Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנכס החדש MB

oran corolla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MB זו מיאטה, מדובר ב B CLASS - כותרת מטעה.

משעשע שעוד חודש אמא שלך תשפשף את הרכב אבל אתה מוטרד מזה שלא ינקו את הרכב לפני המסירה - קצת פרופורציות.

אני מבין שמאוד התלהבתם מהבושם, מחזיקי המפתחות ה USB והיחס. גם זו דרך למכור.

אין ספק שהסמל הוא סמל נחשק, תהנו מהרכב ונשמח לשמוע עוד שנה סיכום עלויות, התרשמות ותחזוקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא נראה לי שהוא היה נהנה יותר עם וולוו V40 עם הספק יותר גבוה.

כמו ש edanj אמר על הוולוו, הוולוו זה SEMI פרמיום, המרצדס זה הכי פרמיום שיש.

לא נהגתי בוולבו, אבל במרצדס הזאת אין שום דבר פרימיום חוץ מהסמל. אודי A3 משמעותית איכותית ממנה, לסדרה 1 יש הנעה אחורית (לא שזה משנה הרבה עם 136 כ"ס) והגולף יותר פרקטית והאמת שגם איכותית יותר.

emotion of motion

פורסם
מה שתגיד אני לא אתווכח, אבל להגיד מרצדס זה מרצדס זה משפט שדווקא ממך לא הייתי מצפה להגיד, חבל שאנשים מוכנים ללכת בעינים עצומות על מותג רק בגלל הסמל שלו ולוותר על אופציות טובות יותר.

לא צריך לזלזל בכוחו של מותג, אחרי הכל העולם הצרכני מכיר בענין הזה ומתנהג לפיו. וגם אם המרצדס הזו אינה עדיפה על מתחרותיה, הפיצוי, הן זה הנובע מגאוות הבעלות, הן זה הנובע מיחס הסביבה, לרוב מספיק ואפילו יותר מכך. קל וחומר כשהמדובר במעבר ממותג קוריאני די "עממי" לפיסגה, לפחות זו הנחזית.

פורסם
מאז ששכן שלי קנה אחת לבן שלו, כל בוקר שאני רואה אותה אני מהרהר בלהחליף את הרכב שלי באחת כזו.

רכב מדהים (במיוחד בכחול וכסוף) ללא ספק אחד הרכבים היפים בכבישי ארצנו הדלה, כנל לגבי עיצוב חלל הפנים והמגע.

אבל, מבחינתי מרצדס היא לא מרצדס כל עוד היא מונעת מהגלגלים הקדמיים. ולכן היא גם לא ברת השוואה (בכ"א) לסדרה 1.

אגב אני מת על המתנות הקטנות האלא ועושה רושם שגם אתם :wink:

תהנו וסעו בזהירות!

עד שאתה מגיע להספקים של 200 כ"ס וצפונה, באמת שאין שום משמעות לאילו גלגלים מניעים ואילו סתם נשרכים אחריהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא צריך לזלזל בכוחו של מותג, אחרי הכל העולם הצרכני מכיר בענין הזה ומתנהג לפיו. וגם אם המרצדס הזו אינה עדיפה על מתחרותיה, הפיצוי, הן זה הנובע מגאוות הבעלות, הן זה הנובע מיחס הסביבה, לרוב מספיק ואפילו יותר מכך. קל וחומר כשהמדובר במעבר ממותג קוריאני די "עממי" לפיסגה, לפחות זו הנחזית.

בדיוק. מה שמשנה בסוף זה לא שום דבר אובייקטיבי - אחרת כולנו היינו נוסעים בקורולות - אלא איך האוטו גורם לך להרגיש כשאתה רואה אותו בחניה בבוקר. בזה הA קלאס פשוט מעולה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

משעשע שעוד חודש אמא שלך תשפשף את הרכב אבל אתה מוטרד מזה שלא ינקו את הרכב לפני המסירה - קצת פרופורציות.

אין ספק שהסמל הוא סמל נחשק, תהנו מהרכב ונשמח לשמוע עוד שנה סיכום עלויות, התרשמות ותחזוקה.

אתה מקבל את פרס "הגישה המחורבנת" לספטמבר-אוקטובר 2014.

דבר ראשון, לאף אחד לא באמת אכפת ממיאטות יותר, ואפילו אם היה אכפת (למה?) זו תהיה פעם ראשונה שאני נתקל בראשי התיבות MB בשביל לתאר מיאטה. אם כבר, NB לדור השני.

דבר שני, גם אם אמא שלו תשפשף את האוטו עוד חודש, לפחות תן לו להנות מחדוות חודש הבעלות הראשון. הוא צודק שביקש שלא ישטפו, מהנסיון שלי היבואנים עושים swirl marks על כל האוטו ועם צבע שחור זו באסה רצינית.

דבר שלישי, אולי אתה לא צריך לקנות אוטו בגלל יחס, אבל להוציא כמעט 200K ושיתייחסו אליך כמו מטרד זה turn off רציני, אז נחמד לראות שמרצדס משתדלים גם בשביל הלקוחות הפשוטים, ולא רק הקבלנים בS קלאס.

פורסם

הוא התכוון ל-Mercedes Benz, ראשי תיבות MB

פות"ש: תתחדש!

מישהו כתב שהסמל עיוור אותך, אני דווקא מבין. ברכישת רכב ברמה הזאת סמל הוא בהחלט חלק משפיע. אם להתייחס רק ליחס מחיר-תמורה צריך לעבור לפורום צרכנות.

