רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי פיקנטו ידנית 1250, שמתי לב שהמזגן לא דלוק אני יכול להתחיל נסיעה במהירות כלומר אפילו הגלגלים מפרפרים קצת ואני מזנק במהירות מעמידה, אבל כשהמזגן דלוק אני לא מצליח לעשות את זה, כאילו אם אני עושה אותו דבר עם הדוושות פשוט הסלד עולה קצת ואז לרגע נופל ואז יש עליה חדה בסלד במקום שזו תהיה עליה רצופה בסלד, ובשביל שהסלד לא יפול יש לשחרר את הקלאץ יותר לאט ולהיות פחות עדין עם הגז אבל אז אני מתחיל לאט מידי את הנסיעה ומיד מצפצפים או מתחילים לעקוף אותי, בלי מזגן אני פשוט די משחרר את הקלאץ מהר ובו בזמן לוחץ יותר חזק על הגז, וזה בהשוואה לתפעול שאני עושה בהחלפת שאר ההילוכים. השאלה שלי האם זה המצב ויש להשלים איתו או שאני עושה משהו שגוי מבחינת התפעול ? ייתכן שהמזגן…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 1 תגובות
- 592 צפיות
שלום, מחפש מכון בדיקה לפני קניה לרכב מסוג סקודה באזור מרכז הארץ. (בת ים, ת"א, ראשון)
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
היי לכולם לאחרונה רכשתי את המכונית המדוברת - יונדאי i20 Supreme עם מנוע 1.6 ליטר, ידנית. במשך חודשים רבים התלבטתי בין דגמים ואפילו בן סגמנטים שונים - ולבסוף מצאתי את הגרסה הנדירה של -i20 כרכישה מאוזנת מחד, אך שובת לב מאידך. זמן רב לקח לי לאתר אקזמפלר למכירה, אך לבסוף מצאתי את האחת. בישראל יש כמות מצומצמת של אותה "גרסת-העל" של ה-I20 - מה שמעצים את תחושת הייחודיות בבעלות על הרכב. בכלל, מבלי להיות "ספורטיבית", אני מוצא אותה כנחשקת וככזו הפונה לקהל מצומצם שיש לו אהבה למכוניות. היא שונה בהרבה - בגרסה הידנית - משאר אחיותיה הנפוצות, עד שהיא כמעט דגם נפרד בפני עצמו. היא מקבילה במאפייניה לאיביזה 1.6 ליטר, למשל - אבל יש הבדל בין קהלי היעד. כל אלו גרמו לי לחשוב ול…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
שלום לכולם, מערכת stop&go שיש נניח בפיאט פונטו איבו/גרנדה ועוד רכבים שלא עולים לי כרגע. הרי מדוממת מנוע במצב עמידה של יותר מכמה שניות, איך היא באה לידי ביטוי בפקק? אנשים בעלי ניסיון בסיטואציה, האם מדובר במשהו מורגש ומעיק? האם מורגש חסכון בדלק? האם זה משפיע על המזגן?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 746 צפיות
לאחר דיון מוצלח של "איך מערכת STOP&GO באה לידי ביטוי בפקק?" הייתי חייב להמשיך ולשאול. נניח פריוס, מדי יום ביומו בדרכה לעבודה וחזרה ממנה - מגיעה לפקק שאורך חצי שעה לכל כיוון. הרי שפקק מדובר במהירות אפסית עד מאוד מאוד איטית (לצורך העניין פקק כבד). ידוע לכל שפריוס משתמש בחשמל עד מהירות 60 קמ"ש (תקנו אותי אם אינני מדייק אבל זה הכיוון), כך שכל יום במשך חצי שעה המערכת הזאת עובדת ללא הפסקה והפריקה של הסוללה היא מטורפת. נגזים ואומר שנניח ואני אפילו לא מצליח לעבור את ה50 קמ"ש בדרכי ובחזרתי לעבודה, אני גר בקצה X של העיר והעבודה בקצה Y, אין שום חלק מין הדרך שעובר את ה50 קמ"ש ותוסיפו לפה את הגורם של פקק חצי שעה (לצורך העניין). מה אומרים שקורה כאן?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 103 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
