Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצ'יטה

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הצ'יטה שלי ביקש לעדכן אותו כפי שהוא מבקש פעם בחודש. (יש לציין שמדובר בדגם אמריקאי C50 ולא C50I המגוייר.)

כך עשיתי ביום חמישי. אולם הוא עדיין מבקש לעדכן אותו. לא משנה מה אני עושה הוא ישר מבקש לעדכן אותו.

אם אני עובר לEUROPE.DB במקום מזרח התיכון הוא לא מבקש יותר.

השאלה היא האם זה קרה לעוד מישהו ומדובר בקנוניה של יבואן מקומי?

או שמא המכשיר שלי נדפק בשמש?

כמו כן, האם בסיס נתונים של אירופה מכיל גם את ישראל או שרק מזרח התיכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי צ'יטה ישראל היא באירופה. אל תתקין את מסד הנתונים של המזרח התיכון, זה לא יעזור לך.

ממש לא נכון, ישראל נכללת גם בחבילת המזרח התיכון (או שרק היא שם?)

איתגרתם אותי. עדכנתי מאגר של המזרח התיכון (לפני כן קיבלתי התראת עדכון), והכל בסדר.

http://www.speedcheetah.com/scshop/page.php?xPage=cheetah-is-best.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק, צודקים, צדקנו.

מתוך האתר שלהם:

Europe

Andorra, Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Israel, Italy, Lichtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey and Ukraine.

Middle East

Israel.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מספיק מציק לך כדי לשלוח לאחריות- שלח מייל לשירות לקוחות של היצרן. שירות מצויין-מניסיון של פעמיים שהחליפו לי מכשיר בלי להתווכח.

חיסרון- הם שולחים חזרה רק לארה"ב, אז תצטרך למצוא סידור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...