Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

אני רוצה למכור את הרכב שלי (רנו מגאן ארוכה 2001) אבל אני לא מאמינה שאמכור אותו לאדם פרטי כיוון שהטסט בסוף החודש ואני לא מכירה מישהו שישתלם לו לשלם 3000+- על רכב ללא טסט. הקילומטראז' שלו גם מאוד גבוה (שלוש מאות+) ולכן אנשים נרתעים.

מכירים מקום שקונה רכבים כאלו ללא טרייד אין? עדיפות לאיזור באר שבע.

מוכנה לרדת במחיר ממש רק לא להתעסק עם מודעות יד2 וכו'.

בברכה,

סטודנטית עסוקה :/

שירן.

עריכה אחרונה על ידי שישיץ
פורסם

נסי במגרשי סוחרים הקרובים עליך. זה יהי מחיר שחיטה. תוודאי שעושים העברת בעלות במקום ולא זכרון דברים, אחרת תצטרכי לשלם דוחות על עבירות שלא עשית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל שנה"ל האקדמית מתחילה רק ב- 26.10 ברוב המקומות, אז יש לך זמן...

דבר שני, תפרסמי את הרכב בלוח יד 2, יש סוחרי רכב ואנשים אחרים שכן ישמחו לקנות אותו. רק תתעקשי על העברת בעלות כמו שצריך.

פורסם

התחלתי כבר בקיץ תואר שני ואני עוד תוך כדי מסיימת את התואר הראשון.. קצת לחוץ לי

ובכל מקרה רוב האנשים קצת נרתעים מהרכב בגלל הקילומטראז' והטסט הקרוב אז אני באמת מחפשת סוחרים/ מגרשים שמוכנים לקנות ללא טרייד. מכיוון שאני לא מכירה בכלל חשבתי לשאול פה :)

פורסם

ואם היו מציעים לך 1000 שקל - היית מוכרת?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
התחלתי כבר בקיץ תואר שני ואני עוד תוך כדי מסיימת את התואר הראשון.. קצת לחוץ לי

ובכל מקרה רוב האנשים קצת נרתעים מהרכב בגלל הקילומטראז' והטסט הקרוב אז אני באמת מחפשת סוחרים/ מגרשים שמוכנים לקנות ללא טרייד. מכיוון שאני לא מכירה בכלל חשבתי לשאול פה :)

כל הכבוד על ההספק הלימודי.

בכל מקרה, אני עדיין מתעקש שעלייך לפרסם מודעה בלוח יד 2 או על הרכב (או גם וגם), אחרת תקבלי מחיר ברצפה וחבל. חבל על הכסף.

את צריכה בסה"כ שמישהו רציני יגיע לראות את הרכב, ישלם מזומן ולכו לדואר להעברת בעלות. זה הכל... עניין של שעה. תתחילי בפרסום מודעה בפורום המתאים כאן.

פורסם

שווי הרכב במחירון 7000 ש"ח. אם נפחית טסט נגיע ל6000. שווי השוק שלו הוא כ3500+-. סוחר יכול לתת לך בין 1000-1500 ש"ח לקחת כמו שהוא. אם זאת, אני מסכים כי כדאי לך לפרסם אותו ביד 2 במחיר מוגדר, נניח 2500 ש"ח כדי למכור מיידית. שווה נסיון

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

עידן - אני לא מסכים איתך.

אם השווי במחירון הוא 7000 שקלים, עם טסט היא במקסימום היתה מקבלת על האוטו 3000 שקלים.

זה רנו, מגאן, 1.6 ליטר, אוטומטית. ארבע תקלות בטור, באוטו אחד. לא סתם הוא קיבל את השם שהוא קיבל.

לדעתי היא ריאלית ב 1500- 2000 שקלים.

ב 1000 יכול להיות שהייתי קונה, בהתחשב בעובדה שיש גם לשלם העברת בעלות, לשים מצבר, וטסט תוך זמן קצר.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...