קצת ארוך, אבל שווה קריאה אז חוץ מלפזר מפגשי רכבים לא מזיקים, נראה שמשטרת ישראל לא באמת פועלת באסרטיביות אל מול כל מי שלא רוצח, אונס או שר בממשלה. הסיפור שלנו מתחיל לפני בערך 30 שנה, כשהחלטנו לגור בבית פרטי. הורי הניחו בתמימותם שזה יותר נוח. ככה יש חניה פרטית, שקט ועוד. לפני בערך 15 שנה החליטו השכנים לפתוח עסק פרטי ( שלא נדון בחוקיותו ). מאז החלו להגיע לקוחות. העסק שגשג יפה אבל הכניסה לחניה הפרטית שלנו פשוט החלה להיחסם על בסיס חודשי. העסק המשיג לשגשג והחודשי הפך לשבועי, יומי, והיום כבר מספר פעמים ביום. לא פעם ולא פעמיים התקשנו למוקד העירוני והמשטרה. הרבה לא נעשה. השכן, באמת מנסה לעזור. הוא התקין על השער שלנו שלט, צבע מעטפה על הכביש ועוד. אבל משום מה הלקוח…
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי מס' לא קטן של חודשים של תפקוד תקין של המצלמה, השבוע שמתי לב שהיא לא מקליטה, הלד האחורי לא מהבהב. ניסיתי לחבר למחשב, בפעם הראשונה המחשב זיהה אותה ככונן ואחרי מס' שניות החיבור נותן. מאז יוצאת הודעה של התקן שלא ניתן לזיהוי. לפני כשבועיים עדכנתי לגרסה 2.1, היום שנמכתי לגרסה 1.7 בתקווה שזה יעזור (שנמוך ללא מחשב, ישירות מהכרטיס). זה לא עזר. בחיבור למחשב,הנורה הכחולה דולקת לשנייה ואז הנורה הירוקה נשארת דלוקה (סימן לסוללה נטענת). בלחיצה על כפתור ההדלקה, הנורה הכחולה דולקת לכמה שניות ושוב נכבת. ניסיתי כבלים שונים, כרטיס שונה, מחשב שונה(!). שום דבר לא שינה. קצת אובד עצות. ניתקתי את הסוללה בכדי לבצע סוג של איפוס, גם לא עזר. הלכה המוביוס?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום הלכתי לעשות טסט ברחובות במכון הדרום התווכחתי עם בוחן רישוי שאמר שאסור לעשות ציפוי מדבקה (סיליקון) זה מדבקה איכותית לשמשה אחורית, איפה כתוב שאסור ? רק היום אחרי שחזרתי לבית, ראיתי בתוך התקנה אומרת : תקנה 27 (ה') קובעת כי על אף האמור בתקנה 27 (ד') , הרי שמותר לנהוג ברכב שבו קיימת הגבלת ראות מן השמשה האחורית אם מותקנות ברכב מראות תשקיף (מראות חיצוניות מימין ומשמאל לרכב). על מה החוק מדבר?! מסחרי או פרטי!? רק למסחרים כן מותר ולפרטי אסור? מה הבדל!?! אם השדה ראייה גובלת את הראיה? מה עם חיישן רוורס? איזה נגישות של חוק לא ברור בכלל !! אני צריך עזרתכם כדי לוודא ולאמת שזה חוקי או לא ?! אני לא מדבר על חלונות שחורים בקדימה, אלא שמ…
הודעה אחרונה מאת igold, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 808 צפיות
כמו הכותרת. תמיד העסיק אותי עיניין משקל הרכב. כמי שנוהג הרבה, אני יודע כמה כזה זה חשוב. מסיבה זו אין לי שום דבר שאני לא צריך ברכב. עכשיו אני שוקל להחליף את הגלגל ספייר, באחד קטן. (כמו ברכבים חדישים יותר) א. בעד/נגד. ב.מאיפה אני משיג גלגל כזה?
