Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטן, סתם דופקים אותנו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

98 מיועד למכוניות שתכננו אותן לצרוך כזה דלק. מי שיש לו כזה אוטו יש לו גם המלצה מהיצרן/יבואן לתדלק 98.

למי שאין המלצה מפורשת מהיצרן לתדלק 98 חבל על הכסף.

זה לא עושה כלום (פרט לדמיונות אצל חלק מבעלי הרכב...). לא מנקה, לא עובד כתוסף, לא משפר, לא מעדן, לא מטפס יותר טוב ולא שום דבר אחר פרט לחור גדול יותר בכיסו של המתדלק.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחלתי עבודה מועדפת לפני שלושה חודשים ויוצא לי לקבל מכליות של 95-סולר ועדין לא יצא לי 98.

אצלנו בתחנה מתדלקים 98 אולי פעם פעמיים ביום.. לא יותר.

לדעתי התחלופה של 98 לוקחת זמן..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

איזה תחנה? ומה מחיר הדלק שם?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תחנת דלק "יעד" - ליד גלידה "אנדריי".

מתדלק שם כבר שנים (כשאני בסביבה כמובן. לא מגיע במיוחד). הדלקים סבבה לגמרי - למרות שהדלק ב"דלק" (ביציאה מנס ציונה לרחובות) עדיף, יש שיפור מורגש (המחיר גם בהתאם...).

http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=61791542

סתם עשיתי סיבוב ברשת על זה ונמצא שם דלק לא תקני לפי מה שכתוב, למרות ששורה מתחת רשום שהחנות מומלצת, מה זה אומר? עדיף שלא לתדלק שם?

Opel Adam S 2017

פורסם

ה-98 ב-7.40 ביעד בנהריה הוא לא זה.

למרות שחבר בדק תיקוני הצתה ברכבו על תוכנה לדלק 98 והדלק נמצא תקין.

כשאני מתדלק ביעד 98 ומתדלק לדוגמא בטבור בחוצות המפרץ 98 זה שני דברים שונים.

98 של טבור זה לא 98 של יעד.

פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי בתחנת אלונית ההבדל בין ליטר 95 לליטר 98 היה 2 ש"ח, בערך 9.40 לליטר, איפה יש 98 במחיר 7.40?

סונול שערי חולון

קובי

:-)

פורסם

אם זה עוזר למישהו,

בתחנת הדלק "תפוז" בכניסה הדרומית לעפולה,

יש כבר כמה חודשים מבצע מחיר דלק 98 במחיר דלק 95.

אם אני לא טועה המחיר הוא 7.12 לליטר

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

ב-2.0FSI שלי יש הבדל מורגש, והמלצה לשים 98, למרות שבארץ איכשהו הורידו את זה ל-95. יחס דחיסה של 1:10.5 בהחלט נהנה כבר מ-98, ההבדל מורגש. תחנה זולה יש בחולון, תחנת ה"יובל" למשל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=61791542

סתם עשיתי סיבוב ברשת על זה ונמצא שם דלק לא תקני לפי מה שכתוב, למרות ששורה מתחת רשום שהחנות מומלצת, מה זה אומר? עדיף שלא לתדלק שם?

ידוע לי שבעבר הדלק שם נמצא זוועתי, לכן תקופה ארוכה לא תדלקתי שם.

חזרתי לתדלק שם בשנה האחרונה ולבינתיים הכל בסדר גמור, בלי שום תופעות לוואי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משרשורים דומים שהיו פה בשנים קודמות, גם אותי סיקרן אם יש הבדל בנסיעה על אוקטן 98, הרכבים שבדקתי היו רנו סניק 2001 מנוע 2.0, ומאזדה 6 2006 מנוע 2.0 ולא הרגשתי שום שינוי בשתי הרכבים.

לא צריכה משופרת של דלק, לא סחיבה יותר טובה, ולא שום דבר אחר חוץ ממחיר נסיעה על כל ק"מ.

חבל על הכסף, כמו שכבר אמרו, הרכבים שחייבים אוקטן גבוהה, בעלי הרכבים האלו מודעים לזה, ומי שלא מתדלק 98 אז אין לו שום צורך בכך.

פורסם
ניסיתי על המגאן טורבו דיזל שלי וצדקת ההשפעה היית מורגשת ביותר

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

כן כן

כן כן

• תוכן חדש...