Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט טראקס דפיקה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים? דפיקה בגיר בשברולט טראקס? מה- 17.8 שהעלתי את הפוסט הזה? אז זהו שעדיין לא חזרו אליי מ UMI !!! השבוע התקשרתי פעמיים והתעצבנתי קצת... אמרו שיחזרו אלי.. חזרו? לא!!! פשוט בושה וחרפה אין מילים אחרות... מכין תביעת ענק רק חבל שיש חגים באמצע...

פורסם
זוכרים? דפיקה בגיר בשברולט טראקס? מה- 17.8 שהעלתי את הפוסט הזה? אז זהו שעדיין לא חזרו אליי מ UMI !!! השבוע התקשרתי פעמיים והתעצבנתי קצת... אמרו שיחזרו אלי.. חזרו? לא!!! פשוט בושה וחרפה אין מילים אחרות... מכין תביעת ענק רק חבל שיש חגים באמצע...

גש למוסך שלהם ותסביר תבעיה וזהו. מה כל הסיפור.

פורסם
גש למוסך שלהם ותסביר תבעיה וזהו. מה כל הסיפור.

הסיפור הוא שהייתי כבר במוסך פעמיים וכל UMI יודעים מה"סיפור" זה מתועד ויש בעיה והיא אובחנה כנכונה ולכן יש "סיפור" אני רק מעדכן... תיהיה סבלן בתגובה הבאה שלך!

פורסם
הסיפור הוא שהייתי כבר במוסך פעמיים וכל UMI יודעים מה"סיפור" זה מתועד ויש בעיה והיא אובחנה כנכונה ולכן יש "סיפור" אני רק מעדכן... תיהיה סבלן בתגובה הבאה שלך!

אה אוקי Dont be mad. לפי ממה שאני הבנתי זה שאתה מנסה לתפוס אותם בטלפון.

פורסם
שברולט טראקס, בקשר לדפיקה בגיר אולי יש למישהו\היא עוד רעיונות או הארות בעניין?

זה ממשיך ונהיה יותר גרוע ומ UMI אין עונים , " זה בבדיקה "...

פשוט תיסע למוסך הקרוב לביתך, הגיר באחראיות אם יש בעיה יסדרו לך

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שברולט טראקס דפיקה בגיר.

שלום חברים, יש ברשותי שברולט טראקס טורבו כ-7 חודשים וארצה לשמוע אם גם לכם יש "דפיקה" בגיר האוטומטי כשמאיטים או כשמאיצים (קיק דאון)!!!

לפעמים בירידה מתונה הגיר "נתפס" על הילוך ולשחרר אותו אני מעביר לידני או לוחץ חזק על דוושת האוץ.

אשמח שתשתפו ואנשים נוספים שברשותם טראקס כזה או דומה, יספרו.

פותח השירשור, או כל מי שיש לו מידע לגבי הבעיה --- אני אשמח לשמוע במה מדובר.

התעניינתי לגבי הטראקס ומתחריו בפורום השכן-"ייעוץ ברכישת רכב" - מוזמנים להציץ וגם להגיב שם את דעותיכם :) מצורף קישור-

זה השירשור שפתחתי ממש עכשיו -- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545819

ובנוסף - זה השירשור של ההתלבטות מלפני חודשיים -- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537733

כפי שכתבתי בקישור הראשון - מחר קבעתי נסיעת מבחן עליו, ואחרי שאני קורא כאן- אז ברור שאנסה להרגיש על מה מדובר. בכדי שאדע בדיוק איך זה מרגיש בזמן נסיעה-אודה לפירוט נוסף לגבי הבעיה.

-- בנוסף, פותח השירשור- אני ממש מבין מדבריך שהיחס של umi גרוע . האם הסתדרו הדברים ביניכם? כי זה דבר מאוד קריטי לפני רכישת רכב חדש. יבואן שמתנער מבעיות ברכב בן 7 חודשים-לא ככ נראה לי.

תודה :)

פורסם

לצערי רוב היבואנים לא סופרים אותנו ותקלות יש בכל הרכבים בעיקר בנושא הגיר.

ככה שזה לא להטריד אותך אם לקנות או לא.

הכל מזל .

פורסם

השאלה שלי אם זה באמת תקלה שהמזל משחק תפקיד, או תקלה שמוכרת למספר בעלים של הרכב. מחר אני אבצע נסיעה עליו ורציתי לדעת במה בדיוק מדובר. כנראה שפותח השירשור לא כאן, אבל אולי יש פה כמה שיכולים לכוון אותי למה לשים לב מחר. אם לא-אשתדל לשים לב למה שנכתב כבר.

לגבי עניין היבואנית, אני באמת חושש . אם יצא לך להציץ בקישור שצירפתי -התלבטות מלפני חודשיים, ובשרשורים נוספים בנושא - בוודאי שמת לב שהיה שם 'לא בעד' הטראקס גם בגלל היבואנית umi. בשירשור מקביל של 'טראקס מול קרוסאובר' צביקהפיק המאסטרו כתב על סקר אמינות כלשהו (שנעשה כאן, ואני לא יודע היכן אפשר לראות אותו) ששברולט סובלים מבעיית אמינות.

בכל מקרה - תודה רבה לך!!

• תוכן חדש...