רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,555 נושאים בפורום הזה
-
בוקר טוב, אחרי חודשיים של חיפושים נמצאה הכלה. התקציב שהקצבתי לרכב הייה 40K, חיפשתי אחרי רכב קטן וזריז מצד אחד וחסכוני מצד שני. בתור מישהו שהיו לו עד היום רק קורולות במשפחה, הייתי נעול בהתחלה על היאריס ספורט 05-06, אך במהלך התקופה הנ"ל לא הופיע שום אקזמפלר רלוונטי ביד 2. אחרי זה נדלקתי על האלפא 147 02-03, אחרי שנהגתי על אחת והתמכרתי לצליל של המנוע, אמרתי שזה הרכב שאני רוצה. בגלל המחלות הידועות של הרכב, החלטתי שאני לא מתפשר על רכב שאינו מושלם, עם היסטוריה מלאה. אך גם במקרה הזה אחרי חודש של חיפושים, למעט רכב אחד ש"ברח" לי בין הידיים, לא מצאתי משהו שלא נאנס וטופל כראוי. ואז במקרה פגשתי חבר מהתיכון, בעלים של 206XS. אחרי סיבוב קצר על האוטו, החלטתי שהגיע הז…
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 0 תגובות
- 862 צפיות
האם יש דרך לדעת האם הוחלף מנוע ברכב? נניח ואני לפני קניה של רכב יד שניה והבעלים לא מספר על החלפת מנוע, יש דרך לוודא את זה מבלי לשאול את בעל הרכב?
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול בערב אנחנו נוסעים בכביש מהיר תלת-נתיבי ואחרי שסיימתי עקיפה רציתי לעבור לנתיב הימני ביותר כי עוד מעט היינו צריכים לרדת מהמחלף, עד כאן הכל תקין, נוסע קצת בימני ורואה רוכב דו"ג בנתיב האמצעי "טוב" אומר לעצמי, "לא נעקוף אותו מימין, לא חוקי ומסוכן. נעמד מאחוריו באמצעי כי אני רואה שהוא מתכוון לעבור לנתיב הימני, אבל לא, הוא מזגזג בין פס ההפרדה למרכז הנתיב. את ההתנהגות הזאת סחבק לא מצליח להבין ויוצא לעקיפה וקולט שהרוכב מתעסק בטלפון, הוא אפילו בלי מעיל רכיבה אלא בגופיה, לא חארם על העור? יש אנשים שמאד זקוקים לעור במצב טוב! מישהו יכול להסביר לסחבק מה גורם לבנאדם לעשות כאלו שטויות על הכביש?
הודעה אחרונה מאת זוהר רוזן, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חבר'ה, אני מתכנן לצאת עם חברים (בסה"כ 6) לטיול ברומניה-אוקריינה ברכב שכור. מסתבר שכמעט ואין חברות השכרה שמוכנות לאפשר מעברי גבולות בין רומניה לאוקריינה, אך מצאתי לאחר חיפושים חברה מקומית שמאפשרת לי לשכור אופל ויווארו. שנה שעברה עשיתי את אותו הטיול עם מרצדס ויטו (אותה חברה לא מאפשרת השנה מעבר בגלל המתיחות בגבול רוסיה) והשאלה שלי עד כמה גרוע האופל ביחס למרצדס? מדובר בנסיעה ארוכה וחשובה לי הנוחות. המרצדס לא הרגישה כמו מסחרית אלא יותר כמו מיניוואן נוסעים ואני חושש שהאופל תרגיש הרבה פחות נוחה ונעימה. 1. מישהו מכיר את הרכב הנ"ל? 2. אשמח לטיפים/חברות השכרה נוספות תודה, דור.
