Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות צד מראות עצה הרבה יותר רחוק ממה שהוא נמצא

liberfarb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי בוקר טוב לכולם ושנה טובה , יש לי בעיה ברנו קליאו דור 3 . המראות צדדיות ברכב שלי מראות אובייקט הרבה יותר רחוק ממה שהוא נמצא פיזית וזה גרם לי להחליף נתיב כמה פעמים בזמן שאני חותך אנשים . אני יודע שבחלק מהרכבים עושים מראות כאלה רק בחלק קטן מהמראה בשביל להגדיל אצ השטח שרואים במראה ולא בכל המראה כמו שאצלי . יש פתרון ? תודה רבה חברים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שיש פיתרון לזה, כי הרעיון הוא שתראה יותר מסביבך- בשביל זה צריך לקער (לקמר?) את המראה וכך נוצר עיוות שמקטין את המכוניות, אבל מגדיל את שדה הראייה.

במכוניות האמריקאיות זה אפילו רשום, שתיזהר:

Objeccts-in-Rearview-Mirror.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על תגובתך , אני מבין את הסיבה שהם עשו מראות צד כאלה אבל לפחות יכלו לעשות חצי חצי כלומר חצי מראה נורמלית וחצי כזאת כמו שיש לי כרגע . אני מפחד לנהוג עם מראות כאלה. דרך אגס בתמונה שהעלת רשום להיזהר כי המראה מראה כאילו הרכב נמצא קרוב יותר ממה שהוא באמת אם אני לא טועה אצלי זה בדיוק הפוך , אני רואה רכבים רחוקים יותר ממה שהם באמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על תגובתך , אני מבין את הסיבה שהם עשו מראות צד כאלה אבל לפחות יכלו לעשות חצי חצי כלומר חצי מראה נורמלית וחצי כזאת כמו שיש לי כרגע . אני מפחד לנהוג עם מראות כאלה. דרך אגס בתמונה שהעלת רשום להיזהר כי המראה מראה כאילו הרכב נמצא קרוב יותר ממה שהוא באמת אם אני לא טועה אצלי זה בדיוק הפוך , אני רואה רכבים רחוקים יותר ממה שהם באמת

התרגום המדוייק הוא "עצמים במראה קרובים יותר מהנראה".

זהה לחלוטין לתופעה שתיארת.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קיים בכל מראה, באף רכב המראה לא ישרה אלא קמורה כדי שיהיה לך שדה ראייה רחב יותר.

בגלל זה צריך להסתכל גם במראה המרכזית לפני כל עקיפה, חוץ מזה פשוט צריך להתרגל למראות הצד כדי לבצע מעבר נתיב בטוח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים מראה פנורמית כמראה הראשית.

ואז תראה את הרכב שאתה חותך ליד הקורה של החלון האחורי.

תשובה חסרת אחריות ללא ביסוס וידע.

מראה פנורמית זה דבר גרוע והתשובות לכך מצויות בשרשורי עבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...