Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים במצב שאי אפשר לראות כלום מרוב גשם ?

אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רשיון 4 וחצי שנים, היום עשיתי את נסיעת הגשם הראשונה לעונת 14 (בכוונה וכי היו לי סידורים).

פתאום ירד גשם כל כך חזק שהווישרים לא יכלו לנגב (הם טריים וחדשים) ופשוט נסעת תחת שיטפונות ומראה קדמית שלא ממש מתפקדת כי הגשם כל כך עצום.

לדעתי מפחיד לנהוג ככה במיוחד עם הנהגים שבארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום

עוצרים בצד. ואם אי אפשר (אין שוליים, מסכן אחרים וכו׳), ממשיך לאט להיכן שניתן לעצור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפעילים איתותי חירום ונוסעים לאט ובזהירות אל הנקודה הבטוחה הקרובה ביותר שבה ניתן לעצור את הרכב.

למרות שזה לא נעים רצוי גם לפתוח מטריה ולצאת מהרכב אל מקום מבטחים- מעבר למעקה בטיחות וכדומה שכן כמו שאתה לא יכול לראות את הכביש כך גם יתר הנהגים ואחד מהם עלול להתנגש ברכב שזה עתה חנית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבור בזהירות מירבית לנתיב הימני ביותר, הדלק איתות חירום, האט מהירותך והמשך עד למקום בו תוכל

לעצור בביטחה.

מדובר כמובן על מצבים בעיר.

בדרך כלל בבין עירוני אין תנועה צפופה ולנסוע על 70-80 קמ"ש מספיק "בטוח".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט מאוד, לעצור בצד ולא לסכן את החיים של עצמך ושל אחרים. אם אין אפשרות לעצור בצד אז לנסוע לאט מאוד ולהמתין שיהיה מפרץ ואז לעמוד שם.

תמיד עדיף להמתין כמה דקות מאשר להמשיך בנסיעה ולסכן אנשים. כמובן להפעיל 4 וינקרים ולא להתייחס לנהגים הישראלים שצופרים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה דווקא עכשיו בכביש 6 כולם נוסעים 120 קמ"ש ושקצת ירד גשם היה אחד לפני שדפק בלימה ואני כמעט נכנסתי בוא, אני לא מבין אנשים שטיפה גשם הם דופקים ברקס ושחצי מהמדינה בפאלפון לא מסתכלים על הכביש לא יבינו למה קרתה תאונת שרשרת. אם לא רואים טוב אז נוסעים בשמאלי במהירות 80 ולא מפריעים לאלה שהזמן חשוב להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל מפעילים 4 וינקרים, מורידים את המהירות במתינות ועוצרים בצד.

בגשם רצוי מאוד להגדיל את המרחק מרכב שלפנים, להגדיל הכוונה בצורה מאוד משמעותית, תדמיינו שלפניכם נוסע סמי טריילר בלתי נראה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה דווקא עכשיו בכביש 6 כולם נוסעים 120 קמ"ש ושקצת ירד גשם היה אחד לפני שדפק בלימה ואני כמעט נכנסתי בוא, אני לא מבין אנשים שטיפה גשם הם דופקים ברקס ושחצי מהמדינה בפאלפון לא מסתכלים על הכביש לא יבינו למה קרתה תאונת שרשרת. אם לא רואים טוב אז נוסעים בשמאלי במהירות 80 ולא מפריעים לאלה שהזמן חשוב להם.

ואז יבוא מישהו בנתיב השמאלי שנוסע 120 ולא יראה את זה שנוסע 80 בנתיב השמאלי כי הקשיב לך וייכנס בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא רואים טוב אז נוסעים בשמאלי במהירות 80 ולא מפריעים לאלה שהזמן חשוב להם.

כנראה שהתכוונת ל"בימני".

אלה שהזמן חשוב להם מצויידים בראיית על, אני מניחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...