Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב שתסבירו לי את העניין הזה.

מדוע אנשים מסתכנים בארנק שלהם ברישיון שלהם ויותר גרוע בחיים שלהם ובחיים של מישהו אחר ?

הרי אפשר לפתור את כל העניין הזה ב400-500 ש"ח לדיבורית איכותית כולל התקנה איכותית.

למה להסתכן ב-2000 ש"ח + נקודות + סיכון עצמכם ואחרים.

זה פשוט מכה אותי כל פעם מחדש לראות אנשים שאין מילה אחרת להגיד עליהם חוץ ממטומטמים.

זהו מספיק.

פורסם
היום בבוקר, כביש ירושלים תל אביב 110 קמ"ש בשמאלי. נוסע מאחורי גולף ומחכה שהיא תפנה את הנתיב כדי שאוכל לעקוף, הגברת לוחצת ברקס בלי שום סיבה נראית לעין. עברתי נתיב ימינה והאצתי כדי לראות במה מדובר ואז התבררה הסיבה, היא עם הראש למטה עסוקה בטלפון.

גולף דור 5 כסופה? נראה לי שגם אני עקפתי אותה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ומה נסגר עם אלה שקוראים עיתון? ומה נסגר עם הנשים שמתאפרות? ומה נסגר עם הגברים שמתגלחים? ומה עם האלה שאוכלים לאפה? ומה עם אלה שיש להם את הילד על הברכיים בזמן שהם נוהגים?

אין לזה סוף. זאת תרבות הנהיגה פה. זה לא ישתנה ונמשיך לחיות עם זה.

V5

פורסם

לפני שבוע ראיתי שיא חדש.

פקק בוקר בכביש 1. כולם זזים על 20 קמ"ש בערך.

בנתיב שלידי נוהגת דאבה ענקית. ביד אחד מגש עם המבורגר וסלט. על הדשבורד כוס מיץ וביד השניה טלפון.

נסענו ככה כמה מאות מטרים ואז התנועה נעצרה.

היא בדיוק היתה באמצע ביס.

נכנסה ברכב שלפניה, המבורגר עף על השמשה הקדמית ביחד עם המיץ והעיר שושן צהלה ושמחה.

מרוב שצחקתי כמעט שנכנסתי ברכב שלפני :lol:

פורסם
גולף דור 5 כסופה? נראה לי שגם אני עקפתי אותה.

יכול להיות שהיא הייתה דור 5, לא זוכר. בסביבות 9 בבוקר לכיוון ירושלים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לכל מי שחושב שאין אכיפה: תבדקו את גודל התופעה אל מול כח אדם במשטרה למיגור התופעה, זו עיקר הבעיה... (כי יש אכיפה, ובאיזור המרכז היא חזקה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לפני שבוע ראיתי שיא חדש.

פקק בוקר בכביש 1. כולם זזים על 20 קמ"ש בערך.

בנתיב שלידי נוהגת דאבה ענקית. ביד אחד מגש עם המבורגר וסלט. על הדשבורד כוס מיץ וביד השניה טלפון.

נסענו ככה כמה מאות מטרים ואז התנועה נעצרה.

היא בדיוק היתה באמצע ביס.

נכנסה ברכב שלפניה, המבורגר עף על השמשה הקדמית ביחד עם המיץ והעיר שושן צהלה ושמחה.

מרוב שצחקתי כמעט שנכנסתי ברכב שלפני :lol:

אני מודה שאם הייתי רואה את זה בלייב, בדוק היה בורח לי פיפי מרוב צחוק.

בקשר למי שרשום שיש דיבוריות, לצערם של אלה לא המציאו פתרון לכתיבת SMS, אפשר לחשוב שזה כ"כ חשוב הדברים שלהם שהם לא יכולים להמתין כמה דקות. עכשיו, לא שאני מזלזל בעסקים של אנשים או בחשיבות של שיחה עם אנשים, יש מקרים שהם באמת חשובים {1 מתוך 10K}, אבל חלאס זה החיים של אנשים.

היום בדיוק ראיתי נהגת צעירה, לפי הפנים שלה אין לה יותר מ-24, נהגה על פורד EDGE, לא רכב קטן כ"כ, ברמזור ראיתי אותה מוציאה טלפון והתחילה לרשום הודעה, אמרתי לעצמי טוב לפחות רק ברמזור וכמובן שמאז כל הדרך היא רשמה הודעה, התחילה לזגזג בין נתיבים וכולם צופרים לה והיא לא הבינה מה היא עושה לא בסדר, עד שאיזה נהג עצר אותה והתחיל לצרוח עליה.

עצוב להיות חלק מהישראליות הזאת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני חייב שתסבירו לי את העניין הזה.

מדוע אנשים מסתכנים בארנק שלהם ברישיון שלהם ויותר גרוע בחיים שלהם ובחיים של מישהו אחר ?

הרי אפשר לפתור את כל העניין הזה ב400-500 ש"ח לדיבורית איכותית כולל התקנה איכותית.

למה להסתכן ב-2000 ש"ח + נקודות + סיכון עצמכם ואחרים.

