Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 החדשה כבר בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה אבל יותר מדי מזכירה את ה c4. לא שזה רע אבל קצת בידול...

מה שאני גם חשבתי, והכי מוזר שלמרות המראה הדומה/זהה הפלטפורמה משהו שונה לחלוטין

פורסם

מאד מעניין איך היבואן יאבזר את הרכב. ומצטרף לקודמי, הרכב נראה מעולה ואכן נותן תחרות ללאון.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אגב, מעניין כמה זמן היצרן ימשיך עם הקונסולה הגבוהה הזאת שהדעות עליה חלוקות. אני באופן אישי חושב שזה מעולה שהספידומטר והכל נמצא לך מול העיניים גם בזמן שהעיניים שלך על הכביש אבל אני גבוה והבנתי שנמוכים יחסית לא מסתדרים עם זה כל כך. אולי זו תהיה אפיזודה חולפת כמו ההגה הטבורי שלא מסתובב שהיה ב C4 הקודמת.

פורסם
האם גם גרסת הסטיישן תיובא במקביל?

(מנועים? גרסאות?)

תיובא בהמשך עם אותו מנוע טורבו 1.2 130 כ"ס לגבי גרסאות, בנתיים חוץ מה-ACTIVE אין לי מושג מה עוד יביאו, בתקווה שיהיה יותר טוב מזה http://www.cartube.co.il/%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-308-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

פורסם

הכל טוב ויפה חוץ מהמחיר

קיוויתי שהיא תחליף את הi35 ליסינג של אמא שלי.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוזר.. ב-CARTUBE מדברים על תא מטען שגדל ומגיע ל-420 ליטר בדגם החדש. במפרט הטכני של הדגם היוצא רשום שנפח תא המטען הוא 430 ליטר.

מעניין..

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
מוזר.. ב-CARTUBE מדברים על תא מטען שגדל ומגיע ל-420 ליטר בדגם החדש. במפרט הטכני של הדגם היוצא רשום שנפח תא המטען הוא 430 ליטר.

מעניין..

אלעד

אולי טעו כי בחו"ל טוענים שזה 470 ליטר.

פורסם
לא יודע אם יאובזר ככה בארץ . אבל בחול הכל בפנים LCD עם טאצ.

בחו"ל רק בגרסה הבסיסית ACCESS אין את המסך LCD בפנים.

פורסם (נערך)
אולי טעו כי בחו"ל טוענים שזה 470 ליטר.

אם אני זוכר נכון, 1 דצימטר מעוקב (dm^3) זה אחד ליטר = 1000 סמ"ק. במפרט של ה-308 (עמוד 10) זה משום מה לא אותו הדבר. אולי בגלל זה הנפחים השונים?

אהה, עכשיו נזכרתי. זה עניין של תקן. הנפח בליטרים זה הנפח אם היו ממלאים את תא המטען במים ואילו הנפח בדצימטר מעוקב זו מדידה לפי התקן המקובל באירופה באמצעות קוביות עם צלעות של 10 סנטימטר/דצימטר אחד.

בהשוואה לגולף למשל, זה צריך להיות 420 ליטר שכן בפולקסווגן מודדים בשיטה של קוביות (שזה הראלי יותר כמובן).

עריכה אחרונה על ידי ch2856

• תוכן חדש...