Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה כניסות אודיו יש ל Hyundai i30 Inspire ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בפורטה יש לי את זה,מאוד נוח.

גם מטעין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כל הדיון אינו רלוונטי; ה I30 מגיעה עם המולטימדיה המחרידה כציוד תקני, וספק עם אפשר לקבל אותה עם המערכת המקורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אצלי בI30 קיימת המערכת שבתמונה המצורפת שהיא טובה בהרבה מהמולטימדיה המקומי שמגיע בגרסאות המאובזרות ובCW.

אני אומר שהיא טובה הרבה יותר מבחינת הקליטה של הרדיו.

לצערי במערכת הזאת לא קיים אצלינו חיבור AUX ו USB, הרכב שנת 2013.

אגב שורת הUSB בחלק התחתון היא תוספת שאני התקנתי , הם משמשים בעיקר לטעינה וכל USB כזה מסוגל להגיע להספק של 2A בטעינה.

IMG_20141015_190706.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לכל המעוניינים, קיבלתי היום את הרכב, יש לו כניסת USB ו AUX (עם תאימות ל iPod/iPhone).

בנוסף יש מערכת מולטימדיה עם GPS (שלא נרכש ע"י החברה אז ה Slot ל SDCARD ריק), מצלמת וחיישני רוורס, גלגלי מגנזיום וכו'.

• תוכן חדש...