Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מכונים באזור הקריות

Liron97
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קח אותה למוסך שמתמחה בתוצרת פיאט (לא מכיר משהו ספציפי), או אחד שמתעסק בספורטיביות (יש את מוסך אנרג'י שהרבה אוהבים). זה רכב ישן שכנראה עבר חיים פחות מאופטימליים, מוסכניק שמבין יוכל לתת גם חוות דעת כנה האם הבלאי הוא סביר לשנתון או לא בעוד שבדיקה במכון תצא מלאה בליקויים ולא תוכל להבין ממנה מה המצב האמיתי של הרכב כי היא פשוט תהיה מלאה ב"לא תקין"ים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתאר לעצמי שצריך ללכת לאחד מתמחה אני פשוט לא כל כך מכיר מכוני בדיקה באזור הזה אז אם אפשר המלצה על מישהו מסויים אני אשמח

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסך gta (על שם האלפא, לא משחק המחשב), ממוקם בצ'ק פוסט ממש על גבול קריות וחיפה.

מתמחים בצרפתיות, החל מאלפות נדירות ועד פיאט פונטו, בתור לקוח שלו בעבר, הוא גם מכיר את ההיסטוריה של רוב הhgt שנמצאות באיזור כי הרוב מטפלים אצלו. (פעם שממש רציתי את הרכב הזה, הוא סיפר לי כמה זבל מסתובב באיזור ומאיזה רכבים להתרחק,אבל זה היסטוריה כבר)

הייתי מטפל שם בפונטו ספייס שלי, עוד מהטלפון הם היו עולים על הבעיה, וכשהיה חשד לאלטרנטור תקול אצלי בספייס, שכבר השארתי אותה עם כוונה לחזור יום אחרי ועם 600 שקל להחלפת אלטרנטור, הבחור מיהר להתקשר אליי לפני שתפסתי אוטובוס לכיוון הבית, אמר שבסה"כ היה מדובר בכבל רופף, החזיר למקום ושלח אותי לשלום בלי שהוצאתי שקל מהכיס. מוסך אמין ומקצועי, מומלץ!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה , יש עוד משהו שאני צריך לבדוק בעת הקנייה או שמספיקה הבדיקה במוסך שצויין.

עריכה אחרונה על ידי Liron97

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדומה למה שכבר נאמר, ובנוסף, מאחר ומדובר ברכב ישן יחסית, הייתי ממליץ להכניס את הרכב למכון בדיקה (ממליץ על מ.מ.מ בקריות) אבל לא לבדיקה מלאה, אלא רק של מרכב ושילדה (אם לא טועה, עולה סביב 200-300 ש"ח [בעוד שבדיקה רגילה עולה 600 ש"ח]) ובכדי להשלים את הבדיקה בפאן המכני, להיכנס למוסך מתמחה (אפילו מורשה) פיאט (בדיקה אמורה עלות, אם בכלל, סביב 200-300 ש"ח). המהדרין (או הפאסימיים כמוני) יכניסו לבדיקה מלאה במכון, ואם סה"כ בסדר, ימשיכו לבדיקה במוסך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...