Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאודי מביאה את טכנולוגיית ה-Piloted Driving שלה צעד אחד קדימה ומשלחת RS7 שמצויידת במערכת לכתוש את מסלול ההוקנהיירינג (בהוקנהיים, גרמניה) במהירות של עד 240 קמ"ש.

אה כן, היא עומדת לעשות את זה בלי נהג.

שידור חי של ההקפה צפוי להתחיל בשעה 12:40 שעון ישראל. לינק לכתבה ולשידור ההקפה.

%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-RS7-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%9E%D7%99-2.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

עוד מסמר בארון הקבורה של מלאכת הנהיגה האנושית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, אני אגיד לך ככה:

אם זה ימנע את תאונות הדרכים (וסביר שבסופו של דבר נוכל להגיע למצב שכזה), אין שום סיבה שזה לא יצא לפועל.

מה שכן, מוזר שהם שמים על רכב לא סטנדרטי את המערכת הזו, הרי זה לא שהוא ינצל את ה0-100 ביום יום - או בכלל בנהיגה אוטומאטית.

סביר שהתחום של נהיגה לא יעלם מן העולם, הספורט המוטורי חזק בחו"ל וקשה להאמין שהוא יעלם עקב זה.

אני אישית בעד, בטוח שזה היה מונע את עובדה שנהג נסע באדום והשבית אותי למעל לחצי שנה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
שי, אני אגיד לך ככה:

אם זה ימנע את תאונות הדרכים (וסביר שבסופו של דבר נוכל להגיע למצב שכזה), אין שום סיבה שזה לא יצא לפועל.

מה שכן, מוזר שהם שמים על רכב לא סטנדרטי את המערכת הזו, הרי זה לא שהוא ינצל את ה0-100 ביום יום - או בכלל בנהיגה אוטומאטית.

סביר שהתחום של נהיגה לא יעלם מן העולם, הספורט המוטורי חזק בחו"ל וקשה להאמין שהוא יעלם עקב זה.

הטכנולוגיות המתקדמות בכל תחום מנוסות קודם בדגמי קצה שהם בסך הכל פלטפורמה לניסוי ואז אחרי שהמוצר בשל הטכנולוגיה "יורדות" לדגמים הרלוונטים והשמושיים. ברור שלא משקיעים עשרות ומאות מיליונים בפיתוח של טכנולוגיה רק כדי להראות ש"שלנו יותר גדול" ובעיני ובניגוד למה שSHAYY כתב זה דווקא מרתק לראות איך זה יעבוד. יש לא מעט נהגים שהייתי מעדיף שמחשב יחליף אותם. הוא בטוח לא יתקע בשמאלי ב60 קמ"ש.

פורסם

כמו שאתה לא רואה היום צבאות מודרניים משתמשים בחץ וקשת, אבל עדיין ישנם המון אנשים שעוסקים בזה בשביל הספורט, כך אני חושב שיהיה עם מכוניות בכמה עשורים הקרובים. המחשב יחליף אותך בדרך לעבודה ובחזרה, ואם תרצה ללכת להתגרזן בסוף השבוע תעשה את זה במסלול סגור עם עוד "משוגעים". אם להיות כנה, אני לא חושב שתחסר לי הזחילה בפקקים של גוש דן בכל בוקר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדיוק, אני דווקא מאחל לכך שיהיה נהג אוטומאטי שיחליף אותי, והרבה מאנשים שאני מכיר או פוגש בכביש.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ברגע שתהיה אפשרות ריאלית לנהיגה אוטומטית לגמרי (=אתה מזין כתובת יעד, יושב במושב האחורי והולך לישון. אין לך בכלל רשיון נהיגה.) אז הבעלות על הרכב הפרטי הולכת להיות סיפור הרבה פחות פופולרי.

מוניות רובוטיות (Johnny cab...) יהיו אמצעי תחבורה יותר זול מרכב פרטי - כי עלות השכר של נהג המונית נעלמת ונשאר רק החיסכון של חלוקת עלות ההון והעלויות הקבועות בין הרבה משתמשים.

גם הוצאת רשיון נהיגה תיהפך למשהו שפחות ופחות אנשים יעשו.

בדיוק כמו שהיום מעט מאוד אנשים הולכים ללמוד רכיבה על סוסים. המעטים האלו הולכים ללמוד רכיבה במקום ייעודי לכך ורוכבים בשביל הכיף.

לדעתי עוד יש כברת דרך לעבור עד שתהיה היתכנות טכנולוגית לנהיגה אוטומטית לחלוטין (אתה שם את הילד באוטו ושולח אותו לחוג. הרכב חוזר ריק בעצמו.)

ואחרי שתהיה היתכנות טכנולוגית יהיה צריך לשכנע את המחוקק לאפשר את זה ויהיה צריך שחברות הביטוח ישתכנעו שהסיכונים סבירים כדי שיציעו פרמיה סבירה.

לא מאמין שזה יקרה בארץ לפני 2040.

וגם אז, תהיה תקופת מעבר ארוכה בה יהיו זה לצד זה כלים אוטומטיים וכלים רגילים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זו סה"כ הדגמת טכנולוגיה וזה בהחלט מרשים יותר שמבצעים הדגמה שכזו כאשר המכונית מבצעת בעצמה מסלול במהירות גבוה מאשר אם היו מבצעים את אותה הדגמה במכונית שנוסעת על 40 קמ"ש.

מעבר לזה, זו טכנולוגיה שעוד בחיתוליה, סביר להניח שתותקן בתחילה רק בדגמי הקצה של היצרן ועם השנים כאשר המערכת תוזל היא תזלום אל הדגמים העממיים ואל תשכח שיש פה גם אלמנט שיווקי, משתמשים באיבזורים כאלה ואחרים על מנת ליצור בידול דגמים, מה יוקרתי יותר ומה פחות וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...