רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,555 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, מצטער על הבלאגן בכותרת ניסיתי שתסכם פחות או יותר. במונדאו שלי יש 6 כריות אוויר. להבנתי: 1 - כרית אוויר נהג (הגה) 2 - כרית אוויר נוסע קדמי 3 - כרית אוויר וילון שמאלי (להבנתי מכסה את כל צד שמאל) 4- ווילון ימני. אז מהם 2 הכריות אוויר הנוספות? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
בבקשה אחרי הרבה זמן סוף סוף אנשים נזכרו בארץ שיש את המכוניות - ההוצאה השניה בגודלה במשק הישראלי אז אם אתם רוצים להעלות את המודעות ותמיכתם אז יש דף פייסבוק להצטרף אליו בשם:"גם לי שר התחבורה חייב כסף". אז תעשו לייק ואולי אולי זה יתחיל משהו ויגרום לאנשים להפסיק לקנות מכוניות לאפילו חודש ואולי משהו ישתנה. כי פשוט לא ייתכן שנשלם כל כך הרבה על מוצר צריכה ולא מוצר מותרות כפי שהממשלה מגדירה אותו!!!
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
רכב לברזל? עצות. 1 2
מאת pasparto- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בגדול מישהו יודע כמה משלמים כיום לרכב לברזל? היכן יש מגרסות באזור דרום/מרכז? תודה
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, הזמנתי דרך החברה שבא אני עובד רכב מדגם Hyundai i30 Inspire שנתון 2014 (הרכב עדיין לא הגיע) ע"פ המפרט המצוין באתר של Hyundai ראיתי שאין חיבורי Audio לרכב (USD/AUX/SDCARD). נשמע לי קצת מוזר שברכב הזה לא קיימים את החיבורים האלה. האם למישהו יש את הרכב הזה מהשנתון הזה או אחד לפניו ויכול לתת פידבק ? אם במקרה ובאמת אין החיבורים האלו, איך אפשר כן להוסיף אותם בלי הרבה בעיות ? יש לציין שיש מערכת מולטימדיה עם קישוריות Bluetooth. תודה,
הודעה אחרונה מאת T_A, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אבא שלי עוזב את הענף בסוף השנה הנוכחית, ברשותו מונית מסוג קאיה ריו דיזל 1500 ידנית. הרכב במצב טוב, מטופל היטב. הרכב בעל 350 אלף ק"מ, עבר שיפוץ ראש בעקבות מחסור בהתראה על התחממות. כמונית אפשר לקבל ביום טוב לא יותר מ-11 אלף. בכדי להפוך לפרטי יש לשלם מכס, עפ"י הבירורים שלי מדובר ב-8 אלף. מע"מ בכל מקרה יש לשלם, גם אם נמכור כמונית, כך שאיני מביא זאת בחשבון. במצב השוק כיום, כמה ניתן לקבל על מונית לשעבר בעלת הנתונים הנ"ל? לפי מחירון לוי יצחק, לאחר שכלול, הרכב שווה 31 אלף. (350 אלף ק"מ דיזל ידני) לא ניראה לי שיש מצב לקבל מחיר כזה... אבל על כל מחיר מעבר ל-20 ישתלם להפוך לפרטי... מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בפורד, איזה רמת גימור יותר טובה, Ghia או Titanium? אם לרדת לרמה יותר ספציפית אני מדבר על מונדאו. תודה.
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
-
אקדים שהעסקה מאוד משתלמת בתור רכב שני לכל אחד וכרכב ראשון לאנשים מסויימים. השאלות: 1. אפשר להחליף כרטיס סים? 2. אפשר לעדכן את מערכת אוסקר? או לפחות את המפות של הניווט? 3. יש לי מים לקרור מנוע (צבע ורוד) האם אפשר להוסיף אותם למיכל של הפלואנס ששמה המים כרגע בצבע צהוב? 4. הסוללה שלי חלשה (16.7) ויש לאוויס במגרש רכב עם סוללה חזקה (20) והם אמרו לי קח ותחליף סוללות. יש מסך שעושה זאת באזור לוד? תודה לעוזרים. לידע כללי הרכב חבל הזמן. פשוט חווית נסיעה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/item/2794157
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 591 צפיות
מהתמונות שראיתי הקובו החדשה נראית בדיוק כמו זאתי שאותה היא מחליפה אולי פנסים טיפה טיפה שונים. מישהו יודע עוד פרטים על הקובו החדשה?
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
יש לי רשיון 4 וחצי שנים, היום עשיתי את נסיעת הגשם הראשונה לעונת 14 (בכוונה וכי היו לי סידורים). פתאום ירד גשם כל כך חזק שהווישרים לא יכלו לנגב (הם טריים וחדשים) ופשוט נסעת תחת שיטפונות ומראה קדמית שלא ממש מתפקדת כי הגשם כל כך עצום. לדעתי מפחיד לנהוג ככה במיוחד עם הנהגים שבארץ.
