Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אותו דבר בדיוק קרה עם פגיו 107 כשהם נחתו פה בפעם הראשונה. רצו לגזור קופון ענק על ה"מציאה הזולה" דאז, וזמן לא ארוך הגיע ה-ALTO- ועשתה לכל המיני בית ספר. לא שהיא מציאה גדולה, אבל לקנות רכב בשנת 2009-2010 ב-60000 שקל זה היה חלום רטוב. ואז לובינסקי נתקעו עם המלאי, וכשהשכילו סוף סוף לקזז טיפה את מחיריהם של ה-C1 107 זה היה מאוחר מדי. כמובן עשו "מבצעי מכירות" , אבל לא כל כך עזר להם.

זה מה שקורה עכשיו עם הסנדרו של דאציה. היבואן מרחיק את הלקוחות מהרכב. או שהם עדיין "צדים" את הפראיירים?

פיג'ו 107 (ופיאט פנדה) הושקו בארץ לפני המיסוי הירוק, ולכן מחירן הגבוה, האלטו הייתה במקום הנכון ובזמן הנכון (אחרי המיסוי הירוק) ולכן עשתה חיל עם השוק המקומי.

שנית, צורם לי מעט המשפט הזה "זה מה שקורה עכשיו עם הסנדרו של דאציה.", איפה זה בדיוק קורה? המותג טרם הושק, המחיר עוד לא ידוע, למה השליליות?

מה שמביא להורדת מחירים זה לא חרם אלא ההיפך' date=' התחרות בין היבואנים. עובדה שרק הבוקר קראתי בוואלה שסקודה הורדו את המחיר של הסיטיגו האוטומטית ל-60 אלף.[/quote']

אל תשכח שאת ההנחה הכי גדולה קיבלת מהמדינה. לרכב הזה מרכיב מס נמוך מהיברידית, בגלל שההנחה על זיהום אוויר נמוך היא קבועה (₪15,000 נדמה לי?) ולא באחוזים ממחיר הרכב.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני את הרכב שבסמלון קניתי באותו מחיר כמו באנגליה. גם הלאון 1.2 האוטומטית נמכרת באותו מחיר כמו באנגליה.. תעשו שיעורי בית. לפעמים יש מציאות.

:idea:
פורסם
מה שמביא להורדת מחירים זה לא חרם אלא ההיפך' date=' התחרות בין היבואנים. עובדה שרק הבוקר קראתי בוואלה שסקודה הורדו את המחיר של הסיטיגו האוטומטית ל-60 אלף. אז אולי זאת לא בוגאטי בבצועים אבל פתרון זול ויעיל למי שמחפש מכונית אוטומטית זולה. תקרא את מה שבגירה כתב ותבין שהמדינה לא תוותר על ההכנסות שלה ואם לא תקנה רכב היא תוציא את זה ממך בחשמל, במים או בכל דרך אחרת.[/quote']

זה כי היא על הפנים במכירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ומה עם דלק? אני רוצה אותו מתחת ל-7 שקלים!! :evil:

ביקשת? קיבלת.

מהחודש הבא תשלם 6.99.

שלא תגיד שלא דואגים לך פה.:-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

חברים תבינו שום דבר לא הולך להשתנות, זה מדינה עם מעט פרות והרבה הוצאות .

מילקי זה שטויות, מוצרי יסוד זולים באחוזים הרבה יותר זולים מהארץ.

רכבים זה גם פרה חולבת ואין סיכוי לשנוי לטובתנו.

זה מדינה לפראיירים ( כן אנחנו ) ולעשירים (כן אלה שחולבים ).

עובדה רוב היהודים לא סופרים את ישראל,ורוב המשדרגים שעוברים לאירופה לא חוזרים רק אלה שלא הצליחו או שהצליחו בגדול ובאים לחלוב.

ובכלל בתור תושב יהודה נמאס לי להיות אזרח סוג ב.

רכב אני לא אקנה בארץ יותר .

פורסם

תחרות בין היבואנים לא תגרום לשינוי משמעותי במחירי הרכב כל עוד רכיב המיסוי הגבוה (ובראשו מס הקניה) הוא התורם להבדל בין המחיר בישראל למחיר במדינות אחרות.

כמעט כל העסקות נעשות ב"מבצעי מכירות" לחברות הליסינג, לקבוצות צרכנים וגם לצרכנים פרטיים. הקנייה במחיר הנמוך ממחיר המחירון יוצרת תחושה של עסקה טובה, אבל רק משקפת את מחיר השוק. אם רוצים תחרות צריך לעשות שינוי במבנה המיסוי ובעיקר במכירת חלקי חילוף שיורידו את עלויות התחזוקה.

