Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי מס' לא קטן של חודשים של תפקוד תקין של המצלמה, השבוע שמתי לב שהיא לא מקליטה, הלד האחורי לא מהבהב.

ניסיתי לחבר למחשב, בפעם הראשונה המחשב זיהה אותה ככונן ואחרי מס' שניות החיבור נותן. מאז יוצאת הודעה של התקן שלא ניתן לזיהוי.

לפני כשבועיים עדכנתי לגרסה 2.1, היום שנמכתי לגרסה 1.7 בתקווה שזה יעזור (שנמוך ללא מחשב, ישירות מהכרטיס). זה לא עזר.

בחיבור למחשב,הנורה הכחולה דולקת לשנייה ואז הנורה הירוקה נשארת דלוקה (סימן לסוללה נטענת). בלחיצה על כפתור ההדלקה, הנורה הכחולה דולקת לכמה שניות ושוב נכבת.

ניסיתי כבלים שונים, כרטיס שונה, מחשב שונה(!). שום דבר לא שינה.

קצת אובד עצות. ניתקתי את הסוללה בכדי לבצע סוג של איפוס, גם לא עזר.

הלכה המוביוס?

עריכה אחרונה על ידי odedos
פורסם

אתה משתמש בכבל המקורי שהגיע עם המצלמה כדי לחבר אותה למחשב? במידה ולא, נסה להשתמש בו. חיבור עם כבל mini USB רגיל גורם לתופעות מוזרות, דומות למה שתיארת (אני מדבר מנסיון כולל שבירת ראש של שעות ואיפוס ע"י ניתוק סוללה, עד שניסיתי את הכבל המקורי). הכבל שמגיע עם המצלמה שונה בחיבורי הרגליים שלו (אחת מהן מקוצרת קבוע לאדמה אאל"ט).

"ai motoare capul doare"

פורסם

אולי כרטיס הזיכרון פגום? בדקת אותו? או ניסית לחבר עם כרטיס אחר?

יתכן גם פשוט שהכבל שלך התקלקל.

אני ניסיתי גם עם כבל לא מקורי, והכל עבד תקין.

פורסם

שוב, החלפתי מס כבלים וגם כרטיסי זכרון.

הבעיה העיקרית שגם בחיבור למתח ברכב היא לא מקליטה, או מקליטה ואחרי כחצי דקה מפסיקה

פורסם

יכול להיות, אבל נראה לי ששנה עברה וגם פתחתי את המצלמה כך שהאחריות לא תקפה.

היא מזוהה לכמה רגעים במחשב ואח"כ מופיעה הודעה שההתקן פעל באופן לא חוקי. מיד אח"כ נכבית ונשארת נורה הטעינה.

אובד עצות. כבר להזמין מצלמה חדשה ?

• תוכן חדש...