הודעה אחרונה מאת דור--, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1785/אספנות-/קיצור-תולדות-דגמי-הספורט-של-סיטרואן. יצרן שתדמית ספורטיבית היתה ממנה והלאה הצליח לייצר מספר לא מבוטל של ספורטיביות מהנות מאד.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
-
לפני כמה ימים חידשתי את פנסי החזית ברכב שלי עם הערכה של turtle wax, הכל יצא טוב ויפה. אבל היום אמרתי (לפני כמה דקות) נראה איך הם נראים כשהאורות דולקים, ואז הדלקתי אותם וראיתי מלא שריטות (כנראה מהשיוף) וזה קצת מעצבן כי אני מרגיש לא טוב עם זה, אלה לא שריטות עמוקות (לא רואים בכלל כשהאורות כבויים) אבל הן די מכוערות. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות עם זה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
היי לכולם, לפני כשנה (אוגוסט 2013) רכשתי סיאט איביזה ידנית 1.4 מהסוכנות בראשון לציון, הרכב נירכש מהחברה עם מגנזיום "מקורי", ובמשך שנה שלמה הרכב נסע יופי יופי, ביום ראשון האחרון (25.8.2014) נדלק באוטו חיישן אוויר ובהזדמנות הראשונה עצרתי בתחנת הדלק ובדקתי את לחץ האוויר בגלגלים, בבדיקה שמתי לב שחסר אוויר בגלגל האחורי השמאלי ובנוסף נעוץ בתוכו בורג שכנראה גרם לבעיה, ניגשתי לפנצ'ריה סמוכה, שם מסרו לי שלא מצליחים לפתוח שלושה אומים בגלגל ובמידה ויפעילו כוח מידתי המגנזיום עלול להישבר, המליצו לי לגשת לחברה עקב כך שהרכב עוד באחריות, משם מילאתי אוויר בגלגל ונסעתי ישירות למוסך סיאט "קלדס" בראשון לציון (עלי לציין שהאוויר בגלגל ירד באטיות רבה מה שאפשר לי להמשיך בנסיעה) , ב…
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
אחרי כמעט שלוש שנים עם הבפאביה האטמוספרית שלי חשבתי שהנה יש לי הזדמנות אולי לעבור לרכב עם מנוע יותר עדכני ותיבה אוטומטית (TSI,DSG). עוד העזתי לחשוב שאולי מבצעי האיביזה + הדגם המחליף שיצא לפאביה בחודשים הקרובים אולי יוריד את המחיר למחיר ראוי..... כשאני אומר מחיר ראוי חשבתי על מחיר סביב למחיר האיביזה. היום בפגישה עם נציג סקודה קיבלתי הצעה, לא יודע אם יכול לנקוב כאן מחיר אבל מדובר במחיר ממש רחוק ממה שחשבתי (המחיר הנמוך ביותר שהוצג בשנה וחצי אחרונות לדגם זה). באאסה.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחרונה יוצא לי לעזור לחבר טוב ברכישת הרכב הבא שלו ,הבחור נכה עם כיסא גלגלים, התענינו מאד ב cts החדשה. לאחר הביקור באולם התצוגה הרמנו טלפון אל הסוכנת שליוותה אותנו ורצינו לקבוע נסיעת מבחן,שאלנו אותה אם אפשר לקבל את הרכב ליום שלם כדי שנוכל להתרשם ממנו. מכיון שחבר שלי עם כיסא גלגלים ומשותק הוא צריך לבדוק הרבה פרמטרים על מנת להחליט אם הרכב מתאים לו ונסיעה של שעה לא תצליח לעזור לו להחליט, כאשר דיברתי עם הנציגה היא אמרה שהדבר לא אפשרי כי יש בעיות של ביטוח וכו', יש לציין שאנחנו לא ילדים ולי אישית יצא לנהוג על לא מעט רכבים כך שנסיון אני חושב שיש לי, ציניתי בפנייה את העובדה שאם לא תתקבל הנסיעה חבר שלי לא יוכל לבצע את הרכישה, עברו כמה ימים וחבר שלי החליט ללכת לנסיעת המב…
הודעה אחרונה מאת zuzut5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כתבה שפשוט מרתיחה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3640580,00.html מתי יגיע האדם האמיץ מתוך אגף התנועה שינתב את כוח האדם והתקציבים לאכיפת העבירות שבאמת גורמות לכך שהנסיעה בכבישים בארץ מרגישה לפעמים כמו במדינת עולם שלישי?
