Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטענה שאם הוא היה נוסע לאט יותר הוא היה חי כנראה נכונה, אבל לא קונים כזה אופנוע כדי לנסוע 50 קמ"ש והוא היה בתוך הנתיב שלו. נהג המכונית פשוט רצח אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא משוכנע שאם הוא היה נוסע לאט הוא היה יוצא חי מהתאונה. גם במהירות 50 קמ"ש תאונה חזיתית עם רכב, גם אם הרכב עומד, יכולה להיות לה רק תוצאה אחת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב מעבר לתגובה הזאת אני לא מתכוון להגיב יותר כי יצאנו פה כיוון לחלוטין...

shelcase - חביבי, רואים בבירור שאתה מגיב מתוך כעס ולא מתוך היגיון לפי הצורת כתיבה. משתמע שאתה מכיר את הבחור או את אחד החבר'ה שם בחבורה.

אני מציע שתיקח אוויר ותסתכל על זה בפרופורציה ובלי לקחת צד מראש.

נהג הרכב חולק חלק גדול באשמה - אמרתי. לא כל האשמה אבל חלק.

אפשר להתווכח עד מחר לגבי יציאה מפניה על אופנוע אבל, ולא משנה מה תגיד, במהירות גבוהה כשאתה יוצא מפניה, אין לך מה לעשות יותר מדי כשהכביש צר.

לא משנה איזה אופנוע יש לך ואם אתה במקרה ולנטינו רוסי. מה לעשות, אתה עם מהירות, במומנטום, על הצד, יש גבול למה שאתה יכול לעשות. אלה חוקי הטבע. גם ברכב זה אותו עניין במהירות גבוהה ולא משנה מה תגיד. יש מספיק סרטים ביוטוב של רוכבי אופנוע שנכנסו לפניות בכבישים ציבוריים וביציאה הפתיעה רכב. הרוכבים בכולם גמרו בשיחים. יש אפילו סרטון מדהים מהאי מאן של רוכב שחתך פניה עיוורת וכשצץ מולו רכב עף מעל גדר.

לגבי האיזור - ממה שכתבת אתה בעצמך לא מכיר את המקום הספציפי. מאור למעלה כתב שזה היה אחרי פניה ולפני ישורת. זה נשמע לי יותר הגיוני לפי התיאור של המקרה.

מה היה קורה אם היה נוסע לאט יותר? אלוהים יודע... אולי היה מצליח להתחמק ואולי לא. מה שכן, היה לו יותר זמן להגיב זה בטוח והתגובה היה יכולה להיות יותר "חריפה".

אני לא מחפש פה אשמים ומקווה שגם אתם תפסיקו.

קחו את המקרה הזה לתשומת ליבכם ותלמדו ממנו במקום לכעוס ולהאשים.

ותעשו טובה, שוב... אל תהיו צבועים.

כן, גם אתם וגם אני מביטים בפלאפון, שותים קפה, משחקים במסך מולטימדיה בנהיגה.

גם אתם וגם אני בכבישים מסויימים מרגישים צורך מפגר ללחוץ וחותכים פינות/קוים.

לכולנו זה יכול לקרות.

פורסם

ילדים, אפשר להפסיק לריב. זה שרשור של טיול נהיגה בצפון ולא של התאונה בנס הרים.

אם הייתי מנהל הייתי נועל את השרשור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני לא משוכנע שאם הוא היה נוסע לאט הוא היה יוצא חי מהתאונה. גם במהירות 50 קמ"ש תאונה חזיתית עם רכב, גם אם הרכב עומד, יכולה להיות לה רק תוצאה אחת.

ב50 קמ"ש היה לו יותר זמן להגיב למכשול. זה לא משנה מאחר והמכונית לא הייתה צריכה להיות שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים, אם-כי ה-50 נלקח כמהירות הפגיעה לאחר האטה, שכן אף אחד לא יסע שם 50, גם לא על מכונית. זה גם ניחוש טוב בדיוק כמו יתר הניחושים כאן, שם ובכל מקום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אין כאן שום עניין רגשי, נכון שמאור היה חבר קרוב שלי, אבל אני מוכן לקבל ולשמוע את הביקורת - באמת, כי יש מקום. אבל, שים לב להתבטאות המקורית שלך לעומת התגובה האחרונה.

יקירי, תפסיק להיות מתחסד בעצמך. אתה, כמו כל אחד מאיתנו כאן - נוסעים / נוהגים בנס הרים למטרה אחת בלבד - נהיגה והנאה מנהיגה. השאלה כמה רחוק אתה לוקח את המטרה הזאת, על חשבון חוקי הכביש, עצמך והסובבים אותך (באם מדובר ברוכב אופניים או אופנוע). לא חסר חבר'ה שרוצים לקחת "קווים" על חשבון הנתיב הנגדי - ולא רק נהגים, גם רוכבים. לא פעם ולא פעמיים - ולא רק בנס הרים, גם בכבישי "נהיגה" אחרים - יש את ה"חכמים" שחותכים למטרות "קוים נכונים" לנתיב הנגדי - זאת עבירת תנועה חמורה ביותר וחבל שאין הבנה וחשיבות בנושא.

