Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל והישראלים ממש לא מוכנים לגשם.

כמה תמונות מטבריה לאחר המבול הראשון:

הצפות בכמה מחלקי העיר.

IMG_3800[1].jpgIMG_3803[1].jpgIMG_3801[1].jpg

רכב עף ביציאה מכיכר כמה דקות לפני שהגעתי למקום לנתיב הנגדי ונכנס בעץ (לא רואים את הרכב בגלל כל הרכבים שעצרו לעזור).

IMG_3802[1].jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה עולה החומר הזה?

מאיפה אפשר לקנות בקבוקון קטן רק למראות\שמשה קדמית?

אושריקו, יש לרכוש את זה באמזון או באיביי. רק קח בחשבון שעלות המשלוח תהיה זהה לעלות המוצר כיוון שזה שוקל (כמוצר ארוז) מעל קילו...

יחד עם זאת זה שווה כל שקל.

Turbulence, ל- RainX יש כמה גדלים של בקבוק כמו גם מטליות הטבולות בחומר שרק מעבירים אותן על השמשה. הן הכי זולות (אבל לפי ביקורות ברשת הן לא כ"כ מוצלחות..)

יש לקנות חומרים דומים גם בארץ למשל Gtechniq G1 וגם CarPro FlyBy30 - אם כי צריך לקחת בחשבון שהמחיר בארץ מאד יקר ולפעמים על אף המשלוח היקר יותר מחו"ל, עדיין מקבלים יותר כמות של חומר מבבקבוקים הנמכרים פה. לכן גדאי לחשב מה המלחיר ליחדת נפח (למשל 10 מ"ל).

פורסם

אני לא מאמין שרק עכשיו ראיתי את השרשור. מכל מקום, בישראל כמו במדינות אחרות, בהחלט ייתכן מצב של גשם חזק ואלכסוני שבו פשוט אי אפשר לראות וכשאי אפשר לראות - לא נוהגים! אם אתם כבר בנסיעה, תמצאו מקום בטוח לעצור בו וסעו אליו בשיא האטיות והזהירות. ולא, שול בכביש בינעירוני הוא לא מקום בטוח. מקום בטוח הוא מקום שמופרד מהכביש בצורה קשיחה. מה שכן, את הנסיעה עד לשם אפשר לעשות על השול...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

...איפה שעצר מישהו שהקשיב למה שהציעו כאן לפני כן.

אין שום סיבה שבעולם לעצור כשיורד גשם, חזק ככל שלא יהיה. אם אנשים יכולים לנהוג בסופות שלגים, אפשר גם לנהוג כשיש קצת גשם, טיפה פרופורציה אנשים.

להוריד מהירות, לנסוע בזהירות, לשמור מרחק גדול יותר ולהתרכז בנהיגה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חד משמעית לא נכון. בהחלט ייתכן מצב של גשם (או שלג, לשיטתך) שפשוט לא מאפשר לנהוג בצורה בטוחה ובמצב כזה - פשוט לא נוהגים, או שמפסיקים לנהוג מוקדם ככל הניתן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
קרה דווקא עכשיו בכביש 6 כולם נוסעים 120 קמ"ש ושקצת ירד גשם היה אחד לפני שדפק בלימה ואני כמעט נכנסתי בוא, אני לא מבין אנשים שטיפה גשם הם דופקים ברקס ושחצי מהמדינה בפאלפון לא מסתכלים על הכביש לא יבינו למה קרתה תאונת שרשרת. אם לא רואים טוב אז נוסעים בשמאלי במהירות 80 ולא מפריעים לאלה שהזמן חשוב להם.

אז כנראה שהיית קרוב מדי ולא שמרת מרחק עם כל הכבוד. פעם הבאה פשוט תשמור מרחק גדול יותר מהמרחק הלא גדול שאתה שומר בדרך כלל וככה תציל את החיים שלך ושלו. אתה צריך להיות מוכן בכביש להכל, נהיגה זה לא רק להפעיל רדיו ולהנות ממוזיקה ונסיעה " רגועה " עם כל הצער, צריך להיות מוכן, לשמור מרחק ולהיות תמיד במחשבה שאולי, הזה מלפניי דופק בלימה כלשהי, האם תספיק להגיב? תעשה חושבים עם עצמך לפניי התשובה ;) אני יודע כמה קל לענות כל מיני דברים אבל בפועל? זה מה שצריך לעשות.

ברור שבמידה ונוהגים על 120, ואתה שומר מרחק כפול, אני מדגיש, מרחק כפול ונורמלי כפי שצריך והוא בולם גם בלימת חירום? אתה אמור להספיק יופי לבלום חזק מאוד גם כן ולהסיט את עצמך לצד וכן, יקרה מה שיקרה לרכב אבל לפחות אם תבלום חזק מאוד, תסיט את עצמך לצד ימין, גם אם זה שאחרייך לא כל כך יספיק לבלום, אתה תציל את עצמך ואת זה שמקדימה ובנוסף לכך במידה ותסיט את עצמך ימינה, תמנע אפשרות שההוא מאחורייך ייכנס בך או לפחות רק בצד, חצי נחמה.

תבין, יש בעיה לאנשים שלרוב יש שיקול באי ביצוע תמרוני חירום רק כי דואגים לשלום הרכב, אני מבין את זה, אבל ברור לך שבמצב חירום אתה לא אמור לחשוב על יופי הרכב, שריטות, לקבל מעיכה מהגדר בצד מהסטייה ימינה או שביל עפר להרוס קרטר וכו', יש ביטוח.

לגבי התשובה לפותח השרשור, במידה ויש גשם כבד מאוד וסמיך עד כדי כך שהווישרים לא מצליחים להסיט את זה, יש צורך במקרים כאלו להדליק תאורת ערפל, פנס ערפל אחורי גם כן, זה מיועד למקרים כאלו גם כן ולא רק לערפל. עד שהגשם החזק מפסיק ולהאט את המהירות, במידה וזה בעיר, אם אתה חושש לחייך בכביש מהיר? מצא תחנת דלק או כביש בצד/מפרץ עצירה כלשהו והמתן.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1

• תוכן חדש...