Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנכס החדש MB

oran corolla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה... עד לא מזמן החזקנו 3 מכוניות בבית '

בגלל שכל כמה שנים אנחנו קונים רכב חדש ,וכל פעם מחדש אמא שלי משפשפת אותו.

הצעתי לאבא שלי למכור את הI35 שקנינו בתחילת שנה ולשמור את הרכב שלי לעד ככה לפחות אמרתי.( טיוטה קורולה 2008.)

אבא הסכים ומיד רצתי לפרסם את הרכב ביד 2 בגלל ההשקעה ברכב שלי ובגלל הגיר הרובוטי שמוריד "ערך וכושל" אמרתי נפרסם גם אותה .

על הדרך ,

נראה מה היא שווה עובר יום יומים שלושה פאלפון של כאלה שמנהלים משא ומתן בלי לראות את אחד מהרכבים והראשון שהגיע לראות I35 2014 בת 9 חודש עם 5 K זכה וקנה.

יום למחרת שוב הפאלפון מצלצל ובא מישהו לראות את הרכב שלי ולקחת אותו "נקי " בלי שום תוספת במחיר המבוקש.

ובנוסף גם נותן לי רכב השכרה שקיבל מהביטוח בגלל התאונה שעשה למשך חודש ימים קצת חושבים קצת מהססים,

ולבסוף לא אומרים לא לקונה והחשבון בנק טופח.

ומפה מתחיל המירוץ האמיתי בחירת כלה חדשה לבית!

אבל הפעם בשונה מהשאר לא עוד מכוניות משפחתיות סטנדריתיות שמוצפות בכל חברת לינסיג /משטרה וכו...

הפעם חשבנו ללכת בגדול!

קרטיריונים "קטנה קצת יותר ממשפחתית" אחת כזאת שאמא שלי תתקשה לשפשף.

4,5 מושבים חובה.

ועל כל השאר אפשר להתפשר עוד....

בתור התחלה נתפסו על יונדאי ולוסטר עלית ,מחיר 160 K .

מנוע 1600 140 סוסים אבזור בשמים ,מראה מהמם, מושבי עור ספורטיבים קרצה לנו,

והיינו בטוחים שבקרוב נסגור עסקה אבל הפעם אמרתי שבלי נסיעת מבחן לא קונים כלום.

ממשיכים הלאה התקציב עדין לא ידוע מנסים לא להתפרע יותר מדי.

אלפא רומיאו גוליטה 1400 טורבו 170 סוסים,

נשללה ישר גם בגלל המחיר המוגזם לגרסא המפוארת שלא כזאת מפוארת K190 כמעט לפי מה שזכור לי;

וגם בגלל אבזור עלוב ביותר מסך קטן ולא נוח וכו...

הבא בתור בביקורינו לקסוס CT200 192 K לגרסא המפוארת ביותר הכוללת גג פנורמי,מראות מתקפלות ועוד כמה שטיות קטנות שאין הבדל מהבסיסית שעולה 182 חוץ מהגג הפנורמי בתכלס,מנוע 1800 חשמלי, 132 סוסים או 122 לא זוכר בדיוק.

והיא עולה לדירוג הראשון אצלו אוטו מפואר יפה נוח מחשב דרך מגניב אבזור קטלני מראה יפה משפחתי ספורטיבי יפנית אמינה וחסכונית אבל הסלון קצת מזכיר את של סבתא שלי ואין עור בשום מקום אבל אפשר להתגבר על זה, בעיה נוספת לכולם ברחוב שלנו יש כזאת ישר קיבלנו עזרה הנציג התחנן שנבוא לנסיעת מבחן אבל סירבנו בגלל שלא היה זמן וכוח.

ממשיכים אלה BMW סדרה 1 עם תוספת אבזור M (ללא מנוע משופר רק אבזור) 1600 גודשת 120 וקצת סוסים לא זוכר בדיוק ממבט ראשונה לא כזאת יפה אפילו ארוכה קצת הנציגים לא כאלה התעיינו למכור ,

מושבים חמודים מבפנים התחושה קצת יוקרתית אבל עדין לא זה , מחיר 186 K.

חוזרים הביתה אחרי יום קשה ואני ממשיך בחיפושים באינטרנט-

אסטרה טורבו ,פיגו RCZ ,סיטרואן DS4, גולף GTI וכו... וכו... וכו..

לבסוף משום מה נכנסתי לאתר של מרצדס והתחלתי לקרוא על מרצדס A180 מחיר התחלתי 170K(התברר בסוף שזה לגרסא הידנית) שם פרטים באתר ,

יום אחרי על הבוקר שיחת פאלפון וקובעים פגישה ליום למחרת ,

מגיעים לאולם מקבלים שוק איפה שלא תסתכל אתה מזיל ריר.

ולבסוף אני ,אנחנו רואים אותה עומדת במחלקת קלאס A בצבע שחור מטאלי מנצנצת לה קטנה כמו שרציני מבט כובש שלא משנה כמה - אני יכול לחפש בה מינוסים המבט והסמל עושים הכל,מושבים ספורט בגימור עור עם בד,תאורה ברגלים בידיות,במושבים,במראה בכל מקום שרק תרצו עור, ניקל ,ספי דלת מוארים אחיזה בגב, נוחות, 1600 גודשת ,זריזה וקטנה ,עיצוב כובש ,גנט 16 ,מולטימידה מיוחדת במילה אחת מרצדס !

למרות כל ההתלהבות מסתבר שגם הגענו בימי השקה הציעו לנו הנחה גדולה יחסית מה שלא שמענו באף סוכנות אחרת ,

קיבלנו יחס יפה ואפילו USB בצורת מפתחות מרצדס מתנה בלי לקנות כלום,כי בלי נסיעת מבחן החלטנו שלא נקנה .

