רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,555 נושאים בפורום הזה
-
פורמולה ירושלים 1 2
מאת amosbmw- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צילומים מ"התערוכה" של משתתפות המופע.
הודעה אחרונה מאת Barney, -
מה נסגר עם הדואר? 1 2
מאת ITSMYFATE-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כבר שבוע מחכה להעביר בעלות ואי אפשר. מישהו יודע על מה השביתה?
הודעה אחרונה מאת אדירכ, -
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
בסופש הקרוב אהיה בפאריז עם בני בן ה -11. מתכנן לקחת אותו (ואותי...) לתערוכת פאריז. פעם ראשונה לשנינו בתערוכת רכב מרכזית. אשמח לקבל טיפים, רעיונות והמלצות, מה להזמין מראש. על מה להתמקד. מתכננים להיות שם יום שלם (שישי). תודה,
הודעה אחרונה מאת shais01, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעשה מדובר ב2 ווים מתחת לרכב בחלק האחורי, אחד בכל צד, זה אמור לתפוס את הצינורית שם? נראה שהחלק הפנימי של הוו קטן מדי וסתם יעשה לחץ על הצינורית אז חיברתי אותו כשהוא מחזיק אותו/נשען עליו טוב. עד כמה זה בכלל חיוני הווים האלה? בתמונה - אחד הווים לפני ש'חיזקתי' אותו.
הודעה אחרונה מאת PsyOr, -
-
-
- אחראי פורום
- 74 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
פרטים נוספים כאן
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכל חבריי הפורום, שמתי לב לתופעה שהחלה אצלי לאחרונה כאשר אני נוסע בכביש ישר במהירות של מעל 80 קמ"ש. הנסיעה שקטה לחלוטין ואז בצורה מחזורית אני שומע מעין רעש, מעין טרטור וכן רעד (סוג של רטט) שעובר אלי דרך דוושת הגז. האם מישהו חווה מצב דומה ויכול להגיד במה אולי מדובר? תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת nimi237, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב. כפי שידוע לכם הדואר נמצא בעיצומים שחלק מהם הוא שלא מבצעים העברת בעלות לרכבים. אותי זה תוקע ולא מאפשר לי להעביר בעלות לרכב שרכשתי. האם מישהו התקל במקרה בסוכנות פרטעת שכן מבצעת העברות בעלות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת richrach, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום, אז השאלה כבר בכותרת. רכב שהוא יד 2 עכשיו, איך ניתן לדעת אם בעבר היה ליסינג או רכב חברה? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 817 צפיות
היי לכולם אני רוצה למכור את הרכב שלי (רנו מגאן ארוכה 2001) אבל אני לא מאמינה שאמכור אותו לאדם פרטי כיוון שהטסט בסוף החודש ואני לא מכירה מישהו שישתלם לו לשלם 3000+- על רכב ללא טסט. הקילומטראז' שלו גם מאוד גבוה (שלוש מאות+) ולכן אנשים נרתעים. מכירים מקום שקונה רכבים כאלו ללא טרייד אין? עדיפות לאיזור באר שבע. מוכנה לרדת במחיר ממש רק לא להתעסק עם מודעות יד2 וכו'. בברכה, סטודנטית עסוקה :/ שירן.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
יבוא רכבים
מאת dan36- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 866 צפיות
שלום לכולם. אני חדש באתר ורציתי לשאול שאלה אשמח לתגובות ממי שמבין בנושא. אני בטוח שכבר דיברו על זה ולא רק באתר זה ,אבל זה להעלות שוב נושא שמפריע מאוד. הייתי רוצה לדעת למה ומה הסיבה האמיתית שאסור לייבא לארץ רכב ישן יותר משנתיים אחורה.ממה שיודע מותר רק אספנות מעל 35 שנה ורכב בן שנתיים. אני לא מבין למה במדינה לא עושים באלגן על זה!למה כמה ארגונים ויבואנים שולטים פה על השוק ובגללם ועוד כמה סיבות שאולי לא ריווחיות לכמה בעלי כסף,למה כל השאר צריכים לסבול. בארץ רכבים מעפנים שבחול אף אחד לא היה קונה נימכרים במחירים גבוהים.ואם רוצים לקנות bmw או אודי או מרסדס ישנות שבחול עולות 10000שח ,פה המוכרים מבקשים עליהם 50 או יותר.וכל זה בגלל שהשוק סגור. באתרי מכירות בחול שלא א…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים! אני טס ב 7-17 לחודש הזה (כל סוכות) ליוון ואני יהיה באזור אתונה ופיראוס - יתכן שגם יטייל לי לאיזה אי או משהו כזה.. האם יש מסלולים שניתן להגיע עם אופנוע או רכב (או לשכור לפני) ולרכב\לנהוג במסלול? אשמח לקבל עצות וטיפים מאנשים.. תודה מראש על הסיוע..