הודעה אחרונה מאת mudale222, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 17 אלף צפיות
שלום לכולם , רציתי לדעת אם יש מגבלה על כמות הרכבים שמותר לי להחזיק / להחליף בשנה . תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, מסכם שבועיים ראושנים עם הליאנה שלי, נקנתה עם 143000 ק"מ. לאחר הקנייה החלפתי 4 צמיגים ונעשה איזון גלגלים אחורי וקדמי. מפרסם בשביל מי שמתעניין או יתעניין אי פעם בליאנה. בדיקת צריכת הדלק היא עפ"י הספידומטר הקטן - איפסתי אותו בתדלוק הראשון, היום תידלקתי שוב לאחר שהנורה נדלקה. התוצאות: נסיעה של 466.8 ק"מ, מילאתי 38.6 ליטר. חישוב מהיר נותן תוצאה של 1/12.09. לא רע, תואם לציפיות. אופי הנסיעה משולב עירוני- בין עירוני, בהערכה גסה של יחס 60:40. 95 אחוז מהזמן עם מזגן דולק. מקווה שהמידע יעזור למישהו, שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת elados72, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לא שזה כזה מפריע לי אבל זה מוזר, במפסק תאורה של הרכב יש שלושה מצבים: כבוי, אור חניה ואור רגיל. שהמתג על אפס שזה אמור להיות כבוי עדיין נדלקת תאורה חזקה יותר מהאור חניה אבל חלשה מהאור הרגיל, במצב של אור חניה ואור רגיל זה עובד כמצופה, אין חיישן תאורה כמה שאני יודע ברכב שאמור להשפיע על התאורה ובעצם נוצר מצב שלא ניתן לכבות לחלוטין את האורות ברכב, מישהו מכיר ונתקל בזה? מישהו הצליח לעשות משהו בנדון?
הודעה אחרונה מאת zoyaniv, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מסקירה קטנה ברשת אחר פתרונות לבעיית הרוורס, נתקלתי בסוג נוסף של חיישנים שלא ראיתי עד היום. ממה שהצלחתי להבין ברשת, העניין הוא כזה: אולטרסוניים - זולים, דורשים קידוח, לא מזהים עצמים צרים. אלקטרומגנטיים - יקרים יותר, לא דורשים קידוח, עלולים להתריע התראות שווא בגשם. על פניו נראה שהאלקטרומגנטיים למעשה חוץ מהמחיר יותר טובים בהכל. האם אני מפספס משהו? כי אני לא מבין אם כך למה כולם קודחים אם אפשר להימנע מכך. (וגם ברכבי יוקרה מגיע עם קידוחים)
הודעה אחרונה מאת wwave, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 761 צפיות
לפני חודשיים הלכנו לעשות בדיקה ויצא שהכל בגדר נורמאלי כרגע, השאלה שלי היא מה לעשות כאשר יהיה צריך להחליף גיר, כי חדש זה לא אופציה לרכב כזה, והשקעתי בו מעל ומעבר ואני מעדיף להשאר איתו לטווח של השנתיים הקרובות לפחות מה לגבי קניית גיר מפירוקייה ? מה הסיכונים ומה המחירים +-
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
1. הסוויפט יצא מתחילת שנה הבאה עם מנוע 1.2 נקי ויעיל יותר. 2. הספלש תפסיק להיות מיוצרת בתחילת השנה הבאה. 3. האלטו תוחלף בסלרו בתחילת שנה הבאה 4. הגרנד ויטארה יפסיק להיות מיוצר.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
לפני כחודש הזמנו פולו TSI 1.2 110 כוח סוס , דרייטאין (=טריידאין) במחירון מלא. סגרנו על 120,000 עגול כולל אגרת רישוי וכו. כולל חיישנים שטוחים !! בשווי 1600 שקל. אמרתי להם שאני רוצה גם השחרה בחלונות האחורים ובשמשה, אמרו לי 1600 שקל. אמרתי להם, זה יהיה רשום ברשיון הרכב ? אמרו לי, כן , זה תנור וזה יהיה רשום וזה חוקי . אמרתי להם, תבואו, תיתנו לי הנחה, למה זה לא (=מכוון שזה לא) רכב ראשון שלי אצלכם. אמרו לי שצריכים לברר ויחזרו אלי. אחרי שבוע חזרו אלי אמרו לי, באים איתך ונותנים לך 50 אחוז הנחה, זאת אומרת 800 שקל. הסכמתי. אמרו לי, תבוא לחברה להדפסת החוזה וסגירה תשלום. ובדיקה של הרכב הישן לביצוע הדרייאין (=טריידאין). הגעתי השבוע יום ראשון , אבא שלי היה איתי…