עם זה אני מסכים לחלוטין ולא הייתי פותח כאן דיון אם זה מה שהיית כותב מלכתחילה - לבין מה שבאמת כתבת בהתחלה.

מה גם שמעולם לא התחסדתי או תרצתי באשר למעשיי בנס הרים... מה שכן, מדברייך המקוריים השתמע שאתה דווקא כן

במקום להאשים את נהג המיקרה, את התשתיות (שדווקא חודשו במהלך "צוק איתן" וטיב הסלילה במרבית הכביש הוא לא פחות מנהדר) ואת המדינה - רצוי להעיר את הרוכבים "הכבדים" משנתם העמוקה ו"העיוורון" - הכבישים הללו ציבוריים, לא פרטיים שלכם.

כמי שנמצא לא מעט בנס הרים ובכבישים הסמוכים לפחות פעם בשבוע, לעיתים גם יותר), נדמה שהרוכבים הללו חושבים שמדובר במסלול מירוצים סגור השייך להם - ולא בכביש ציבורי, עם נהגים ורוכבי אופניים סביבם. הם חוצים פסי הפרדה ללא כל בעיה שהיא, חותכים ונוהגים בפראות. טובים, מהירים ומנוסים ככל שיהיו, אין זה מאשר להם בעלות על כביש ציבורי - את זה הם מסרבים / מתקשים להבין. מעבר לעובדה שהדרך שלהם למוות - קצרה, מהירה וכואבת משל הנוהג ברכב פרטי.

שים לב איך בתגובה המקורית אתה מתעלם באלגנטיות מה abusing שכולנו מבצעים לכביש נס הרים.

בתגובה הראשונה אתה פשוט מפנה את האצבע כלפי הרוכבים בלבד, אבל עכשיו כשאתה מבהיר ומרחיב אתה מודה שכולנו- נהגים, רוכבי אופניים ורוכבי אופנועים חוטאים כאן. אף אחד מאתנו לא טלית שכולה תכלת וזה מה שצרם לי מלכתחילה. התגובה הזאת הייתה פשוט צבועה ומתחסדת.

בתגובה השניה שלך- אתה מתישר עם המציאות.

יקירי, תפסיק להיות מתחסד בעצמך. אתה, כמו כל אחד מאיתנו כאן - נוסעים / נוהגים בנס הרים למטרה אחת בלבד - נהיגה והנאה מנהיגה. השאלה כמה רחוק אתה לוקח את המטרה הזאת, על חשבון חוקי הכביש, עצמך והסובבים אותך (באם מדובר ברוכב אופניים או אופנוע). לא חסר חבר'ה שרוצים לקחת "קווים" על חשבון הנתיב הנגדי - ולא רק נהגים, גם רוכבים. לא פעם ולא פעמיים - ולא רק בנס הרים, גם בכבישי "נהיגה" אחרים - יש את ה"חכמים" שחותכים למטרות "קוים נכונים" לנתיב הנגדי - זאת עבירת תנועה חמורה ביותר וחבל שאין הבנה וחשיבות בנושא.

כמו שאמרתי- תואם למציאות. אני לא מתחסד ובחיים לא טענתי שאני או מי מחבריי שפוקד את נס הרים לא לוקח סיכון ומסכן אחרים. גם אתה. אבל איפה זה היה בתגובה המקורית, כשהצבעת אך ורק על האופנוענים כאלה שעושים שטויות וחושבים שהכביש שייך להם?

חס וחלילה גם אתה או אני, כשאתה נוהג בנס הרים, יכול להכנס לסיבוב מהיר ואפילו בלי לחרוג מהנתיב - להרים רוכב אופניים באויר. גם כאן שניכם תהיו אשמים.

וגם אני מודה, אישית אני בסיבוב הזה אני נוסע דיי מהיר ואני מניח שגם אתה, אם היה צץ לי רכב בנתיב שלי אחרי הפניה - לא בטוח שהייתי מצליח להתחמק ולא בטוח איך זה היה נגמר.

Elirazb הבין את כוונתי היטב - וכתב זאת בדרך הכי "דוגרי" שיש.

פה יש לנו הסכמה. אלירז סיכם את זה בצורה יפה, במיוחד בתגובה האחרונה. דבריו דברי טעם, כבר מהמילה הראשונה- בניגוד להתבטאויות הראשוניות שלך.

גם אתה יכלת לסכם את זה באותה צורה, מראש, כמו שסיכמת בתגובה האחרונה שלך ואז כנראה שלא היה לנו דיון- סה"כ כולנו חושבים אותו הדבר, הדיון בנינו הוא לא על המקרה אלא על צורת ההתבטאות המקורית שבחרה להתעלם באלגנטיות מהנהגים (שאתה ואני בניהם) ורוכבי האופניים

אני באמת לא התכוונתי להמשיך את הדיון, אבל אני מקווה שעכשיו תבינו מאיפה אני מגיע. אני לא מתנגד לביקורת- את התגובה של אלירז אני מקלב באהבה ולא טוען שהוא צדיק. אבל לא צריך להיות צבוע.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...