Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול נהיגה של מועדון VAG בכרמל ועמק יזרעאל - תמונות וסרטון

stio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חג שמח,

אתמול בבוקר חג הסוכות, יצאנו כ- 40 כלי רכב בשיירה ענקית שרובם המוחלט ספורטיביים (GTI וכ') לטיול נהיגה מסודר בסדר מופתי בכבישי הכרמל ועמק יזרעאל.

הטיול הוא בארגון פרטי מטעם מועדון VAG של אוטו-ספורט ולא בארגון שום יבואן רכב.

הכבישים היו בעייתיים בגלל גשם ואפילו הבחנתי במעט בוץ שנסחף, ולכן התאמתי את מהירות הנסיעה לתנאים. בחלקים מסוימים היו לי אדים מבחוץ בגלל ערפל. הכבישים הטכניים העיקריים היו 721 בעליה לבית אורן, ואח"כ ירידה ב- 7212 לנשר ואז 6953 בעליה למשמר העמק.

כרגיל אתחיל עם הסרטון, ואח"כ עם התמונות שצילמתי. ייקח מעט זמן עד שאשלים את העלאת התמונות. מותר 8 תמונות בהודעה אחת.

אתם מוזמנים להגיב (וכן, אני יודע שאני צריך לקנות רכב ספורטיבי אמיתי, זה בטיפול).

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

עוד נגלה של 8 תמונות אחרונות.

תמונות יפות,

אהבתי את הצרפתייה שהתגנבה לכם לטיול...

תודה.

"התגנבה" גם פורד פוקוס ST יפהייפיה מייבוא מקביל.

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

עריכה אחרונה על ידי stio
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה מכונית צולם הסרטון והאם מערכת הפליטה ״טופלה״?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם הצליחו לעמוד בקצב של הפאביות?

אני מבין שמדובר בשאלה צינית ברוח הבדיחה שהיתה בפורום עוד אז שלהרבה היו פאביות (שנמכרו מאז), אבל אענה בכל זאת.

צריך להבדיל בין פאביה BTS עם מנוע אטמוספרי 1.6 לבין מנוע TSI טורבו 1.2. המומנט של מנוע ה- TSI גדול יותר, ולמרות שנתון ההספק זהה (105 כ"ס), יש יתרון משמעותי ל- TSI, כך שמצאתי את עצמי בבעיה ולא בפעם הראשונה של חסרון כוח לעומתם. עם זאת, לא נשארתי מאחור, ובקטע האחרון נסעתי אחרי הפוקוס ST, אחריי היתה בורה והפאביה האפורה.

בכלל, רוב המכוניות כמו שכתבתי קודם היו ספורטיביות - אלה יצאו קודם כדי שהמכוניות החלשות יותר לא יגרמו לעיכוב. אומנם ברישיון הרכב של הפאביה רשום שמדובר בדגם ספורט, אך הקשר היחידי לספורט אלו הצמיגים שבאו בחתך נמוך (205/45R16) ועוזרים מעט לאחיזה. כל השאר אלו שטויות כמו מושבי ספורט, הגה 3 צלעות ועוד פריטי אבזור קלים שהייתי מוכן לוותר עליהם תמורת מד חום מנוע בלוח השעונים ותאורת DRL שאין לי.

הסרטון צולם מהרכב שלי ושום דבר לא טופל. רכב מקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק, פאביות זה אאוט, סיאט מיי זה השיט החדש, יש לכם מזל שאף מפלצת כזאת לא התפקדה לטיול הפעם.

בנימה רצינית יותר, אפשר להנות גם עם רכב חלש, כל עוד הוא לא מת לגמרי בתחושה שלו, כמו ינדאי אקסנט למשל או קורולה חדשה.

נסעתי חזק על 107 והיה נחמד, בזמנו אפילו נהנתי לקרוע סוברו ג'אסטי קשישה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

[הישראליהיפה]01:33 - היה חייב לחתוך פס הפרדה ולהשליך סיגריה ת"כ?[\הישראליהיפה]

באשר לשאר לסרטון, אין הרבה מה לומר - הפאביה במיטבה, אם כי הגיע הזמן להשתדרג ל G1WH או מוביוס לצורך תיעוד איכותי קצת יותר. נשמע שנהנתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפאביה הירוקה הזאת מחרידה לחלוטין. איזה חוסר טעם מטורף.

אם איני טועה, ה-ST הזאת היא האחרונה שעלתה לכביש. הולם אותה הצבע הזה - בסטיישן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...