הודעה אחרונה מאת noogie, -
-
חברת אופל הציגה את האופל אדם S בסיוע של חטיבת ה- OPC. בתפריט: מנוע 1.4T ו- 150 כ"ס. תנסה להתחרות בפיאט 500 אבארט ותגיע לישראל בתחילת 2015. להמשך הכתבה בוואלה רכב: http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2786483 יש לה סיכוי?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השאלה בכותרת ^ ועוד דבר רציתי להתעייץ איתכם בנוגע להתקנת מראה באוטו לאחר החלפת שימשה. החליפו להורים שלי בטויוטה קורולה 2014 שלהם שישמשה קידמית בגלל שאבא שלי בטעות נתן מכה והוריד את המראה המרכזית . לשמשה נגרם נזק כתוצאה מהמכה ונוצר סדק לאורכה מהנקודה שבה הייתה המראה ועד למטה. המראה יצאה ממקומה ולכן אבא שלי פנה לסוכנות טויוטה בכדי לטפל בנושא. בסופו של דבר לאחר כשבוע בערך החליפו לנו את השמשה ברכב אבל המתקינים של השמשה התקינו לנו את המראה נמוך מדיי . האם אבא שלי יוכל לחזור אליהם במטרה שיסדרו את המראה במיקום שהיא צריכה להיות ובמידה וכן מוציאים אותה האם זה לא ישאיר סימני שאריות של הדבק ? אני מעלה פה תמונות של הרכב של ההורים + רכב טויוטה קורולה מהעבודה שבו מודבקת המרא…
הודעה אחרונה מאת HenzTDI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יצא לי כבר להיענות בשמחה להצעות של חגי לקורסים/ימי מסלול בכל מיני מקומות מעניינים בעולם אבל הפעם מן העבר השני של הקו אני מקבל הצעה קצת שונה מכל מה שיצא לי להתנסות בעבר... עם הרבה חששות אני מוצא עצמי כעבור שבוע על מסלול איטלקי קטן ומעניין בשם Varano. המסלול לא גדול במיוחד ואנחנו גם מתחילים מהתוואי הקצר, פחות מ-2 ק"מ, עם כמות פניות סבירה כדי שנוכל להתאקלם מהר. זה דבר מצוין בהתחשב בעובדה שבלי הרבה הקדמות אני כבר בפיטס, מכוון לעצמי תנוחת ישיבה נוחה בתוך פורשה 997 קאפ, נטולת בקרות, איתה אני עולה לסשן ראשון (10 דקות) המוקדש להיכרות עם הרכב והמסלול. אני מוצא עצמי מבלה את רובו בשילוב רוורס אחרי ספינים או ביציאה עדינה מהחצץ שעפתי אליו אחרי עוד פניה חדה שלא הערכתי נכון א…
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
-
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1782/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C1-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C הדור השני כבר,כאן,שיפרו את רמת האיבזור בצורה ניכרת,אבל גם הרכב הפך למיני יקרה ביחס לאחרים. באתר של סיטרואן אפשר להירשם לנסיעות מבחן,אני נירשמתי ושבוע הבא מתכוון לסוכנות להתרשם.
הודעה אחרונה מאת ronrcz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
יש מגרש שנקרא "גלי ליסינג" האם זו חברת ליסינג קטנה או סתם מגרש שקורא לעצמו ככה, עד כמה בטוח לרכוש רכב מהם? אשמח לחוות דעת. תפוחי
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 697 צפיות
הדעות באתרים השונים חלוקות.
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
מי שנתקל בבעיה הזאת וזקוק לעזרה או ייעוץ מוזמן לפנות אליי בפרטי או בטלפון. 054-3104244 שמוליק נגר
הודעה אחרונה מאת shmuliknagar1, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אין. כלומר אין פיז'ו קטנות המיוצרות יותר בצרפת. עיתונאי אחד החליט לעבור לרכוש על טהרת התוצרת הצרפתית, מאחר ואין יותר מקררים מתוצרת צרפת את המזון הוא הניח במרפסת, בהמשך הכתבה מגיעים לנושא האוטומטיבי ושם הופתעתי לגלות ש: "את הדרך ממרכז הקניות לדירתו הוא עשה על גב "מובילת", טוס-טוס מקרטע משנות ה-80 של המאה שעברה. כי את מכונית הפז'ו הקטנה שלו הוא לא הצליח להחליף במשהו צרפתי. "כל המכוניות 'הצרפתיות' של פז'ו מהדגמים הקטנים מיוצרות בסלובקיה, או סלובניה, או ספרד, או השד יודע היכן", הוא מלמל לעצמו בתימהון בסוכנות הרכב הקרובה למקום מגוריו." מישהו יודע מה זה טוסטוס "מובילת" ?? https://www.youtube.com/watch?v=94UXO18YdR4
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31469-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-308-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5.aspx
הודעה אחרונה מאת Eliboy, -
דואר ישראל מחריף את העיצומים ואין העברות בעלות ? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000972511 מה זה אומר ? זה בכל סניפי הדואר ?
