Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשון Fiesta ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקרוא באתר נטקאר סוג של השוואה בין הפיאסטה ST לקליאו ספורט וגם המיני קופר S

התמונות אדירות!

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות יפות.

ידעתי על המפגש הזה עוד אתמול בערב, וביקשתי מאוראל את הכתובת והשעה המדויקת כדי לבוא גם ולהתרשם מקרוב, אך הוא שכח לעדכן אותי.

אשמח לדעת מראש מתי המפגש הבא שלכם.

פורסם

תמונות יפות, הרכבים יפים ומעוצבים מאד מודרני וכאשר בוחנים אותם כסופר מיני רגילים ולא כגרסאות ספורטיביות זה עובד יפה.

אבל כאשר בוחנים אותם בעין ספורטיבית, מגלים גלגלים ו/או בתי גלגלים קטנים מדי ביחס לגובה הרכב וגובה רכב גבוה מדי יחסית לרוחב הרכב ועיצוב שלא הצליח להתגבר על היחסים הבעייתיים הנ״ל.

ברכבי סופר מיני קשה יותר להגיע ליחסים טובים בפרמטרים הנ״ל אבל בכל זאת המתחרים עושים זאת טוב יותר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ממתקים!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תמונות יפות, הרכבים יפים ומעוצבים מאד מודרני וכאשר בוחנים אותם כסופר מיני רגילים ולא כגרסאות ספורטיביות זה עובד יפה.

אבל כאשר בוחנים אותם בעין ספורטיבית, מגלים גלגלים ו/או בתי גלגלים קטנים מדי ביחס לגובה הרכב וגובה רכב גבוה מדי יחסית לרוחב הרכב ועיצוב שלא הצליח להתגבר על היחסים הבעייתיים הנ״ל.

ברכבי סופר מיני קשה יותר להגיע ליחסים טובים בפרמטרים הנ״ל אבל בכל זאת המתחרים עושים זאת טוב יותר.

המיני קופר מצליחה לגרום לכנפיים האחוריות לא להיראות גדולות וריקות יותר מידי. אולי כי היא תוכננה מראש כשלוש דלתות ורק אחר כך הוסיפו את הדלתות האחוריות.

הבעיה הגדולה בפרופיל של הפיאסטה היא שקו החלונות עולה למעלה וזה מגדיל את הכנף האחורית. אני מסכים איתך שהמתחרים הצליחו יותר בפרופילים (חוץ מהפיקנטו 3 דלתות)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני תמיד אעדיף את הקליאו RS

אבל הכי אהבתי את הכחולה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אותי הוא לא שכח, אבל אני כן שכחתי אותו :?

רכבים יפים!!! וגם את העין שלי תפסה הלבנה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...