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
או שזה פחח עם חוש הומור מיוחד מאוד ?
הודעה אחרונה מאת RomanB, -
-
תהנו. תיכף ממשיך....
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 931 צפיות
הנה מה שכולנו יודעים מזמן . מעניין מה ייצא מהתביעה הזאת. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000979540#fromelement=hp_folders_829
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
תמונות ממפגשון Fiesta ST 1 2 3 4 6
מאת gal_shirin-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 87 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
אהלן! הבוקר נפגשנו שלושת בעלי הפיאסטות (hagaii ,y-k-r ואנוכי) לסשן צילומים והיכרות. אלינו הצטרפו גם oe300 ו RS, כדי לחלוק את כשרון הצילום שלהם. מזג האוויר היטיב עימנו והתוצאות לפניכם:
הודעה אחרונה מאת מיץ פטל, -
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
מסתבר שהרכבים האלו לא ממש בנויים לדריפטים.
הודעה אחרונה מאת HyperViper, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קראתי פה קצת והבנתי שאו בצ׳מפיון מוטורס או על ידי חיתוך כבל צהוב שמתחבר לנורה. אני רוצה להמנע מ2 הדרכים האלה ומצד שני החלפתי כבר 4 פעמיי נורה בשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות עם זב???
הודעה אחרונה מאת p_306_m, -
דפיקה ראשונה, ידעתי שזה יקרה מתישהו, אבל לא ציפיתי אחרי שבוע וקצת עם הרכב. התמונה לא באיכות טובה, כי צילמתי עם המכשיר. סימנתי בעיגול. כ"כ מבאס
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 764 צפיות
שלום לכולם.אני נוסע עוד שבעויים לקפריסין.האם יש לכם מושג לגבי חנות חלפים לסיאט? תודה
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
התקציב לתמיכה במיזמים צפוי לעמוד על כמליון שקל לשנה. האקסלרטור (מאיץ) יפעל במסגרת המכון לחדשנות תחבורתית באוניברסיטת ת"א שהוקם בשיתוף פעולה בין מנהלת תחליפי דלקים במשרד ראש הממשלה, ביה"ס ללימודי הסביבה ע"ש פורטר והפקולטה להנדסה כחלק מחזון הממשלה להפחתת התלות העולמית בנפט. האקסלרטור יופעל בשיתוף EcoMotion, קהילת היזמות לתחבורה חכמה. פעילות האקסלרטור תתקיים בבניין פורטר של ביה"ס ללימוד הסביבה, כשכל מיזם יקבל מקום עבודה במרחב משותף. הסבב הראשון של המאיץ צפוי להיפתח בדצמבר 2014. הפעילות במאיץ תתבצע בסבבים קבועים של כארבעה חודשים, כשבכל מחזור ישתתפו חמישה מיזמים. במסגרת התוכנית יקבלו היזמים תמיכה ממגוון גופים: משקיעים מקומיים, יזמים נוספים, אנשי אקדמיה, ר…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
המלצה לוו גרירה
מאת 4Real- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 700 צפיות
ערב טוב אני מעוניין להרכיב ברכבי וו גרירה ואין לי הרבה מידע בנושא הזה. הייתי במקום אחד להצעת מחיר וקיבלתי הצעה 2500 ש"ח כולל הכל האם זה סביר? אני מאזור עפולה והרכב שלי הוא שברולט אפיקה 2009.
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אאודי מביאה את טכנולוגיית ה-Piloted Driving שלה צעד אחד קדימה ומשלחת RS7 שמצויידת במערכת לכתוש את מסלול ההוקנהיירינג (בהוקנהיים, גרמניה) במהירות של עד 240 קמ"ש. אה כן, היא עומדת לעשות את זה בלי נהג. שידור חי של ההקפה צפוי להתחיל בשעה 12:40 שעון ישראל. לינק לכתבה ולשידור ההקפה.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
עד איפה תגיע הקמצנות של היבואנים והחסכנות שיש בה סיכון או אי נוחות לקונים שלהם ? יפנאוטו מרקלת B4 בגלל ששמו להם, בארץ, גלגל חלופי קטן באינץ' שלם מהגודל בו הרכב מצוייד. בטוח שזה לא בשביל לחסוך משקל או להגדיל נפח העמסה... אחרי "התמרמרות" - זו הגדרת המנכ"ל - של הרוכשים, יחליפו לצמיג תיקני בגודל מלא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3998170,00.html 13.12.10
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
חג שמח, אתמול בבוקר חג הסוכות, יצאנו כ- 40 כלי רכב בשיירה ענקית שרובם המוחלט ספורטיביים (GTI וכ') לטיול נהיגה מסודר בסדר מופתי בכבישי הכרמל ועמק יזרעאל. הטיול הוא בארגון פרטי מטעם מועדון VAG של אוטו-ספורט ולא בארגון שום יבואן רכב. הכבישים היו בעייתיים בגלל גשם ואפילו הבחנתי במעט בוץ שנסחף, ולכן התאמתי את מהירות הנסיעה לתנאים. בחלקים מסוימים היו לי אדים מבחוץ בגלל ערפל. הכבישים הטכניים העיקריים היו 721 בעליה לבית אורן, ואח"כ ירידה ב- 7212 לנשר ואז 6953 בעליה למשמר העמק. כרגיל אתחיל עם הסרטון, ואח"כ עם התמונות שצילמתי. ייקח מעט זמן עד שאשלים את העלאת התמונות. מותר 8 תמונות בהודעה אחת. אתם מוזמנים להגיב (וכן, אני יודע שאני צריך לקנות רכב ספורטיבי אמיתי,…
הודעה אחרונה מאת Maor Bracha, -
- 22 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שברולט טראקס דפיקה בגיר. שלום חברים, יש ברשותי שברולט טראקס טורבו כ-7 חודשים וארצה לשמוע אם גם לכם יש "דפיקה" בגיר האוטומטי כשמאיטים או כשמאיצים (קיק דאון)!!! לפעמים בירידה מתונה הגיר "נתפס" על הילוך ולשחרר אותו אני מעביר לידני או לוחץ חזק על דוושת האוץ. אשמח שתשתפו ואנשים נוספים שברשותם טראקס כזה או דומה, יספרו.