ואם להתייחס לאינטרס של כלל הציבור (שאינו מיוצג בפורום זה) - צריך לפתח את מערכת התחבורה הציבורית שתהיה זמינה, נוחה וזולה לכל ותפעל בכל ימי השבוע.

פורסם

אתם יודעים למה באנגליה המחירים של חלק מהמכונית הוא כמעט כמו בארץ אפילו שאין שם מיסוי?

כי הם יכולים.

פעם טופגיר נכנסו בהם והראו איך אפשר להביא מכוניות אנגליות מאירופה ב40% יותר זול מאשר המחיר באנגליה.

אז הם הורידו קצת את המחירים אבל הם כבר העלו את המחירים מאז.

אז לא רק אותנו דופקים.

אייל

פורסם
אני את הרכב שבסמלון קניתי באותו מחיר כמו באנגליה. גם הלאון 1.2 האוטומטית נמכרת באותו מחיר כמו באנגליה.. תעשו שיעורי בית. לפעמים יש מציאות.

מסכים שיש מציאות ומסכים שלא הכל כ"כ יקר ולפעמים אפשר למצוא במדינה שלנו דברים זולים יותר מאשר במדינות אחרות, כמו למשל מהתחום שלי: גיטרות.

הגיטרות בארץ הם באותו מחיר כמו בחו"ל ולעיתים קרובות אף יותר זולות {לפעמים זה גובל בהתמקחות קלה אבל לא צריך לרדת לזנות בשביל לקבל הנחה}.

אבל ברכבים זה ידוע שאנחנו יקרים, כמו שרשמתי למעלה...ברור שיש מציאות אבל המציאות האלה לא מתאימות לכל אחד ואין סיבה להתפשר ברכב כי לפעמים אתה מתפשר על דברים כמו בטיחות וזה לא צריך להיות ככה.

ב99% מהמקרים אנחנו יקרים בעשרות אחוזים, על מה? מה זה מס קניה? גם ככה שאני קונה אני משלם מע"מ, מיסי נמל ועוד רבים וטובים אז מה זה לעזאזל מס קניה? עוד שטות שהמציאו בכדי להוציא מאיתנו כסף.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

רכב זה לא מותרות?! סע באוטובוס, רכבת, ומוניות שרות...

המחירים אכן הזויים והיו צריכים לעשות את זה מזמן אבל המחאה הזו לא תעזור. במיוחד כאשר בתקופה האחרונה נשבו שיאים ברכישת רכב חדש בארץ.

פורסם

בארץ רכב זה לא מותרות, שאין תחבורה ציבורית, או שהזמן נסיעה הוא פי 10,רכב זה ממש לא מותרות.

אנחנו לא גרים באנגליה או בכל מדינה מפותחת אחרת שבה יש תחבורה ציבורית נורמלית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון,אבל לא חייב רכב חדש,יש רכב מיני,ויש גם יד 2.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לייקר זה קל, להוזיל קשה.

נגיד מחליטים מהיום למחר להוריד את המס הממוצע מ100% ל50%. מה עושים עם כל מי שרכש רכב בחודש האחרון? ומה עם אלה שרכשו לפני חצי שנה?

מה יעשו עם מי שמחזיק רכב בן שנה~שלוש והמחירון שלו עכשיו קיבל סטירה מצלצלת כי רכב חדש עולה אותו הדבר?

זה נקרא פגיעה בשכבות החלשות יותר, אין להם בעיה לעשות את זה למי שקונה רכבי יוקרה (ע"ר מס רכב יוקרה) כי זה מעט אנשים, אבל פה מדובר על מאות אלפי אנשים שיפסידו הרבה מאוד כסף מהיום למחר. שלא לדבר על ציי רכב, מה שפוגע במשק באופן עקיף.

הדרך היחידה לתת הרגשה טובה לכולם היא להוריד (ואפילו לבטל) את המיסוי על הדלק. אבל זה יקרה פחות או יותר באותה תקופה שחזירים יצמיחו כנפיים.

מישהו יודע כמה עשרות מילירדים מכניסים כל שנה מבנזין וסולר?

נ.ב.

זכורה לי הודעה בעבר של מישהו שבדק ומצא שאנחנו בין המדינות הבודדות עם מיסוי כפול גבוה על דלק ורכב חדש, בד"כ זה רק אחד מהשניים.

אבל היי, אנחנו מקבלים את זה ומתחננים לעוד, אז לממשלה אין שום תמריץ להפסיק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מסכים לגמרי.

פורסם
מסכים שיש מציאות ומסכים שלא הכל כ"כ יקר ולפעמים אפשר למצוא במדינה שלנו דברים זולים יותר מאשר במדינות אחרות, כמו למשל מהתחום שלי: גיטרות.