הודעה אחרונה מאת סלע, -
שלום הבנתי שבארצות הברית מוכרים בנזין עם רמות אוקטן של 92, 90 ואפילו פחות... אני מנחש שלא כל המנועים שם נוקשים, ובכלל, האם ביחסי הדחיסה הממוצעים יש צורך באוקטן 95? בארץ ה-98 יקר משמעותית מה-95, ובגלל זה אני מנחש שאוקטן 92 יהיה אפילו זול יותר במידה ויוצע למכירה בארץ. אז מה? 95 זה המינימום המתקבל על הדעת, או שסתם אוהבים את הכסף שלנו?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 0 תגובות
- 437 צפיות
מישהו יודע על איזשהו גגון טוב שמתאים לרנו אקספרס מאיפה להשיג? ביינתיים מה שאני רואה הרוב זה גגונים שאנשים עשו לבד. תודה
הודעה אחרונה מאת amitgalgalamit, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 948 צפיות
כמובן שכל רכב שונה, אבל יש הרבה טיפים טובים בסרטון.
הודעה אחרונה מאת martines, -
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אהלו וסהלן, כחלק ממסעותיי בארץ הנסיון להוזיל עלויות עלה לי בראש רעיון. לאחרונה אני מחפש קיט טורבו לסיוויק בארץ, המחירים מגוונים ויש אחלה היצע, אבל, וזה אבל גדול, אני טס לאמסטרדם בקרוב, חשבתי אולי לקנות שם קיט ולהכניס אותו לארץ ביבוא אישי במזוודה. כמובן רק את הדברים היקרים והחשובים דברים כמו צנרת וכו' זה שטויות. עכשיו כמה שאלות : 1 מה הסיכוי שיחשבו שאני טרוריסט עם פצצה במזודה? 2 אם אני פותח את המוצרים ומלכלכך אותם קצת נגיד ואןמר שזה בן דוד שלע הביא לי מתנה, תופס? 3 במקרה שעברתי ונתפסתי עם הסחורה ודורשים ממני לשלם מכס, בכמה מדובר ? האם יש כפל מבצעים וכפל הנחות (מכס כפול)? 4 במידה ואני נתפס במכס, צריך להציג אישורים כלשהם? איך…
הודעה אחרונה מאת OrFux, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן יש לי יום אחד בלבד - 8.10, ערב החג לרכוש 2 צמיגים חדשים וטוס משם ישר לטסט (אני טס בסופש והטסט מסתיים באמצע החופשה). צמיגים הוזמנו כבר, מגיע ב8 בבוקר להרכיב אותם וטס לטסט לסיים עם זה. האם מכוני הטסט פתוחים ביום זה? או למחרת? תודה.