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני רשום כבעלים ראשי ואישתי אישית כבעלים נוסף על הרכב שברשותנו. האם במעמד המכירה אני ואישתי צריכים להיות נוכחים? או שמספיק הבעלים הראשי?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה יש לנו בבית רנו פלואנס 2010 עם שתיי מפתחותשהם גם שלט לפתיחת הרכב פלוס מפתח רגיל בלי שלט אבל מניעה עובד הכל בסדר חוץ מבעיה אחת הוא פותח וסוגר רק את הדלת בצד הנהג או כל דלת שאני אפתח וזאת בעיה כי לי עוד מאת נגמר המלווה ואני צריך מפתח לרכב הבעיה שהוא לא יסגור לי או יפתח לי את כל הדלתות. רציתי לדעת עם יש דרך להוסיף שלט נוסף ובזול לא חייב מקורי העיקר שיפתח ויסגור את הרכב. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Ben765001, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה, כשחזרתי הביתה וחיפשתי בכיסים את הרישיון כדי להתחיל לנסוע עם האוטו גיליתי שהוא לא עליי. כשחיפשתי אותו בבית לא מצאתי אותו, גם לא ברכב וגם לא במקומות שהייתי בהם בחוץ. במידה והרישיון שלי נאבד מה אפשר לעשות? אגב, אני נהג חדש עדיין, ונשלחו אליי שני רישיונות פלסטיק, אבל אני מפחד שיעשו משהו אם הרישיון האחר(במידה ונאבד כמובן ומישהו לקח אותו) אם זה אפשרי בכלל(?) משרד הרישוי יכול להוציא לי רישיון נהיגה אחר עם מספר רישיון אחר?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם , ראיתי את זה בכל הרכבים עם הגלגל הכפול מאחורה ורציתי לשאול לגבי זה. במשאיות , אוטובוסים, מיקרו אוטובוסים (ספרינטרים לדוגמא), הגלגל הקדמי הוא "בולט", והגלגל האחורי הוא נכנס פנימה כזה. אביא תמונה: אפשר לראות שהגלגל עצמו נכנס לבפנים, התמונה תסביר. אני רואה את זה בכל רכב עם גלגל כפול. ברכבים האלה , גם הגלגל הקדמי תמיד יבלוט החוצה: יש לזה סיבה של יעילות או בטיחות, או שזה פשוט זול? (הרי מדובר במכוניות מסחריות וכנראה שיופי לא בראש סדר העדיפיות) תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, רכשתי רכב, רכשתי כיסוי וקיבלתי תו חניה מעיריית גבעתיים. השאלה, הכיסוי ללא "חלון" בצד של התו חניה, האם מספיק שיראו את מספר הרכב או שיש להציג גם את התו חניה?