הודעה אחרונה מאת LowNSlow, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בשעה 8 בעל הבית שלי שלח אותי למוסך מורשה טויוטה בעכו האחים פרטוש. האוטו עבר חיים לא קלים ויש לו חצי מיליון קילומטר על השעון. היה קצר באוטו וקופסת הפיוזים שרופה למחצה. מגיע למוסך, מנהל העבודה פותח מכסה מנוע, מגיע למסקנה שחשמלאי אחר התעסק עם מערכת החשמל (אני לא פוסל, יכול להיות שהוא צודק) ואמר שהם לא עובדים אחרי אנשים אחרים ותודה ולהתראות. מצידי יש לי הוראה מבעל הבית להחליף מה שצריך לא משנה כמה יעלה, בטויוטה סירבו לי. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
קצת אחרי חצות, רואה סרט בבית, פתאום רעש של חריקת צמיגים ובום חזק. לא הייתי בטוח אם זה מהסרט, הרצתי אחורה כדי לוודא כשהבנתי שלא - הצצתי מהמרפסת. מאזדה 3 נחתה מהרחוב לחניה, 10-12 מטר גובה בערך. 3 צעירים, בחורה ושני בחורים, הבחורה נהגה, לפי עדות של נהג שנסע מולה היא לקחה את הסיבוב שמאלה הרבה יותר מדי מהר, והרכב המשיך לתוך הגדר (שלא מיועדת לעצור רכביםׂ), הרכב צנח על 2 רכבים שחנו למטה. הנוסעים יצאו ללא שריטה באופן עצמאי מהרכב, פשוט הזוי. כנראה שהשיחים קצת בלמו את הנפילה וגם הרכב שנפלו עליו.. הרכב שלי חנה 3 חניות ממקום הנפילה. תוך כמה דקות הגיעו ניידות משטרה, אמבולנס ומכבי אש, כולם בשוק שלא קרה כלום.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 751 צפיות
התבלבלתי כבר עם כל הדגמי פוקוס שקיימים זה הדגם שיש לי: רכב 2008 מליסינג איזה דגם זה נחשב? כמה מתיחות פנים היו לפניו? חח
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אולי בגלל שהם זבל הם משתפנים עם פרסומת של "למה לקנות טויוטה קורולה ? ב15 אלף פחות יש לך קרוז טורבו" אם היתי הבעלים של טויוטה בארץ היתי דואג שלא ימכר פה שברולט ל50 שנה הקרובות , זה השמצה לשווא , פשוט גועלי ולא זה לא "הגועל הישראלי" זה הרבה יותר!
-
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, לאחרונה אני נתקל המון במקרים האלו, שבו אתה לא מצליח לנסוע יותר מ60 קמ"ש, אין אפשרות לעקוף מצד שמאל ויוצא מצב שאתה תקוע בנתיב ימני, בכביש מהיר, כל שניה גז ברקס. מה זה הדבר הזה? ואין סיבה מוצדקת הנראית לעין. סתם אנשים שיושבים בתוך האוטו עם מזגן ונוסעים כמו סבתא בנתיב הימני שצריך לזרום.
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ג'רמי קלארקסון מנחה טופ גיר הואשם בהתבטאויות גזעניות, לאחר שבזמן צילום אחת מכתבות השטח (שבכלל לא שודרה אבל הודלפה לעיתונות) הוא השתמש ב n word כמו שהם קוראים לזה, וכמו כן בפרק הספיישל בבורמה הוא השתמש במילה פוגענית כלפי אסייאתים. המנהל של ערוץ BBC נזף בו על המקרים האלו, וממש הוציא לעיתונות הודעה שאף אחד הוא לא מעל החוקים של בי בי סי, ג'רמי פירסם סרטון התנצלות. לפי הכתבה זה ממש נראה שזה יכול לעלות לו בעבודתו, ג'רמי קלארקסון הוא לפי דעתי טופ גיר וממש חבל אם זה יקרה. http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/bbc/11048961/Jeremy-Clarkson-is-not-untouchable-says-head-of-BBC-TV.html
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
אחרי שאופל יצרה את מכונית האדם, ששמה הגיע מהמייסד של החברה (אדם אופל), עכשיו היא פרסמה שיש עוד מכונית בדרך, האופל קארל, ונחשו מה - קארל היה אחד הבנים של אדם אופל . כנראה שהקארל תהיה 5 דלתות בגודל אדם-קורסה, אך המחיר יהיה נמוך יותר מהאדם (יהיה קרוב ל-i10 בבריטניה). תמונה ווידאו שפורסמו: http://www.youtube.com/watch?v=JWBrYi7t4Vg עוד פרטים : http://www.worldcarfans.com/114091080995/vauxhall-viva-city-car-announced--teased
הודעה אחרונה מאת C14SE, -
- 1 תגובות
- 653 צפיות
אני מנוי (חדש) באיתורן עקב דרישות הביטוח, אני משלם כ 50 ש"ח לחודש כמנוי ועוד כ 15 כביטוח (מערכת האיתורן כבר בת 6). בשיחה איתם נאמר לי כי אני מנוי בחבילת BIG הכוללת שירותים נוספים (ומיותרים). כששאלתי אם ניתן לוותר על השירותים או לעבור לחבילה שאיננה כוללת אותם נאמר לי כי זו החבילה המינימלית לפי דרישות הביטוח. מישהו יודע כיצד ניתן לשלם פחות?