יום למחרת אחי הגיע מהצבא ואמרנו לו בוא נעשה סיבוב תבוא תראה גם ,אני ואבא כבר היינו נעולים על המרצדס והתחלנו משם הגענו דיברנו שוב עם הנציגה לבסוף נשברנו וקנינו בלי נסיעת מבחן

משלמים ויוצאים בלי אוטו אבל עם בושם של מרצדס מתנה .

עובר שבוע שבוע וחצי כמעט שבועים ומגיע היום הגדול קבלת הרכב-

מגיעים למקום המנהל מוציא קפה תה עוגיות ואומר שהוא כבר מגיע ,עובר כמה דקות הוא מגיע אבל לפני קבלת הרכב חלקות מתנות-

בנוסף לבושם ,USB ,טיפול ראשון חינם,קיבלנו עוד USB שלוש מחזיקי מפתחות בעיצובים שונים ,ודגם של SLS AMG של מסאטרו וריחן,וכמובן הצטרפנו למועדון מרצדס בנץ ,שם כל הזמן יש מסיבות מתנות וכו.....

את הרכב ביקשתי שלא השטפו אז לא שטפו ,וזאת הייתה המתנה הכי גדולה .

בדיקה מקיפה שהכל שלם ואין שריטה עוברת בהצלחה!,

אבא בורח עם הרכב לכיוון חוף שמן ומשאיר אותי עם סקודה ראפיד מוזנחת להגיע הביתה

ולחלק שחיכיתם התמונות-

IMG-20141013-WA0127.jpgIMG-20141013-WA0128.jpgIMG-20141013-WA0122.jpgIMG-20141013-WA0117.jpgIMG-20141013-WA0118.jpgIMG-20141013-WA0113.jpgIMG-20141013-WA0126.jpgIMG-20141013-WA0131.jpg

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תתחדש, בלי לבאס יותר מידי אני חושב שסתם הסמל עיוור אותך, הדגם שלקחת מאד בסיסי ואני חושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר שנותנות תמורה הרבה יותר גדולה למחיר, מישהו אמר v40???

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי זה שהוא עיוור אותי אני יודע .

בסיסי או לא בשבילנו במחיר הזה זה משהו חדש.

ולגבי וולו היו כאלה שאבא שלי שלל מראש בגלל שהיה לו, והיו תקלות ושטיות כאלה .

לגבי הv40 היא מצאה חן בעיני בהתחלה אבל היא לא עמדה בקרטיריונים אחרים שרצינו , וגם לא התחברנו למראה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש אחת (אמנם בליסינג) כבר מעל לשנה, כמה נקודות --

* לקראת תום ההרצה מרגישים שהמנוע "נפתח"

* מע' העצור וסע מוסיפה משהו כמו 15% לחיסכון בדלק (אם זה חשוב לך)

* מצב E בגיר הוא יחסית איטי, אני מעדיף S או להעביר ידנית בהרבה מקרים

* יש טורבו לאג משמעותי, קח את זה בחשבון כשאתה יוצא לעקיפות

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו. מאחל לכם שאהבה תנצח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו!

אמרת שהיתה הנחה גדולה. אפשר לדעת מה היה המחיר?

מחירן של מרצדס a180 בגרסת sytle הבסיסית עומד על 190 לפני עליה ורישוי שזה עוד 6500 משהו כזה בקיצור 197 k כמעט וחיישנים לא רצינו ומצלמה באה רק בגרסא המפוארת יותר.

אז הוספנו גם מצלמה שזה עוד 4000k בגלל המתאם או משהו סכה היה אמור לצאת 201 k קיבלנו את הרכב ב189 וטיפול ראשון מתנה . סכה כמעט 12 k הנחה

על גרסת האורבן שעלינו ויתרנו בגלל הגג הפנורמי שאבא שלי לא הסכים,

עולה 225 והנחה של 10 k קיבלנו אם היינו לוקחים .

בbmw לא רצו להוריד שקל ,כנל אלפא רומיאו , לקסוס אמרו שאפשר לדבר בקטנה, ויונדאי עסקת מזומן וכו.. תוזיל 1000 2000 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדשו מאוד!

לא מכיר את האוטו, אז אין לי דברים טובים או רעים להגיד על האוטו או על העסקה.

הדבר היחיד שאני כן יכול להגיד עליו, שמבחינה עיצובית מדובר באחת המכוניות היפות ביותר שיש על הכביש. לדעתי הצבע השחור לא עושה איתו חסד, ודווקא בלבן הוא נראה משמעותית טוב יותר.

מדהים כמה מתנות קטנות עושות התרגשות גדולה, וזו הוכחה שאין לזלזל ב"ציוד ההיקפי".

עניין אחד קטן, שהוא קצת הצידה מהנושא:

בעידן שבו שבו בערך כל מכונית ליסינג רביעית (ואני מניח שזה רק עניין של זמן עד שזו תהיה כל מכונית שניה) נעזרת במגדש טורבו כדי להתקדם, אין צורך להתרגש יתר על המידה מהמילה "מוגדשת".

עריכה אחרונה על ידי GoRide
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסדרה 1 מוציאה 136 סוסים ממנוע 1600 מוגדש ולא 120. מחירה עומד על 177,500 ש"ח. רישוי ומיגון מוסיף כ6250 ש"ח.

רק חשבתי שכדאי לדייק מאחר והיא כל כך קרובה לליבי :oops:

תתחדשו ותהנו. סע בזהירות ואל תשתולל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...