הגיטרות בארץ הם באותו מחיר כמו בחו"ל ולעיתים קרובות אף יותר זולות {לפעמים זה גובל בהתמקחות קלה אבל לא צריך לרדת לזנות בשביל לקבל הנחה}.

אבל ברכבים זה ידוע שאנחנו יקרים, כמו שרשמתי למעלה...ברור שיש מציאות אבל המציאות האלה לא מתאימות לכל אחד ואין סיבה להתפשר ברכב כי לפעמים אתה מתפשר על דברים כמו בטיחות וזה לא צריך להיות ככה.

ב99% מהמקרים אנחנו יקרים בעשרות אחוזים, על מה? מה זה מס קניה? גם ככה שאני קונה אני משלם מע"מ, מיסי נמל ועוד רבים וטובים אז מה זה לעזאזל מס קניה? עוד שטות שהמציאו בכדי להוציא מאיתנו כסף.

מכיר עוד תחום, קרוב לתחום שלך שגם בו אפשר למצוא מוצרים במחירי חו"ל. אין כיום רכבים שממש עושים פשרה בבטיחות כשזה נוגע ליצרנים המבוססים והמוכרים. הפנדה והלאון למשל מגיעות עם ציון בטיחות טוב מאד, גם אם לא הטוב בקטגוריה שלהן. אם תמחור הוגן עושה לך את זה, אין כאן פשרה של ממש.

בקיצור, יש מוצא. לוטוס, בהתחשב במיצוב הגיאופוליטי של אנגליה ביחס לאירופה, אנחנו לא יכולים לבקש יותר. גם אנחנו אי המנותק מאדמה - פיגורטיבית כמובן - עוד יותר מאשר אנגליה למעשה. השאיפה שלך ליישר קו עם עקומת המחירים של אירופה היבשתית, שהיא אגד מדינות שה-GDP שלו משתווה לארה"ב ושיש לו מבנה אדמיניסטרטיבי כלכלי משותף עם הסכמי סחר ליברליים ופתיחות מרקנטליסטית ייחודית, היא פשוט מגוחכת. זה מזכיר לי את הטוקבקים שמציינים מחירי חו"ל מופרכים לגמרי של מכוניות.. משהו כמו סיטיגו ב-25,000 ש"ח. דוגמא שלא הייתה ולא נבראה.

:idea:
פורסם
בדגמים הזולים הרווח של היבואן מאוד נמוך, לכן אין יותר מידי לאן לשחק עם המחיר.

בדגמים טיפה יותר יקרים, אפשר דרך יבוא מקביל לקבל דגם לשוק האמריקאי - הרבה יותר מאובזר לאותו מחיר ובמחיר יחסית נמוך.

ברכבים היברידיים מכס הוא 30% לאומת כ90 ברגילים וגם הרכבים עצמם זולים יותר (רכב שעולה באירופה באבזור עירום 30 א.יורו, נמכר בארהב מאובזר ב25א. דולר), לכן במחיר נמוך יותר אפשר לקבל הרבה יותר רכב. דבר נוסף, צריך ליבא יותר דגמים, למשל פורד קא יכול להיות אחל׳ה אלטרנטיבה לשקודה סיטיגו ואלטו.

יש רק דרך אחת להוזיל רכבים זולים: להוריד מיסים. אבל, אל תצפה שזה יקרה.

וגם, אל תסתכל רק על מחיר הרכישה. תסתכל על הדגמים האלטרנטיביים, כגון רכבים עם מנוע דיזל שיאפשרו לך לחסוך המון כסף על דלק והיברידיים.

זה לא מסתדר עם העובדה שהמאזדה 2 (לדוגמה) שמחירה בסוכנות כמעט 110,000 ש"ח נמכרת דרך חברות הליסינג ב-82,000 ש"ח. תהיה בטוח שגם חברת הליסינג וגם היבואן מרוויחים ממכירה כזו, על כן, למה מחירה בשוק הפרטי דרך היבואן יקר יותר ב-30 אלף שקלים?

זוהי רק דוגמה, כמעט כל הרכבים הפופלאריים לרבות כל סדרת ה-I של יונדאי, רכבי פורד וכו' נמכרים לחברות הליסינג במחירים הנמוכים ב-30-40% ממחירי המחירון של היבואן. צריך לזכור שלצד המיסים הגבוהים, היבואנים קונים את הרכבים מהיצרן במחירי נמוכים משמעותית ממחיר הקנייה הרגיל שלהם, על כן, המיסים שהם משלמים נמוכים משמעותית ממה שנהוג לחשוב

Lexus CT200H

• תוכן חדש...