Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשון Fiesta ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקש, נראה לי שהגזמת קצת. בכל דרך יש נקודת התחלה, ומכאן מתחילים, לכן כתבו הרמה עולה. וזה לא שאין פרארי בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק ש ST יותר נדירה מפרארי בארץ ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נכון, אבל לפי מה שאני יודע יש פי 3 או 4 מפיאסטה. זה סדרי גודל שונים לגמרי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חבר'ה, בשביל ה"פרקטיות" יש את ה-ST גם ב-5 דלת' (הוורסיה האמריקאית). ובכנות, אחרי שראיתי לא מעט כאלו בכבישי סאן פרנסיסקו, יש בהן משהו נעים יותר לעין ב-5 דלת'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
עכשיו אתה רואה בכל חור יונדאי I20 וזה רכב ממש נגיש. אתה מתלהב ממנו?

באופן טבעי מתלהבים יותר מדברים שהם פחות נגישים מהסטנדרט.

בלי שום קשר ובנימה אישית - הגישה שלך מגעילה.

כנראה שלא הבנת למה התכוונתי.

כשאתה מסתובב באירופה כל בנאדם נורמאלי יכול להרשות לעצמו לרכוש כזה רכב, ולכן הרכבים מהסגמנט הזה של קטנות חמות מאוד נפוצים. גם ההיצע הרבה יותר גדול.

הרכב עצמו הוא רכב מרשים, וגם כתבתי את זה. עדיין מדובר ברכב מסגמנט שבכל ממדינה נורמאלית נמצא על הכבישים במספרים יפים.

כל שטענתי הוא שכשנגיע למצב הזה אני אתלהב הרבה יותר וארגיש שיש התקדמות, מאשר משרשור עם תמונות יפות של 3 הפיאסטות היחידות אולי בארץ מהדגם הזה.

לא מבין מה לא בסדר בגישה שלי. כן אני לא התלהבתי כמוך מה הבעיה עם זה?

אם כבר לדעתי הלכנו אחורה. אם נחזור לסוף שנות ה-90 כמה רכבים מהסגמנט הזה עלו על הכבישים אז(בעיקר צרפתיות חמות)?

מה שקרה הוא שרמות המחיר התנפחו וההיצע הצטמצם.

לבחור שאמר שאני מקנא. אתה צודק, אבל זו ממש לא הסיבה לתגובה.

אני ממש מפרגן לבעלי הרכבים, ואני באמת אומר להם כל הכבוד. הביקורת שלי היא ממש לא אליהם.

העובדה שציין שומאכר שיש יותר פרארי מהרכבים האלה רק מוכיחה כמה המצב פה גרוע. המשוואה צריכה להיות הפוכה ובסדרי גודל.

אני אפסיק לפני שהדיון הזה יעבור להיות "מחאת הפיאסטה ST".

תהנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרקש - לידיעתך, בגרמניה - למשל, אין הרבה פיאסטה ST. בדיוק כמו שפונטו אבארת' (EVO) כמעט ולא רואים.

בבריטניה העניינים נראים אחרת, שם כל ההוט האץ' מאוד נפוצות. גם בארה"ב ה-ST, ה-GTI, הקופר S וה-WRX נפוצות עד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

RS אני בטח לא צריך לידע אותך מה נפוץ בגרמניה, כנראה שזו הסיבה שיש שם פחות הוט האץ'.

אני מודע לפופולאריות של ההוט האץ' בבריטניה. אם נתקרב למספרים שם אני ממש אתלהב, ואני חושב שאנשים פה היו מאמצים רכב פרקטי ומעניין בתמחור נכון במספרים יפים מאוד. על זה בדיוק אני מדבר עניין הנגישות.

בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע פה באף אחד, וגם השתדלתי לחלק קומפלימנטים לרכבים, ליבואן ולבעלי הרכבים.

רק רציתי להביע את דעתי, וקצת להתבאס על המצב פה.

דרך אגב השם הוא אופיר. אין צורך להסתתר מאחורי כינוי אני מספיק זמן פה וכבר מרגיש בטוח :wink:.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דווקא דיון מעניין לאוף-טופיק.

בארץ פחות או יותר אין מעמד בינוני אמיתי ובטח לא בינוני-גבוה.

רכבי הוט-האצ׳ אמורים להיות בהישג ידה של חלק ניכר מהאוכלוסיה ואילו בארץ מדובר לצעצוע לחברי העשירונים הגבוהים שאם לא כן מדובר בשנים רבות של חיסכון וויתורים.

שכיר בארץ, כמעט בכל רמה, יתקשה לחסוך ולהגיע להון ממשי.

עשירים ממש לעומת זאת כן ישנם ועל כן כמויות הפרארי ברות השוואה לדגמי סמי-פרמיום.

על כל פנים, אני כן התלהבתי (מאוד!) מהתמונות ומהרכב גם כשהשרשור שוכן לצד המפגש השבועי של עידן.

קשה להחליט בין הכחולה והלבנה.

משהו לחשוב עליו בעת שאני מדחיק את המציאות.

אני אגב עם רכב שתי דלתות מזה מספר שנים ושלושה ילדים שנולדו אליו.

לגב שלום.

פורסם

יש אפשרות לבצע נסיעת מבחן כלשהיא בארץ על הרכבים האלו או שצריך פשוט להזמין "על עיוור"?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
פרקש, מדובר ברכבים מאוד נדירים במדינתנו הקטנה והמאותגרת מוטורית. שלא לדבר על הביצועים העדיפים של רכבים אלו ממרבית הרכבים במדינה (יפנומטיות וכדו').

אז למה שלא נגיב הודעות חיוביות ו"מתלהבות" בשרשור הזה? משום שהרכבים הנ"ל לא רכבי על שעולים כמה מיליוני שקלים?

אני לא מכיר אותך ולכן אניח שאתה נוהג על פגאני בזמן שהפרארי שלך יושבת בחנייה. אבל אם זה לא המצב אז תדע שזה נראה כאילו אתה מקנא. just sayin'

לא נראה לי שהוא בא ממקום של צרות עין ( בכל זאת , זו בסה"כ פורד פייסטה ) אלא מחה על זה שאנשים פה יצאו בהצהרות ש"הרמה בארץ עולה". לדעתי ההתלהבות המוגזמת פה מהפיסטות האלה מוכיחות בדיוק את ההפך. זה רכב שאמור להיות נגיש לכל שכיר שמשתכר 9K והנה, דיון עם 3 אקזמפלרים של הדגם מקבל מחמאות והתייחסות כאילו אלו מינימום 3 אסטון מרטין.

פורסם
יש אפשרות לבצע נסיעת מבחן כלשהיא בארץ על הרכבים האלו או שצריך פשוט להזמין "על עיוור"?

אין רכב לנסיעות מבחן כרגע.

!AWDSOME

פורסם

תבקש מאחד מחברי הפורום, אם הם נדיבים :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תבקש מאחד מחברי הפורום, אם הם נדיבים

חברי הפורום הנכבדים, אני מציע נסיעת מבחן ראש בראש, פיאסטה ST מול מיאטה (2008 + מתלים משופרים), אם יש מישהו מעוניין, נא לפנות בפרטי.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

רכבים מדהימים. יצא לי לראות את הכחולה,נראית במציאות לא פחות טוב.

חסרה לי אחת שחורה,לפי דעתי הצבע שהכי יחמיא לדגם הזה.

יש מתנדבים? :)

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...