Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 החדשה כבר בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג׳נטים מקוריים?! אני בשוק!! ;-)

(ע״ע ג׳נטים בהרכבה מקומית אצל סיאט או אבזור מעליב של גולף)

מקווה שהרכב יגלה אמינות ויצליח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

9.1 שניות זה אומר שאייסין התקדמו מאז שמכרו תיבות ל-VAG, אז זה היה איזה 2 שניות יותר איטי מ-DSG. שיביאו גם גרסה חמימה עם מנוע 4 צילינדר (אם יש להם כזה), תהיה אחלה תחרות ללאון 1.8.

פורסם
מעולה, עוד שנתיים יהיה אפשר לקנות אותה ב 60000.

באופן מצער, זה הפוסט הכי נכון בשרשור. העדר ימשיך להיות שבוי בקונספציות שלו. :mm_yeah:

פורסם
באופן מצער, זה הפוסט הכי נכון בשרשור. העדר ימשיך להיות שבוי בקונספציות שלו. :mm_yeah:

תבדוק את רקורד אמינות של פז'ו בעשור האחרון ואחר כך תבוא עם הצהרות של אצולה מוטורית נגד ה"עדר"

פורסם
תבדוק את רקורד אמינות של פז'ו בעשור האחרון ואחר כך תבוא עם הצהרות של אצולה מוטורית נגד ה"עדר"

אם גישה כזאת הערך של פורד, VAG, שברלוט, טויוטה וכו' גם אמור להיות ברצפה בשוק היד2. אתה ניצחת.

פורסם
אם גישה כזאת הערך של פורד, VAG, שברלוט, טויוטה וכו' גם אמור להיות ברצפה בשוק היד2. אתה ניצחת.

אני לא התכוונתי לנצח או להפסיד, אני פשוט לא מסכים עם האמירות שכוללת מונחים כמו "עדר". זה מחלק אוכלוסיה לשתי קבוצות: אנחנו, שיודעים להעריך רכב טוב ומבינים במכוניות וכל היתר, ה"עדר", שלא מבין כלום וקונה זבל יפני-קוריאני. רוב האנשים קונים מכונית כמוצר צריכה ולא כאובייקט של פולחן שחייב "להעלות חיוך כל פעם שאתה ניגש אליו". ומוצר צריכה צריך לשרת אותך ולא ההפך. אנחנו יכולים להסכים או לא, זה עניין של גישה למכונית ותפקידה בחיים שלנו - אני מסכים אתך שפז'ו עושים מכוניות טובות, נוחות ומהנות (בחלק מהדגמים). אבל אני ועוד לפחות שניים מהחברים שלי נשארנו עם טעם מאוד רע אחרי כמה שנים עם 406 ו307, שבמהלכן בילינו לא מעט זמן במוסכים וסבלנו מבעיות חשמל, גיר ומנוע. אני חוזר ואומר - 406 היתה הנוחה והמהנה מכל המכוניות שהיו לי. האם אני אקנה עוד פעם פז'ו? אולי, אבל הם צריכים להוכיח לי שהם שווים את המחיר שהם מבקשים. לגבי שער החברות שהזכרת - חוץ מטויוטה - שוק יד שניה שלהם באמת על הפנים. אבל זה צריך לשמח אותך - אפשר לקנות מכונית טובה בזול. השאלה - האם כדאי?

פורסם (נערך)
האם תימכר עם גיר רגיל?

+1 זאת השאלה.

וגם, מה עם מנועי HDI, לא תהיה לה גרסת דיזל חסכונית??

בחו"ל יש דגם 1.6 ליטר טורבו עם 125 כ"ס.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

השילוב מנוע/גיר הזה הוא מעולה.

בפיקסו 7 מושבים למשל הביצועים קצת הזויים למיניואן ומעמידים בצל אפילו את ה SMAX

בגרסת הבנזין 1.6 המנוע מייצר 165 כ"ס . המהירות המרבית היא 210 קמ"ש בעוד התאוצה למאה קמ"ש עומדת על 8.7 שניות.

פורסם

הבעיה העיקרית בהמלצות בשוק הרכב היא רק מילה אחת: "רק"

"תאמין לי- רק יפניות אמינות"

"שמע לי- רק הגרמניות חזקות ועשויות מפח עבה שיגן עליך בתאונה"

"אני כבר 20 שנה רק עם סוזוקי ולא מוכן להסתכל על אף רכב אחר"

כל אחד פה תופס בעלות על מותג/ אזור ייצור רכב ומנסה לשטוף את כולם כמה מה שהוא קנה טוב וכל השאר פראיירים.

לגבי ה308, אני פחות אוהב את העיצובים החדשים של פיג'ו, אך היא אכן נשמעת כמו עסקה טובה בהינתן מחיר מתאים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...