לא פירסמת תמונה של הדגם שקיבלתם עם האמיתית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני חושב שיש כל כך הרבה אופציות אחרות במחיר הזה, לשים 200 אלף שקל על רכב עם 136 כ"ס? למה? בגלל הסמל?

אמנם זה מרצדס, אבל הרמת גימור שלה לא יותר טובה מכל A3 או גולף, אם היה ברשותי הסכום הנ"ל לבחור רכב, ללא ספק, גולף GTI!

פורסם
עד שאתה מגיע להספקים של 200 כ"ס וצפונה, באמת שאין שום משמעות לאילו גלגלים מניעים ואילו סתם נשרכים אחריהם.

אתה רציני? אז "סתם" למיאטה, שלה פחות מ-200 כ"ס, יש הנעה אחורית והיא נחשבת לרכב הכי מתנהג עד רבע מליון שקל? או שתכף תגיד שה-GTi לוקחת אותה גם בזה? אה, סליחה, טעות שלי; שכחתי שבעצם

לאף אחד לא באמת אכפת ממיאטות יותר
..
:idea:
פורסם
תודה רבה לכולם , אני אהבתי מאוד את השחור והחלום שלי כבר עוד מלפני שנים רכב שחור... ועוד שאבא הסכים לא אומרים לא. וכמובן על טעם וריח אין להתווכח.

שאתה משווה איכות חומרים של מרצדס לטיוטה קורולה / יונדאי i35 אין אפילו מה להשוות .

The best or nothing זה הלוגו של מרצדס או בעצם משווצים :(

והישן בכלל - רמה אחת מעל כולם משהו כזה

.... בכל מקרה אנחנו ממש מרוצים מהקניה תודה לכולם על התגובות.

ולגבי ביטוח עדין לא ידוע כמה בגלל שצריך לקזז לנו מרכבים ישנים שלנו.

לגבי איכות חומרים מול קורולה / I35 עצוב אבל מרצדס נופלת משתיהם בA. במיוחד באזור של המחזיקי כוסות ששם גם בקיה פיקנטו יש איכות חומרים יותר טובה, נוסף לזה גם יותר מאובזרת ממנה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אומנם ה-V40 מציעה חבילה נאה יותר (על הנייר), אך גם בעיני וולו היא לא הכי "פרמיום" שיש.

A3 ו-1 הן פרמיום (בעיקר הבימרית, גם עם "רק" 136 כ"ס. להזכירכם, יש 118i עם 170 כ"ס). אופציה נוספת שנותנת חבילה נאה (עם כי מעט פחות "פרימיומית") היא ה-GTI כמובן. כך שלפני הריצה והסגידה למרצדס, הייתי עושה מעט שיעורי בית נוספים ונסיעות מבחן. בעיקר בסכומ כסף המדוברים.

בכל מקרה, פות"ש - תתחדש ותהנה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איך אתם בכלל משווים את המרצדס A למיאטה? זה רכב אחר לחלוטין. 2 מקומות ישיבה מול 5. יפני/גרמני. איכות חומרים לחלוטין שונה. איבזור.

גובה רכב. התנהגות! זה לא בר השוואה בכלל, אל תשכח שגם אדם מבוגר נוהג ברכב, המיאטה לא מתאימה לכל אחד.

פורסם
אתה רציני? אז "סתם" למיאטה, שלה פחות מ-200 כ"ס, יש הנעה אחורית והיא נחשבת לרכב הכי מתנהג עד רבע מליון שקל? או שתכף תגיד שה-GTi לוקחת אותה גם בזה? אה, סליחה, טעות שלי; שכחתי שבעצם ..

1. יש כלל שcorrelation does not equal causation. העובדה שלמיאטה הנעה אחורית והיא מתנהגת היטב (מיד נגיע לנקודה הזו) לא אומרת שזה בגלל ההנעה האחורית. אלא אם אתה על כביש רטוב או מאוד חלק מסיבה כלשהי, במהירות נמוכה והילוך נמוך, אין לזה משמעות במיאטה. יש להנעה אחורית הרבה יתרונות, אבל הם בטלים בשישים לעומת כיול הרכב הכללי ולחלוטין לא רלוונטיים כשמדובר בקומפקטית רכה עם מספר סוסים דומה לגדוד פרשים פולני.

2. אני לא יודע מי היא אותה מועצת חכמים שמחשיבה את המיאטה NC לרכב עם ההתנהגות הטובה עד רבע מליון שקל, אני חושש שהמקום היחידי בו היא מתכנסת היא בתחומי ראשך. הNC רכה בטירוף, מתנדנדת ואנמית. הייתי מתייחס לNB אבל אני לא מצליח להכנס לתוכה, וגם אם הייתי נכנס, היא כנראה לא הייתה מסוגלת לסחוב את המשקל שלי. נורא רציתי מיאטה פעם, עד שנהגתי באחת. בדיעבד, אני חושב שזה רק היה יוצר לי בלבול בשייכות המינית.

ברבע מיליון שקל אני יכול לחשוב על כמה וכמה דברים יותר מתנהגים, כמו מגאן RS נגיד, או הקליאו ספורט מהדורות הקודמים (מהנות בהרבה יותר ממיאטה עבורי).

3. נכון, זו מכונית לא רלוונטית. הייתה לה את התקופה שלה - כמו ל205GTI, אח"כ 106 ראלי, אימפרזות, קליאו ספורט וכן הלאה. המשכנו.

• תוכן חדש...