Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת מפתח לרנו פלואנס 2010

Ben765001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה יש לנו בבית רנו פלואנס 2010

עם שתיי מפתחותשהם גם שלט לפתיחת הרכב פלוס מפתח רגיל בלי שלט אבל מניעה עובד הכל בסדר חוץ מבעיה אחת הוא פותח וסוגר רק את הדלת בצד הנהג או כל דלת שאני אפתח וזאת בעיה כי לי עוד מאת נגמר המלווה ואני צריך מפתח לרכב הבעיה שהוא לא יסגור לי או יפתח לי את כל הדלתות. רציתי לדעת עם יש דרך להוסיף שלט נוסף ובזול לא חייב מקורי העיקר שיפתח ויסגור את הרכב. תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לשכפל את המפתח המקורי,אבל זה לא סיפור זול בכלל (כמה מאות שקלים למפתח).

המלצה שלי? תפריד את המפתחות של האוטו מהצרור של אחד ההורים ותחבר אליו קליפס קטן,וכל פעם שאתה לוקח את האוטו פשוט תוציא את המפתח ותחבר אליך.

אומנם קצת פחות אסטטי ואין את הפוזה של "יש לי מפתח משלי" אבל זה הדבר הכי הגיוני לעשות,בכל מקרה רק אחד ממכם יכול להשתמש ברכב בו זמנית.

כשאני אומר קליפס אני מתכוון לדבר כזה

http://www.chinatraderonline.com/Files2/pic/2008-5/12/Plastic-spring-line-keychain-11163935634.jpg

או כל דבר אחר שמאפשר הכנסה והוצאה מהירה של המפתח.

אם אתה ממש ממש לחוץ על לשכפל לעצמך מפתח,אני רואה שיש פה 40 אחוז הנחה על שכפול מפתחות רנו,תתקשר אליהם תברר מחיר. (אין לי שום הכרות עם החברה,סתם מצאתי אותה מחיפוש זריז בגוגל,לא יודע לגבי טיב האיכות והעבודה)

http://www.carkey4u.com/%D7%A9%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A8%D7%A0%D7%95/#!prettyPhoto

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה: אין אפשרות להוסיף שלט לא חייב של רנו. כמו למשל יש רכבי ליסינג עם שלט אדום בנוסף לשלט של המובנה במפתח, שיכפול השלט בלבד בלי מפתח כי ש כבר. עוד דבר המפתח הבודד שבלי השלט אין לו בפנים כלום כי לפי מה שאני יודע צריך לשבת בפנים צ'יפ שהמחשב של האוטו מזהה, יכל להיות שהדביקו לי אותו לסטארטר :shock: כי הוא מניעה...

עריכה אחרונה על ידי Ben765001
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלט האדום שאתה רואה ברכבי ליסינג הוא "שלט נוחות" לפתיחה וסגירה מרחוק של הדלתות ברכבים שהגיעו ללא שלט נוחות מקורי. יכול להיות שאפשר להתקין דבר כזה אצלך אבל מה יצא לך מזה? להתקין את ה"מוח" של המערכת יעלה יותר מלשכפל שלט נורמלי, אז בשביל מה להסתכן עם קומבינות במערכת החשמל של הרכב?

דרך אגב, ברוך הבא לפורום. השתמש בסימני פיסוק על פי כללי השפה העברית ותפסיק להקפיץ שרשורים שלוש פעמים ביום אחרת תיחסם גישתך לאתר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...