הודעה אחרונה מאת stio, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
והתבונה כמובן של חברי הכנסת שיזמו את הטימטום הזה. בכל העולם מתברר ובאופן מחקרי מסודר, שדיבור בסלולאר בנהיגה הוא מתכון מושלם להסחת דעת קשה ומסוכנת, עד כדי כך שבארה"ב גוברת הנטיה לאסור כליל שימוש בסלולאר בנהיגה. אז כמובן שאצלנו החליטו עכשיו לעודד שימוש שכזה באמצעות דיווח נהגים בזמן אמת על התנהגות נהגים אחרים עם המדבקה הזו שמיוחדת כמובן לליסינג ולרכבי חברות. וזה בנוסף לנטיה הכמעט מובנית אצל מרביתנו לראות תמיד את התנהגות האחר כמסוכנת ובריונית, במיוחד על הכביש, בעוד אנחנו לעולם צודקים, מה שיהפוך את האפשרות הזו ל"דפוק" את נהג הליסינג החצוף הזה שהעיז לעקוף/לצפור/ סתם לנסוע מהר לטעמנו, לכמעט מענגת.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 981 צפיות
מה שיותר מדהים אותי זה שחברת ענק פשוט מנסה להתעלם מהבעייה שייצרה תוך שהיא מודעת לסכנה ברכבים שלה, וברור לה שאנשים ייהרגו בגלל זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4574542,00.html
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם החלפת מצמדים בגיר הרובוטי של הפיאסטה אמורה לפתור את הבעיה של הרעידות הידועות לשמצה? אשמח לקבל חוות דעת
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- 3 תגובות
- 882 צפיות
לפני כחודש קיבלתי אימייל עם הזמה ליום נהיגה autocross , היתה בחירה בין סדרה 5 לסדרה 2 , אני בחרתי בסדרה היותר בכירה. היום בבוקר בשעה 9 התייצבתי ולאחר רישום קצר וקבלת תג וכובע נכנסנו לאולם מרשים עם כיבוד וM4 בצדו האחד I8 בצידו השני. לאחר מינגלינג קצר וכוס קפה נהדר נשלחנו החוצה לתדריך , התחלקנו לזוגות וצוותנו למדריכים. ההקפות הראשונות היו עם המדריך שהסביר לנו על הפניות בלימות והאצות . כל אחד נהג 4 הקפות -2 ב535I ו2 ב535D אין הרבה מה להוסיף מלבד אדרנלין מטורף , לדיזל יש מומנט מטורף ולבנזין מנוע שמושך גבוה בסל"ד , לכל אחד מהדגמים יש את הייחודיות שלו ותוסיפו לכף את ריח הצמיגים החרוכים פשוט מטריף. כמובן שתוך כדי הנהיגה כל אחד צולם וקיבל את הסרט . …
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 598 צפיות
שלום מחר אני הולך לראות פונטו HGT אני רוצה בבקשה המלצה על מכוני בדיקה טובים שמבינים ברכבים האלה , תודה.
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5 אלף צפיות
בואו נגיד ככה, שבאופן אישי בלבד, היו מעט פעמים שמאוד נהנתי מהרכב, ורוב הפעמים פחות נהניתי מהרכב. אני אתחיל עם היתרונות, אבל לא אתמקד יותר מדי, כי הם די חוזרים על עצמם בכול סיכום עם הרכב הנ"ל: אמינות- מוחלטת. למרות שאני לא נוסע הרבה(7 אלף בשנה) צריכת דלק- סבירה. משולב של 1 ל-13.( באותם תנאים הלנסר שהייתה לפני הייתה עושה 1 ל-11.5) הגה מעולה שלדה טובה רכב מאוד מהנה בנסיעה נמרצת בכבישים עם הרבה עיקולים חסרונות: תיבת הילוכים פשוט מחורבנת- הכניסה מהגיר ה-1 ל-2 מאוד קשה,גם הכניסה ל-1 כשהרכב קר , וכך גם כניסה ברוורס. בארץ לא שומעים על זה, כי הרכב הזה הוא בערך בדרגת אלוהים. אבל בפורומים בחו"ל, רואים עוד הרבה אנשים שנתקלו בלא מעט תופעות כאלה, ככה שזה …
