Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רשום כבעלים ראשי ואישתי אישית כבעלים נוסף על הרכב שברשותנו.

האם במעמד המכירה אני ואישתי צריכים להיות נוכחים?

או שמספיק הבעלים הראשי?

פורסם

מספיק אחד מכם + שתי תעודות הזהות + ייפוי כח מהשני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא נכון. שניכם חייבים להיות נוכחים במקום.

פורסם

מספיקים נוכחות אחד עם יפוי כוח מהאחר (מנסיוני - אפילולא חייב להיות הטפס של משרד הרישוי, מספיק מכתב חתום) ושתי תעודות הזהות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנו טופס ייפוי כוח בדואר אך אין צורך בו , אפשר להביא בכתב יד + חתימה כמובן, להבא רושמים רכב רק על הבעל , אם אין משהו מיוחד , סיבה שבגללה 2 בני הזוג נרשמים על אותו רכב.

מאז מכירת הרכב הראשון והטרטור ששנינו היינו רשומים , הרכב נרשם רק על מי שמוכר אותו בסוף :)

פורסם

הבעיה היא שאי אפשר לדעת מי ימכור - את שני הרכבים האחרונים אני מכרתי, אבל במהלך השנים לפחות 3 עסקאות נסגרו על ידי האשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ייפוי כוח + ת.ז. הכי חשוב שלמוכר תהיה ביד תעודת זהות של שותף.

יש מלא סיבות לרשום רכב על שני אנשים.

תנאים בעבודה.

שרשור עתידי במשפחה

נהג או קצין רכב פרטי שמטפל באוטו.

פורסם
אני די בטוח שמספיק צילום ת.ז וחתימה ליד ונספח ייפוי כח .

מה זאת אומרת שרשור עתידי במשפחה ?

הביטחון שלך מוטעה.

שרשור עתידי מההורים לילדים, לדוגמה.

פורסם

לפי מה שהבנתי מהשרשור שכל סוכנות וסניף דואר מחליטים לבד מה צריך להביא. תלוי על מי נפלת באותו יום.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...