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פניתי היום, כמידי שנה בחודש ספטמבר, ל Motor Presse Stuttgart (חברת האם של המגזין היוקרתי Auto Motor und Sport) להזמין את הקטלוג של שנת המודל הבאה. לתדהמתי קיבלתי תשובה שכרגע הוצאתו לאור של הקטלוג מבוטלת. מבחינתי זה קצת כמו לשמוע שהשמש לא תזרח מחר בבוקר. כן אני יודע שאני מוזר. למי שלא מכיר, הקטלוג יצא ב57 השנים האחרונות והוא מכיל תמונה של כל דגם רכב שנמכר בעולם ונתונים טכניים של כל הגרסאות של כל הדגמים. רכשתי את הקטלוגים במהלך 27 השנים האחרונות כל שנה ואני מעיין בהם לעיתים קרובות, לגבי רכבים חדשים וישנים, כשברצוני לדעת נתון כלשהו או לזהות רכבים מוזרים שראיתי בארצות רחוקות. כתבתי להם בתגובה שאני מזועזע עד עמקי נשמתי. מישהו מכיר ספר שווה ערך ממקור אחר באנ…
הודעה אחרונה מאת leasing driver, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 49 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
ניסאן קשקאי החדש מושק הבוקר באירוע לקוחות בתל אביב. מושק עם מנוע 1.2 ליטר בנזין ו-1.6 ליטר דיזל, טורבו בשני המקרים. גיר רציף. מחירים: בנזין 1.2 ליטר אוטומט החל מ-154,900 ש"ח לרמת האבזור הבסיסית (אסנטה). דיזל 1.6 ליטר אוטומט החל מ-169,900 ש"ח לרמת האבזור הבסיסית. קישור: ניסאן קשקאי החדש בישראל
הודעה אחרונה מאת vik014, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 916 צפיות
חבר ראה בכביש וצילם, ניסיתי לזהות ולא מצאתי... מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
שאלה לגבי טורבו 1 2
מאת Mjko-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הבנתי שעל מנת לשמור על רכב עם טורבו מומלץ לחכות דקה-שתיים לפני שמכבים את האוטו לאחר נסיעה מאומצת. השאלה שלי היא אם באוטו מותקנת מערכת עצור וסע שמדוממת את המנוע ברגע שאתה מעביר את הרכב לפארקינג או לחילופין שאתה מגיע לרמזור, זה לא יגרום נזק? בנוסף אשמח לעצות נוספות בטיפול ברכב עם טורבו מכיוון שעד היום לא היה לי נסיון עם רכב שכזה .
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
מספר שאלות לפני רכישה איך הנוחות והשקט בשיוט ב 100-120 קמש? צריכת דלק האמתית בפועל ? עלות טנק דלק מלא ? כמה קילומטר עושים בטנק מלא עד שהנורה נדלקת? מה עלות טיפול קטן וטיפול גדול ? אשמח לדעת האם יש איזה תחזוקה מיוחדת לרכב הייברדי (אם יש בכלל) איך אפשר לבדוק את הסוללות ? להיכן אתם ממליצים לקחת את הרכב לבדיקה . האם במכון טסטים או במוסך מורשה טיוטה או גם וגם ? כמו כן מצאתי כתבה בוואלה רכב כתבה מאוגוסט 2013 את הדברים הבאים ואשמח אם משהו יכול לאמת אותם : טיפולים סדירים:15,000 ק"מ: 291 שקלים (דור 2), 426 שקלים (דור 3) 30,000 ק"מ: 489 שקלים (דור 2), 576 שקלים (דור 3) 45,000 ק"מ: 291 שקלים (דור 2) 426 שקלים (דור 3) 60,0…
הודעה אחרונה מאת 2131ori, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 920 צפיות
אחרי שנה עם הרכב סיכום קצר - דבר ראשון - מעולם לא נהגתי ברכב כל כך חסכוני. בסוף אוגוסט מיכל מלא ליד נתב"ג ונוסע לאילת. כל הדרך טווח הנסיעה בשעון רק עולה ומגיע בשיא ליותר מאלף נוסע הלוך חזור תל אביב - אילת וממשיך בשגרה עוד כמה ימים לפני שממלא שוב. תא מטען נוח וגדול, נוחות בנסיעה ובאבזור. רק חבל שמביאים רק את גרסת הבסיס ולא מאפשרים שדרוג לגרסה מעט יותר איכותית כמו בפלואנס עם פתח מזגן אחורי. במהלך השנה רק טיפול 20000 שבו רק החליפו שמן וכו' - עלות כמה מאות ₪.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 377 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- נירו72
- Igalz
- mcaspi
- AmitGo
- מלטבשי
- Aviv943
- ezuf
- Yuvalino
- Yoyo770
- nadavd4
- אורי מ.