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דיון שהתפתח אצלנו בבית לגבי רכב.. יש לנו סוזוקי אלטו אוטומט בבית אבל אני אשאל את השאלה באופן כללי. האם סיבוב ההגה בזמן שהרכב מונע ועומד במקום הורס משהו ברכב? או שזה דבר הגיוני לחלוטין? אם אפשר הסבר בבקשה אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
חברים יקרים, כמדי חודש אני משתדל לעדכן אתכם במבצעי החודש של חבר, החודש אני מאחר מעט והמבצע רץ כבר כמעט שבועיים אבל עדיף מאוחר מאף פעם. מאוחר יותר השבוע אעדכן עוד מועדון צרכנות שבחר להצטרף לחגיגה. בנתיים חשוב לי לציין כי השינוי של ה5 שנות אחריות בסיטרואן שכולל גם את הc1 הקטנה נראה כמו עסקה משתלמת במיוחד. בנוסף ניתן לראות את ה308 רכב השנה באירופה גם במרכב האצבק שאליו התרגלנו ובנוסף היא נכנסת לתוך הלבה הרותחת של שוק הסטיישן. ניתן למצוא מלבד אלו את כל הדגמים. שאלה למבינים, תוך כדי כתיבה שמתי לב שכמעט כל דגם של הקונצרן חולק את מנוע ה1.6 בנזין, זה המנוע שפותח ביחד עם ב.מ.וו? http://wp.me/p4IgOJ-82 בברכת שנה טובה וחתימה טובה יוסי!!
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 862 צפיות
http://www.fiat.co.uk/uk/500/500-Ron-Arad ולי נשאר לומר WTF? מה זה אמור להיות איזשהו מעצב יהודי / אטלקי שבמקרה עונה לשם הזה?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי בוקר טוב לכולם ושנה טובה , יש לי בעיה ברנו קליאו דור 3 . המראות צדדיות ברכב שלי מראות אובייקט הרבה יותר רחוק ממה שהוא נמצא פיזית וזה גרם לי להחליף נתיב כמה פעמים בזמן שאני חותך אנשים . אני יודע שבחלק מהרכבים עושים מראות כאלה רק בחלק קטן מהמראה בשביל להגדיל אצ השטח שרואים במראה ולא בכל המראה כמו שאצלי . יש פתרון ? תודה רבה חברים
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 901 צפיות
אני ממזמן לא מקבל את האגרה הביתה, אלא מוציא לבד במכונות של הסופרפארם. כיוון שאני מעדיף לסיים עם זה כמה שיותר מוקדם, חשבתי לתומי ששלושה חודשים לפני כבר אוכל להוציא את הרישיון החדש, אך המכונה לא מאפשרת. אז מתי כן אפשר? תודה.
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דילמה מעניינת הופיעה בדרכי. איפה להתחיל קריירה עם רישיון מעל 15? מיקסר בטון? מובילית רכבים, בחברת השכרה (5 רכבים)? או מוביל גז? לא בלונים, למלא מיכלים מוטמנים. בשלושתם התנאים והשכר פחות או יותר דומים..
הודעה אחרונה מאת wwave, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברים וערב טוב ! מחר אני כנראה ארכוש רכב , ראיתי שיש שביתה בדואר ישראל - והיא כנראה ללא תאריך סיום מוגדר כרגע . קראתי קצת תגובות בפורום וחלק מהאנשים אמרו לי שכן אפשר לעשות העברת בעלות ולפעמים זה מצליח (בזמן השביתה הנוכחית) , אבל במידה וזה לא יצליח . איך מתנהל כל עניין הזיכרון דברים? מה התוקף המשפטי של העניין? מה חשוב לציין? ואיך להתנהל עם הכסף שלי? תודה !
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ביום חמישי הדואר היה בשביתה ולא נתן לבצע העברת בעלות על רכב (למרות שהסניף עצמו היה פתוח). יש למישהו מושג אם גם היום הם שובתים? ואם הם שובתים, יש אפשרות אחרת לעשות העברת בעלות? תודה...
הודעה אחרונה מאת LowNSlow,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- שביט
- ypz
- Igalz
- אורי מ.
- malcishua
- davemustaine87
- ModChiP
- Aviady001
- nglancer
- nir eli
- גולדן191