זה פשוט מכה אותי כל פעם מחדש לראות אנשים שאין מילה אחרת להגיד עליהם חוץ ממטומטמים.

זהו מספיק.

מילים כדורבנות

פורסם

הכי עצוב שנהג חכם יודע לזהות נהג אחר לא מרוכז והוא התרגל לזה, זה כבר נהיה "משחק" אצלי ברגע שאני רואה רכב שלא נוסע בהתאם לתנאי הכביש או מזגז ויורד לשוליים מדי פעם, אני מנחש אם זו הודעה או שיחה, למרבה הצער תמיד כשאני מגיע לידו זה או הודעה או שיחה באמת.

אבל חשוב לשמור מרחק מהם, כי התגובה הראשונה שלהם לרעד או צפירה שמפתיעים אותם זה ברקס ואז אתה פוגע בו מאחורה, ומבחינת חוק אתה אשם, מה יותר מעצבן מלדפוק את האוטו באחד כזה ובסוף גם לצאת "אשם" במשפט ולשלם לביטוח? :D

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
הכי עצוב שנהג חכם יודע לזהות נהג אחר לא מרוכז והוא התרגל לזה, זה כבר נהיה "משחק" אצלי ברגע שאני רואה רכב שלא נוסע בהתאם לתנאי הכביש או מזגז ויורד לשוליים מדי פעם, אני מנחש אם זו הודעה או שיחה, למרבה הצער תמיד כשאני מגיע לידו זה או הודעה או שיחה באמת.

אבל חשוב לשמור מרחק מהם, כי התגובה הראשונה שלהם לרעד או צפירה שמפתיעים אותם זה ברקס ואז אתה פוגע בו מאחורה, ומבחינת חוק אתה אשם, מה יותר מעצבן מלדפוק את האוטו באחד כזה ובסוף גם לצאת "אשם" במשפט ולשלם לביטוח? :D

אני ממש כמוך :)

מתערב עם עצמי אם זה סלולרי, איפור, ילדים מפריעים במושב האחורי או סתם נהג אידיוט.

פורסם
יכול להיות שהיא הייתה דור 5, לא זוכר. בסביבות 9 בבוקר לכיוון ירושלים.

כנראה שזו אותה מכונית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הסיפורים בירושלים הולכים ונהיים מוזרים יותר...הוספתי תמונה בכדי להמחיש לכם את הסיפור...

היום הגעתי לצומת הגבעה הצרפתית מפסגת זאב לכיוון כביש בגין, כאשר הגעתי לצומת הרמזור התחלף לאדום ועמדתי איפה שהנקודה האדומה בתמונה עם רצון לנסוע לכיוון הנקודה הירוקה רק בנתיב השמאלי, בנתיב הימני היה רכב שעמד לעצור.

כאשר הרכבת התחילה לעבור מהנקודה הורודה לנקודה הצהובה שזה המסלול שלה, כל הרמזורים אדומים.

הנהג שהגיע לרמזור ועמד לידי, היה עם טלפון ביד, ראה שהרמזור אדום, הסתכל על הרכבת וראה שהיא נוסעת לאט בקטע הזה, פשוט נסע באדום בכדי להספיק לעבור לפני הרכבת...אמרתי לעצמי אולי בטעות או לא יודע מה.

אחריו עמדה מונית, הנהג מונית ראה שהוא הספיק לעבור באדום לפני שהרכבת חצתה אז גם הוא החליט לעבור באדום.

untitled.JPG

פורסם

שני טפשים.

ד"א - לפני אי אילו שנים הייתי באמסטרדם עם המשפחה, וקרובת משפחה לקחה אותנו לשדה התעופה. כדי לסבר את אוזן מדובר בילידת העיר, שבקריירה שלה גם כמה שנות נהיגת מונית. בקיצור, היא ביצעה איזו פרסה שלא כתובה בספר, על מסילת החשמלית, וחשמלית קרובה צלצלה, כשראתה אותי מחויר היא הסבירה שאם נהג החשמלית צלצל הוא ראה אותנו, ואין מה לדאוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש המון חוקים בחו"ל שבארץ היינו מתפלאים מהם:

בארה"ב בחלק מהמדינות ודרום קוריאה פניה ימינה ברמזור אדום מותרת, זה כמו תמרור תן זכות קדימה.

פניה שמאלה באותם מדינות גם אם הרמזור ירוק, חובה לעצור ורק אז להשלים את הפניה שמאלה.

בדרום קוריאה הזכות בכיכר ניתנת למי שנכנס לכיכר ולא למי שכבר בתוך הכיכר.

גם אין להולכי רגל זכות קדימה במעבר חציה, כולם מחכים עד שכל המכוניות יעברו ורק אז חוצים את המעבר חציה...גם אם הולך רגל שם את הרגל על המעצר, הוא יעצור ויתן לרכב זכות קדימה. באותו עניין, במעבר חציה ילדים חייבים להרים את היד כאשר הם עוברים בכדי להגביה את עצמם שיראו אותם.

• תוכן חדש...