עיצוב חיצוני\פנימי, נוחות, בטיחות וכו'... המחירים של רכב משומש בשנים האלו הוא גם די זול יחסית לרכב כזה (35 אלף +-) מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק היו הבעיות ברכבים לפני 'התיקונים' של 2011?
הודעה אחרונה מאת Rotem Shmueli, -
-
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השאלה שבכותרת, (במילים אחרות - חשקה נפשי בקיט בלימה משודרג לרכב) אני מניח ששילוח דרך הדואר ייעצר בוודאות. תהיתי האם שילוח דרך חברות פרטיות (UPS, DHL וכו'), עם מניעים כלכליים, ופקידי מכס מחמירים פחות יכולים להמתיק את הגלולה? שוב, אני לא מחפש לעקוץ או לרמות. את המיסים אני אשלם. העניין הוא שאין לי כוח לבירוקרטיה. אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על חברת השילוח צ"ג , אשמח לשמוע (דוגמת SHIPITO, USHOPS), כך שיהיה ניתן להצהיר על המוצר כאוות נפשי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת eli z, -
- 2 תגובות
- 974 צפיות
שלום, הרכב שלי זה מאזדה 3 2006 האצ'בק, חיפשתי בכל מיני אתרים פנסי ערפל לרכב וכל מה שמצאתי היה הפנסי הערפל העגולים: דוגמא (לחיץ) והפנסים האלה בכלל לא מתאימים לרכב שלי, אצלי הפלסטיק בטמבון איפה שאמור להיות הפנסי ערפל הוא מלבן ולא עגול, למה כל האתרים מביאים את הפנסי ערפל העגולים ? מה אני צריך לרשום כדי למצוא את הפנסי ערפל שמתאימים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yoelb00, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יגואר פרסמו מחירון לסדאן החדשה שלהם שתתחרה בסדרה-3, בC קלאס ובA4. הדגם יוצע עם שלושה מנועים (2 ליטר דיזל ובנזין, 3 ליטר בנזין) עם הספקים שונים ועם הנעה אחורית. הנעה כפולה תוצע בהמשך חיי הדגם. http://www.carbuyer.co.uk/news/138785/jaguar-xe-2015-price-release-date-specs
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2014/10/01/lamborghini-reveals-asterion-lpi-910-4-hybrid-hypercar-concept/ 5.2-liter V10 היברידי עם כ 900 כ"ס אבל בנתיים לא לייצור
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 173 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ELIA56
- Aviady001
- פאר האורה
- נירו72
- shayks
- Ash1
- ModChiP
- shay76s
- שחר 1
- elyas
- גולדן191
- רפי לין