Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכבים

dan36
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש באתר ורציתי לשאול שאלה אשמח לתגובות ממי שמבין בנושא.

אני בטוח שכבר דיברו על זה ולא רק באתר זה ,אבל זה להעלות שוב נושא שמפריע מאוד.

הייתי רוצה לדעת למה ומה הסיבה האמיתית שאסור לייבא לארץ רכב ישן יותר משנתיים אחורה.ממה שיודע מותר רק אספנות מעל 35 שנה

ורכב בן שנתיים.

אני לא מבין למה במדינה לא עושים באלגן על זה!למה כמה ארגונים ויבואנים שולטים פה על השוק ובגללם ועוד כמה סיבות שאולי לא ריווחיות לכמה בעלי כסף,למה כל השאר צריכים לסבול.

בארץ רכבים מעפנים שבחול אף אחד לא היה קונה נימכרים במחירים גבוהים.ואם רוצים לקנות bmw או אודי או מרסדס ישנות שבחול עולות 10000שח ,פה המוכרים מבקשים עליהם 50 או יותר.וכל זה בגלל שהשוק סגור.

באתרי מכירות בחול שלא אציין בשמם אפשר לקנות רכבים מדהימים במחירים שרק אפשר לחלום פה במחירי ריצפה.לה לנו האזרחים שאין הרבה כסף ועדיין רוצים להנות,למה לנו אסור להנות מרכב יוקרה או ספורט במחיר סביר.

ומובן שלא כולם עומדים בתקנות משרד התחבורה,שזה גוף שבעצמו צריך להתעדכן קצת ולהתרענן ולהפסיק להיות פרימיטיבי,אבל אם רכב עומד בכל התקנות למה שלא יפתח השוק ונוכל להביא bmw 7 ב20 אלף שח!!

תודה.

פורסם

התשובה הקצרה: בגלל שאנחנו בישראל. הכל מסחרה במדינה הזאת.

תשובה קצת יותר ארוכה: לפי דעתי, ואני לא בטוח, אבל אני חושב שאם היה שוק ייבוא פתוח לכל, רוב האנשים היו מייבאים בגלל המחירים היותר זולים. במצב הזה, היבואנים היו מפסידים המון כסף. וזה הרי לא משתלם לא להם, ולא למדינה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא רק זה. למדינה יש אינטרס שרוב כלי הרכב על הכביש יהיו כמה שיותר חדשים.

אם הכל היה פתוח אנשים היו מייבאים מכוניות זולות וישנות בכמויות - כי זה ממש זול ומספר המכוניות הישנות, המזהמות והלא-בטיחותיות היה עולה. זה מה שעושים במדינות נחשלות. מייבאים רכבים משומשים ממדינה מפותחת יותר ומוכרים בזול כי לאנשים אין כסף לרכב חדש.

לי אישית אין בעיה עם יבוא אישי, אני בדעה שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד הוא לא מזיק לאחרים.

אבל כמו שאתה יודע תמיד יהיו כאלה שינצלו את המצב לרעה כדי לעשות מסחרה והמדינה לא רוצה לאפשר את זה, כי אין לה רצון להשקיע באכיפה. הכי קל לאסור וזהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינת המדינה היא מקבלת מיסים עפ"י שווי הרכב, מכאן מבינים שלמדינה יש אינטרס ברור שתקנה קורולה חדשה ולא קורולה בת 5 שהמחיר שלה נניח 40% מחדשה.

היו חייבים לשים את הקו הזה איפשהו אז שמו את זה עד שנתיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...