הודעה אחרונה מאת דוד_דוד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 753 צפיות
שלום, יש בבעלותי פורד פוקוס טרנד סטיישן 2011 1.6. אני מנסהל מצוא באינטרנט זרוע מגב אחורית (שלי נשברה) ואני לא בטוח שאני יודע בדיוק את הווריאנטים השונים שהם שואלים לגביהם (ליתר דיוק, אם זה MKII או MKIII). האם מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת liiight, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, בצד של הנוסע ליד הנהג אין אצלי מראה בסך שמש. מישהו יודע איפה אני יכול להתקין / להזמין? תודה.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
הנכס החדש MB 1 2 3 4 5
מאת oran corolla-
- אחראי פורום
- 72 תגובות
- 9 אלף צפיות
אז ככה... עד לא מזמן החזקנו 3 מכוניות בבית ' בגלל שכל כמה שנים אנחנו קונים רכב חדש ,וכל פעם מחדש אמא שלי משפשפת אותו. הצעתי לאבא שלי למכור את הI35 שקנינו בתחילת שנה ולשמור את הרכב שלי לעד ככה לפחות אמרתי.( טיוטה קורולה 2008.) אבא הסכים ומיד רצתי לפרסם את הרכב ביד 2 בגלל ההשקעה ברכב שלי ובגלל הגיר הרובוטי שמוריד "ערך וכושל" אמרתי נפרסם גם אותה . על הדרך , נראה מה היא שווה עובר יום יומים שלושה פאלפון של כאלה שמנהלים משא ומתן בלי לראות את אחד מהרכבים והראשון שהגיע לראות I35 2014 בת 9 חודש עם 5 K זכה וקנה. יום למחרת שוב הפאלפון מצלצל ובא מישהו לראות את הרכב שלי ולקחת אותו "נקי " בלי שום תוספת במחיר המבוקש. ובנוסף גם נותן לי רכב השכרה שקיבל מהביטוח בגלל התאונה שע…
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם יש משהו מיוחד בהעברת בעלות לאחר רכישת רכב מכינוס נכסים . אחרי שמתקבל אישור לרכישה מההוצאה לפועל, האם ניתן לבצע את העברת הבעלות בסניף דואר רגיל? האם חובה לבצע את העברת הבעלות במשרד הרישוי? משהו נוסף מיוחד לעומת רכישה רגילה?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו שהכותרת מסבירה אני בן 18 , לא עושה צבא מסיבות כאלו ואחרות , ומעוניין להוציא רישיון ל C1 כאמור 12 טון . עכשיו יש לי סכום כסף בצד שאני יוכל לעשות את הרישיון , אבל אני מעוניין למצוא עבודה בתור נהג משאית (הובלות , שלחויות וכדו') הפחד שלי שלא יקבלו אותי בגלל הגיל הצעיר שלי . יש אמת בדברים שלי ? או שאני סתם פראוניד ומקבלים בכל גיל ? *אני יודע שעדיף שיהיה רישיון בכיס לעתיד , אבל לעכשיו יש לי סכום כסף שאם לא אוכל למצוא עבודה אני מעוניין לשמור אותו .
הודעה אחרונה מאת Applez, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
שלום חברים , היום נסעתי למשרד הרישוי לעשות העברת בעלות לאדם זר (תאילנדי ) שיש לו אישור עבודה במדינה . אני מגיע יחד איתו לדלפק ופקידה בקשה מסמך מסויים של זר שרוכש רכב מדוע הפספורט לא הספיק ?
הודעה אחרונה מאת lishaina,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 103 אורחים (הצג רשימה מלאה)