Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל הכבוד למשטרת ישראל!

GABIUBOGI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום בשעות הערב חסם אידיוט אקראי את הכניסה לבניין שאני גר בו.

כמה שכנים וביניהם אני רצו לצאת ולא יכולו.

שיחה קטנה למשטרת ישראל ושתי ניידות מחוץ לבניין.

מנסים לאתר את בעל הרכב,מנסים ומנסים.בסוף השוטר מתייאש ומתחיל לרשום דו״ח של 500 שקל.

בדיוק באותו הרגע מגיע בריצה בחור צעיר,בשוק ממה שקורה סביבו כי הוא לא שם לב בחושך שהוא חסם.

בסופו של דבר השוטר וויתר על הדוח (בגלל יום כיפור).

בכל מקרה עבודה יפה ומהירה של משטרח ישראל,כן ירבו.

edf4691ad789358a364448373d45538b.jpgad852afe98259d77cff71f918014c9a7.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היית קורא לסבא שגר בבלוק שלכם, אולי הוא היה מצליח לצאת מהחניה.:wink:

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי סיפור דומה לפני מספר שבועות, הנהג לא היה ניתן לאיתור כיון שמדובר ברכב השכרה (כנראה ליסינג) ומוקד חברת הליסינג לא מוכן לתת מידע על השוכר. הפקח העירוני כיבד את החוסם בקנס של 250 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראה כי היה חשוך? אם הוא לא רואה בחשוך - רצוי שהוא לא ינהג בכלל. תירוץ עלוב ומטופש.

לא מבין את המשפט "כל הכבוד למשטרת ישראל" כשהם משחררים אידיוט כזה (שיעשה זאת שוב - מן הסתם) ועוד בטענה ש"כיפור" בפתח. נו, באמת...

כמות האידיוטים שנמצאת מסביבנו בכבישים רק גדלה, לא מצטמצמת - בכלל. אבל מה, העיקר לשוטרי תנועה מותר הכל (חציית פס לבן, חיתוכי נתיבים, דיבור בסלולרי בזמן נהיגה ונהיגה בקלות דעת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגענו למצב שאנחנו אומרים "כל הכבוד למשטרת ישראל" על זה שהיא עושה את עבודתה (ת'כלס גם זה לא עקב "יום כיפור")? :roll:

אם כבר כל הכבוד למשטרת ישראל שהרגילו אותנו לסטנדרט כל כך נמוך שכשמשהו כזה קורה זו חגיגה.

בנימה זו, כל הכבוד לחברת החשמל שמספרת לנו חשמל, כל הכבוד לשב"ס שמחזיק אסירים וכל הכבוד לשרברבים שפותחים סתימות בשירותים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל, עם כמות הפשעים על רקע מיני שמתרחשים בתוך התחנות ע"י השוטרים, אני מתחיל לחשוב שכל המשטרה הזאת שלנו זה לא יותר מסקס ומצלמות מהירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומר כל הכבוד כי הם לפחות הגיעו ועשו משהו.

לא ציפיתי שזה יקרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הופך אותו על הצד :)

אגב נזכרתי שהשוטר אמר שיש להם הנחיה להקל בדוחות בתקופה זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק עכשיו חזרתי הביתה, ובדרך עמדו משהו כמו 3-4 רכבי משטרה ליד תחנת אוטובוס ופשוט עצרו כל עובר ושב.

למזלי, הייתי בנתיב השמאלי והשוטר החליט לעצור את הבחור מהנתיב הימני.

שעה לפני שעברתי שם, חסמו קטע כביש יחסית גדול משני הכיוונים, שגם אין לי מושג למה.

מעניין למה הם פתאום התחילו לתפקד בצורה כזאת. אולי בגלל כיפור.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למזלי, הייתי בנתיב השמאלי והשוטר החליט לעצור את הבחור מהנתיב הימני.

הם עצרו אותו בגלל שאין לו מדבקה של הפורום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכלל, עם כמות הפשעים על רקע מיני שמתרחשים בתוך התחנות ע"י השוטרים, אני מתחיל לחשוב שכל המשטרה הזאת שלנו זה לא יותר מסקס ומצלמות מהירות.

אל תשכח גם את הרדיפה אחרי מגדלי המריחואנה, לכן אפשר להגיד שהמוטו של המשטרה שלנו הוא "סקס, סמים ומצלמות מהירות!"

זה עצוב שאנחנו צריכים להלל את המשטרה שהם בכלל הגיעו לקריאה מאזרח.

לגבי אותו הבחור, כשאני חונה במקום חשוך בלילה אני עושה סיבוב מסביב לרכב כדי לזהות האם בסופו של דבר חניתי במקום טוב שלא מפריע לאף אחד ולא מסוכן לרכב.

בן אדם צריך להיות מודע לסביבה בה הוא משאיר את המפלצת במשקל מעל טון שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאני צריך לפתוח שרשור מתעדכן לגבי מה שקורה בבניין שלי וסביבתו :lol:

אתמול בערב חסימה.

היום בבוקר אני שוטף את האוטו ומגיע שכן שגנבו לו את מכסה מיכל הדלק ובדיוק כשאנחנו מדברים נשמעת מכה חזקה מהצד השני של הביניין. מגיעים לשם ומגלים רכב של שכן אחר שנכנסו בו ונסעו (אבל השאירו פתק!) :roflmao::roflmao::roflmao:

למזלי עוד כמה חודשים אנחנו מוכרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אתה גר בבית מגורים או במוסד למשוגעים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...