Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי אני גם נוהג לכבות במהלך נסיעה מספר פעמים.

בשביל מה זה טוב? התחלת נסיעה והדלקת מזגן? עזוב אותו בשקט ותן לו לעבוד.

חם לך או קר לך? תוריד עוצמה או תעלה\תוריד טמפרטורה (זה דיגיטלי בכלל? לא נהגתי בקיה עדיין),או שניהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא מכבה אותו בגלל שקר לי, אני מניח שלא קראת את כל התגובות, אני מכבה אותו בגלל כשהוא דלוק הרכב פחות חזק וכצריך להאיץ מהר אני מכבה אותו.

אגב אין בקרת אקלים בפיקנטו

פורסם

פותח השרשור, בשביל האצת פתע/בזק לא צריך לכבות את המזגן. אפשר לכבות רק את המדחס בנגיעת אצבע (כפתור A/C, בדרך כלל יש בו גם נורת חיווי). צריך להאיץ או להשוויץ? תכבה A/C. לא צריך? תדליק A/C.

פורסם

פות"ש, זה באמת מפריע לך שבתחילת נסיעה הרכב לא מאיץ כמו שצריך?

בשביל ה-2 שניות האלה שהרכב עושה טובה שהוא זז, אין צורך לכבות את המזגן ולהדליק שוב לאחר כמה שניות, אם כל רמזור וכל עצירה שלך אתה תפעל ככה, אתה רק תגרום נזק.

תן למזגן לפעול כמו שצריך, תן לרכב עוד כמה שניות, שים שיר שאתה אוהב ברקע, עזוב שטויות ותהנה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה - כשאתה עומד והמנוע עובד, המדחס מתנתק? (כלומר המזגן מפסיק לקרר מעצמו כשלא נותנים גז?)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...