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כדי שחס וחלילה האוטו לא יפול עליי שאני עושה טיפול לבד מתחת לבית. מה צריך להיות לי ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
מערכת blue&me
מאת talmo18-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי רכב פיאט פונטו איבו דגם ספיריט .. יש לי את מערכת הבלו אנד מי ברכב אני כבר שבועים נסה להתחבר למערכת מהאייפון שלי למכרכת בעזרת הבלוטוס אבל ללא הצלחה קראתי בגוגל ביוטיוב אך ללא התלחה למישהו יש מושג איך עושים את זה?! תודה!
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
בוקר טוב לכולם ולדרומיים בפרט. אני עכשיו על הרכבת בדרכי לב"ש לבדוק את הרכב הנ"ל. הבדיקה הראשונית תתבצע במוסך פחחות עם קרבה משפחתית ולאחר מכן אני מעוניין לקחת את הרכב לבדיקה במקום המתמחה ברכבים הנ"ל. אשמח לקבל המלצות בשעה הקרובה
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
משהו שקרה אתמול {הייתי פשוט בהלם}... אני גר בירושלים וכאשר אני חוזר מהעבודה לכיוון הבית, יש כביש בשם כביש בגין שבסופו לכיוון שכונת פסגת זאב יש ירידה תלולה ועיקולים לא קטנים, לא משהו בעייתי במיוחד אבל לנהג שראיתי אתמול כנראה באמת אין בעיה לנהוג גם בעזרת האף. ולסיפור... בתחילת הירידה ראיתי שהוא נוהג עם יד שמאל על ההגה ויד ימין עם הטלפון על האוזן, לצערנו זה לא תקין אבל בסדר הוא לא היחיד שעושה את זה, היום כולם חושבים שהם חכמים גדולים. לאחר כמה שניות הוא הוריד את יד שמאל מההגה, העביר את הטלפון מיד ימין ליד שמאל וביד ימין החזיק עוד טלפון שאיתו הוא שלח הודעת SMS {כנראה הוא איש עסקים מאוד רציני, למרות שאני בספק כי הוא נהג במאזדה 6 שנת 2007-8}. איך הוא השתלט על ההגה? בעזרת…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
אז למי שלא קרא ביום שישי האחרון את מדורו הקבוע של עיתנואי הרכב הבכיר אדוארד אטלר "המפתחות בפנים" , אדוארד אטלר נכנס חזיתית בעיתונאי הרכב של YNET רועי צוקרמן שהוא איש מוכשר ומקצועי מאד לדעתי. הוא מתייחס למבחן הרכב שעשה בחודש האחרון רועי צוקרמן לדגם חדש של יגואר. הנה קישור : http://eteksty.wordpress.com/ הנה ציטוט נבחר אגב מהכתבה : "נהניתי למשל מדבריו של כתב ynet רועי צוקרמן, שהכריז בכותרת כי 'אילף' את יגואר. לא צוקרמן ולא נעליים, ואפילו לא מוזס, מסוגלים לאלף את יגואר, אשר תאכל אותם לארוחת הבוקר" האם אדוארד אטלר החליט להתקנא ברועי צוקרמן? או שמא סתם בשביל ה"רייטינג"? תקראו ותשפטו בעצמכם.
הודעה אחרונה מאת Applez,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 130 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קורן בן אשר
- adir10
- borsood
- beresford
- גולדן191
- שי
- Yoyo770
- om2
- מרדכי1
- יבגני92
- Jeka88