Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון עם השביתה הקודמת שלהם, הם לא מפעילים את העיצומים שלהם כנגד חברות.

אולי זה יהיה ככה גם הפעם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גועל נפש!

גם ככה שוק המכוניות על הפנים, אז מי שסוף סוף מצא קונה, הנה הלכה העיסקה.

עד עכשיו כל מה שקבלתי מהם, דואר רשום, זה היה קנסות, הזמנות בבית משפט, חשבוניות, איומים של עורכי דין, בקיצור רק דברים "משמחים", שאני לא מאחל אותם לאף אחד.

ולחשוב שעוד עמדתי שעות בתור כדי לקבל אותם...

פורסם

ניתן לעשות העברת בעלות במשרד הרישוי אבל הבעיה היא שאת האגרה צריך לשלם....בדואר.

לפי הפרסומים שלהם מה השביתה מתמקדת במערכות כלל ארציות כמו מערכת העברת בעלות על רכב כך שיש סיכוי שאגרה יהיה אפשר לשלם, אבל בכלל לא בטוח. יש יותר סיכוי שזה יהיה אפשרי בסוכנות (סניף בניהול זכיין) מאשר בסניף דואר "רגיל".

פורסם
גועל נפש!

גם ככה שוק המכוניות על הפנים, אז מי שסוף סוף מצא קונה, הנה הלכה העיסקה.

עד עכשיו כל מה שקבלתי מהם, דואר רשום, זה היה קנסות, הזמנות בבית משפט, חשבוניות, איומים של עורכי דין, בקיצור רק דברים "משמחים", שאני לא מאחל אותם לאף אחד.

ולחשוב שעוד עמדתי שעות בתור כדי לקבל אותם...

מקסימום תחתמו על הסכם רכישה לפני..אני עשיתי את זה עם הבחור אתמול במקרה כדי שהרכב ימתין לי לאחר שהעניינים בדואר בתקווה יסתדרו

Opel Adam S 2017

פורסם

חבר שלי ניסה את כל השיטות הללו היום: עמידה בתור לפני ששואלים שאלה, ב-3 סניפי דואר, כולל זכיינים, כולל משרד הרישוי ששלחו אותו ונפנפו אותו לכל סוכנות דואר אפשרית. 4 שעות בזבז והתחנן ו... כלום. שביתה וזהו. כולם יכולים להתפוצץ מצידם.

ומה יקרה אם הדוחות תנועה וכביש 6 והמצלמות ובמקרה הגרוע דריסת בן אדם? לא מעניין את משטרת ישראל. מה שכתוב במחשב לגבי בעל הרכב זה מה שקובע. גם אם הוא לא עשה כלום, הוא אשם!

לבסוף החבר הזה היה צריך להחליט:1-לקחת את הכסף, או 2- לא למכור את הרכב.

המלצתי לו לעשות זיכרון דברים בנוכחות ובחתימתו של עורך דין שמטפל בתחבורה, לגבי מכירת הרכב לקונה, עם סעיפי אזהרה לגבי דוחות או כל דבר אחר שיקרה מרגע מסירת הרכב.

כולי תקווה שהשפטים יתחשבו בחוזה הנ"ל, ולא יאשימו אותו בחוסר אחריות לגבי מכירת הרכב, ללא העברת הבעלות במקום, כדי "להדביק" לו את הקנס, וכדי לסגור את התיק, אלה יחפשו את האשמים האמיתיים בעבירות שבוצעו כדי למצות איתם את הדין, וכדי שהצדק ייצא לאור.{אם וכאשר הוא יגיע לזה, נקווה שלא}.

אבל במדינתנו כל דבר {שהפוך מכל הגיון}, יכול לקרות.

תודה רבה לרשות הדואר, שנותנת בזה יד לנוכלים ולעבריינים לחגוג על חשבון מוכרי הרכבים, שגם ככה מתמודדים עם שוק קשה ואפסי.

• תוכן חדש...