Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי הקוטג' והמילקי סוף סוף נזכרו במכוניות- המחאה הבאה

Eliboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בבקשה אחרי הרבה זמן סוף סוף אנשים נזכרו בארץ שיש את המכוניות - ההוצאה השניה בגודלה במשק הישראלי אז אם אתם רוצים להעלות את המודעות ותמיכתם אז יש דף פייסבוק להצטרף אליו בשם:"גם לי שר התחבורה חייב כסף". אז תעשו לייק ואולי אולי זה יתחיל משהו ויגרום לאנשים להפסיק לקנות מכוניות לאפילו חודש ואולי משהו ישתנה. כי פשוט לא ייתכן שנשלם כל כך הרבה על מוצר צריכה ולא מוצר מותרות כפי שהממשלה מגדירה אותו!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אנשים לא יפסיקו לקנות רכבים חדשים כי צריך להתנייד. למה לא לקנות רכב ישן? לא לכולם זה מתאים.

מה שצריך כדי להוריד מחירים זה תחרות בשוק. דרוש יותר יבוא מקביל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החרם בהחלט יפתור את הבעיה. לא צריך להפסיק לקנות רכבים חדשים, רק שכל מי שרוצה לקנות, ידחה את הקניה ב-3 חודשים. אחרי ש-3 חודשים רק ליסינג ירכשו כאן רכבים, בטוח המחירים ירדו. אבל לדעתי הסיכוי לחרם צרכנים שכזה הוא אפסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבוא מקביל לא יעזור אם הוא יהיה כמו איילון מוטורס. ההפרש במחיר זניח מאוד בין דלק ואיילון והאחריות של דלק היא 3 שנים ושל איילון שנתיים. אז למה שאני אקנה באיילון? ואני לא מדבר על החבר׳ה שקנו פיאסטה st ואכלו לנו את הלב עם התמונות מהמפגש שלהם :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדגמים הזולים הרווח של היבואן מאוד נמוך, לכן אין יותר מידי לאן לשחק עם המחיר.

בדגמים טיפה יותר יקרים, אפשר דרך יבוא מקביל לקבל דגם לשוק האמריקאי - הרבה יותר מאובזר לאותו מחיר ובמחיר יחסית נמוך.

ברכבים היברידיים מכס הוא 30% לאומת כ90 ברגילים וגם הרכבים עצמם זולים יותר (רכב שעולה באירופה באבזור עירום 30 א.יורו, נמכר בארהב מאובזר ב25א. דולר), לכן במחיר נמוך יותר אפשר לקבל הרבה יותר רכב. דבר נוסף, צריך ליבא יותר דגמים, למשל פורד קא יכול להיות אחל׳ה אלטרנטיבה לשקודה סיטיגו ואלטו.

יש רק דרך אחת להוזיל רכבים זולים: להוריד מיסים. אבל, אל תצפה שזה יקרה.

וגם, אל תסתכל רק על מחיר הרכישה. תסתכל על הדגמים האלטרנטיביים, כגון רכבים עם מנוע דיזל שיאפשרו לך לחסוך המון כסף על דלק והיברידיים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שצריך כדי להוריד מחירים זה תחרות בשוק. דרוש יותר יבוא מקביל.

יבוא מקביל שווה לעכוז, את הקופון הגדול מרכב חדש גוזרת המדינה, לא היבואן.

מה שדרוש זה ממשלה מקבילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת שאחד הדברים שהכי הייתי רוצה שיקרו כאן זה שגם אדם רגיל עם משכורת ממוצעת יוכל לרכוש איזו הוט האצ' במחיר סביר

אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה. שולי הרווח של היבואנים הם לא הבעייה כאן, אלא המיסים

והמדינה לא הולכת לוותר על כל מיליארדי השקלים הללו פשוט כי אנחנו נקנה בכל מקרה

במקום להוציא 120K על גולף GTI (מחיר באירופה אם אני לא טועה) אנחנו נוציא 120K על קורולה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מספיק עם מחאות הפייסבוק המפגרות האלה. זה לא מזיז לאף אחד. הTAB של הפרצוף ספר פתוח אצלם עם פוסט מחאה עצבני ו100 לייקים, ולידו יש TAB של צ'מפיון בעמוד של הזמנות.

הישראלים יקנו הכל ולא משנה כמה זה יעלה כל עוד יש תשלומים באשראי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שדרוש זה ממשלה מקבילה.

טוב אמרת !

כבר היה ניסיון להגיע לזה, אבל ההיסטוריה חוזרת, כרגיל חוץ מהבטחות ריקות בינתיים לא קרה שום דבר מעשי. מחירי דירות כפי שהיו, מיסים כפי שהיו.

כמו שאצלינו אומרים: רצו לעשות יותר טוב, אבל יצא כרגיל.

ותרשו לי נסיגה לירית מנושא:

במפעל זופורוזץ החליטו לייצר מרצדס. העבירו את כל הציוד מגרמניה והתחילו את העבודה. אבל עדיין יצא להם זופורוזץ. פיטרו את המנהל ומינו את סגנו במקום. שוב יוצא זופורוזץ. פיטרו גם את הסגן. הרסו את המפעל ובנו חדש בטכנולוגיות הכי מתקדמות. יוצא סגן המפוטר מהמפעל ורואה מנהל קודם יושב על הגבעה ומביט במפעל. הסגן מתיישב ליד מנהל ושניהם בוהים במפעל.  ושוב יוצא זופורוזץ. המנהל אומר: ״אמרתי לך, זה מקום מקולל״

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ"כ גדולות, שגם אם המחאה שלכם תצליח בצורה בינונית, המדינה פשוט תצתרך לקבל את המיסים האלה ממקורות אחרים.

זה פשוט חור גדול מידי בתקציב.

זה לא קוטג' או מילקי ששר האוצר יהנהן בראשו ויסכים איתך תוך כדי שבלב הוא חושב "תראו את המטומטמים האלה, מוחים לי על מוצר של שני שקל", הכנסות המדינה ממיסוי שוק הרכב הן כ 11 מיליארד ש"ח!

אם אתה חושב שהמחאה שלך תצליח לגנוב לאוצר 11 מיליארד ש"ח, תהיה בטוח שמיד תקבל בחזרה מיסוי עקיף שיחזיר את הכסף לקופת האוצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק עם מחאות הפייסבוק המפגרות האלה. זה לא מזיז לאף אחד. הTAB של הפרצוף ספר פתוח אצלם עם פוסט מחאה עצבני ו100 לייקים, ולידו יש TAB של צ'מפיון בעמוד של הזמנות.

הישראלים יקנו הכל ולא משנה כמה זה יעלה כל עוד יש תשלומים באשראי.

כי אין אופציה אחרת.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אין אופציה אחרת למה? אתה רוצה שסתם יראו שאתה מתעצבן על זה שהכל יקר, או שאתה רוצה באמת לשנות משהו?

האנשים לא רוצים שינוי, הם מחפשים סיבות לקטר. לדעתי זה מטומטם.

גם על הקוטג' עשו את זה. המחירים של שאר מוצרי החלב המשיכו לעלות כי המפגרים התמקדו משום מה בקוטג'.

תבינו שלאף אחד (כנראה חוץ מיקיריכם וחבריכם הקרובים) לא אכפת מכם ותתחילו להתנהל בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת אותי,אני לא חושב שמחאה תזיז משהו,אני דיברתי על האשראי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...