Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לעשות טסט ברחובות במכון הדרום

התווכחתי עם בוחן רישוי שאמר שאסור לעשות ציפוי מדבקה (סיליקון) זה מדבקה איכותית לשמשה אחורית,

איפה כתוב שאסור ?

רק היום אחרי שחזרתי לבית, ראיתי בתוך התקנה אומרת :

1. תקנה 27 (ה') קובעת כי על אף האמור בתקנה 27 (ד') , הרי שמותר לנהוג ברכב שבו קיימת הגבלת ראות מן השמשה האחורית אם מותקנות ברכב מראות תשקיף (מראות חיצוניות מימין ומשמאל לרכב).

על מה החוק מדבר?! מסחרי או פרטי!?

רק למסחרים כן מותר ולפרטי אסור? מה הבדל!?!

אם השדה ראייה גובלת את הראיה? מה עם חיישן רוורס? איזה נגישות של חוק לא ברור בכלל !!

אני צריך עזרתכם כדי לוודא ולאמת שזה חוקי או לא ?!

אני לא מדבר על חלונות שחורים בקדימה, אלא שמשה אחורית !!!

פורסם
מה בעיה במכון טסט הם עוד לא למדו שיש חיישן רוורס?

לא עניין של חיישן רוורס, מראה אחורית כהה יכולה לגרום לך , לכאורה, לראות פחות טוב דרכה במיוחד בשעות הלילה.

גם לדעתי זה מטומטם הרי קיימים אינספור משאיות/טנדרים עם קבינה סגורה שלא יכולים לראות בכלל מה קורה מאחוריהם בעזרת המראה האחורית אבל זה החוק :/

פורסם

מה ההבדל בין מסחרי לפרטי ?

ברכב פרטי יש לך שמשה אחורית שנועדה להקל עליך לראות את אחורי הרכב ומה מתחולל בו.

ברכב מסחרי , לעיתים יש חלון אחורי ולעיתים לו , מה שכן ברכב מסחרי הסבירות בה יהיה מחסום בין הנהג לדופן האחורית הגיוני יותר (סחורה, ארגזים , ציוד או סתם דופן אטומה) , מפה זה נובע.

למעשה מבחינתם עצם העובדה שסגרת את החלון האחורי בציפוי , לכאורה גורע מיכולתך להבחין במה שקורה מאחורי רכבך.

ברכב מסחרי כשמו הוא , אין ברירה, אצלך - רכב פרטי - יש ברירה.

הרעיון ברור

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה חסר טעם כי יש מכוניות עם הכהייה מקורית. הבעיה בחוק שבמקום לקבוע אחוז מותר של הכהייה קבעו שאסור וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברשותך אני אתפוס טרמפ על השרשור בשביל שאלה,בחלונות האחרונים שכן חוקי להשחיר,מה הוא האחוז המומלץ ביותר שמצד אחד כן לא יראו כלכך בקלות את פנים הרכב אבל מצד שני שלא יהיה שחור מידי ומכוער?

פורסם

1. תקנה 27 (ה') קובעת כי על אף האמור בתקנה 27 (ד') , הרי שמותר לנהוג ברכב שבו קיימת הגבלת ראות מן השמשה האחורית אם מותקנות ברכב מראות תשקיף (מראות חיצוניות מימין ומשמאל לרכב).

פות"ש מעלה שאלה מעניינת. מסתבר שלפי לשון החוק, מותר לשים השחרה על החלון האחורי (ברגע שמותקנים מראות צד ימין ושמאל). אז למה מכון הטסטים לא מאשר את זה? אפשר אולי לתבוע את מכון הטסטים בבית משפט?

פורסם

igalr, זה אומר שאם במכון רישוי מחייבים אותי להוריד מדבקה משמשה אחורית, אני יכול ללכת ולתבוע אותם על X שקלים נזק?

פורסם
igalr, זה אומר שאם במכון רישוי מחייבים אותי להוריד מדבקה משמשה אחורית, אני יכול ללכת ולתבוע אותם על X שקלים נזק?

זאת הסיבה שהורדתי בגללם, מעניין מה עלה למשטרה לא לאכוף את החוק ומכון טסט עושים בעיות ?

החוק אומר הכל מה לא מובן להם? אני מצטרף לתביעה איתך .

פורסם
מה ההבדל בין מסחרי לפרטי ?

ברכב פרטי יש לך שמשה אחורית שנועדה להקל עליך לראות את אחורי הרכב ומה מתחולל בו.

ברכב מסחרי , לעיתים יש חלון אחורי ולעיתים לו , מה שכן ברכב מסחרי הסבירות בה יהיה מחסום בין הנהג לדופן האחורית הגיוני יותר (סחורה, ארגזים , ציוד או סתם דופן אטומה) , מפה זה נובע.

למעשה מבחינתם עצם העובדה שסגרת את החלון האחורי בציפוי , לכאורה גורע מיכולתך להבחין במה שקורה מאחורי רכבך.

ברכב מסחרי כשמו הוא , אין ברירה, אצלך - רכב פרטי - יש ברירה.

הרעיון ברור

ומה עם זה שאם יושבים מאחורה 5 אנשים גם לא רואים דרך החלון?

ומה עם אנשים שממלאים את הבגאז בדברים שכבר חוסמים שדה ראייה לאחורה? (ברכבי האצ'בק)

בקיצור החוק אטום לגמרי, נכתב כמו הרבה חוקים כאן לפי הרבה שנים ובלי הרבה היגיון.

עד שלא ישנו אותו ימשיכו להכשיל בטסטים ולעשות בעיות.

מה לעשות, מדינת ישראל.

ורק אוסיף שאצלי באוטו עברתי פעמיים כבר טסט עם חלון אחורי ו2 חלונות צד אחוריים מושחרים ברמה הכי כהה.

הרכב הוא רכב פרטי, ג'יפ יותר נכון.

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...