Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שקרה אתמול {הייתי פשוט בהלם}...

אני גר בירושלים וכאשר אני חוזר מהעבודה לכיוון הבית, יש כביש בשם כביש בגין שבסופו לכיוון שכונת פסגת זאב יש ירידה תלולה ועיקולים לא קטנים, לא משהו בעייתי במיוחד אבל לנהג שראיתי אתמול כנראה באמת אין בעיה לנהוג גם בעזרת האף.

ולסיפור...

בתחילת הירידה ראיתי שהוא נוהג עם יד שמאל על ההגה ויד ימין עם הטלפון על האוזן, לצערנו זה לא תקין אבל בסדר הוא לא היחיד שעושה את זה, היום כולם חושבים שהם חכמים גדולים. לאחר כמה שניות הוא הוריד את יד שמאל מההגה, העביר את הטלפון מיד ימין ליד שמאל וביד ימין החזיק עוד טלפון שאיתו הוא שלח הודעת SMS {כנראה הוא איש עסקים מאוד רציני, למרות שאני בספק כי הוא נהג במאזדה 6 שנת 2007-8}.

איך הוא השתלט על ההגה? בעזרת הברך! פשוט הרים את הרגל שתצמד להגה וככה ניווט. כל הנסיעה אני מסתכל עליו בחצי עין, צופר לו בכדי להבין מה עובר לו בראש והוא ראה שהולך לו טוב אז הוא זרם עם זה לפחות 2 דקות. ברמזור עמדתי לידו וכמובן בפליאה הסתכלתי עליו והוא הסתכל עלי חזרה, מחאתי כפיים כאות זלזול ובראש חשבתי "לעזאזל, חבל שלא נכנסת בקיר, ככה לפחות לא היית מסכן את כל הנוסעים בכביש", הוא החזיר לי חיוך מפגר כנראה הוא חשב שאני ממש מעריץ אותו, הוריד את החלון ואמר "אני נהג זהיר, אבל לפעמים אין ברירה והעסקים חשובים", כמובן שלא נשארתי חייב ואמרתי לו "גם אם אשתי הייתה בהריון, לא הייתי עושה את מה שאתה עשית, אני בטוח שהוא תעדיף בעל שלא ענה לטלפון מאשר בעל בבית חולים או מת".

כמובן שהוא הסתכל עלי במבט של "אתה צודק" ובשניה האחרונה ראיתי שיש לו דיבורית בלוטוס ואז כבר התחלף לרמזור ירוק אז נסענו.

מה עובר לאנשים בראש?! זה באמת קשה לעצור דקה בצד ולדבר? או לפחות לחכות כמה דקות ולהגיע הבייתה?!

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה זה בכל מקום בארץ, אין אכיפה לשימוש בסלולארי. אבל גם הולכי רגל עם סלולארי זה תופעה, הם לא מרימים את הראש, חוצים כביש ולא מסתכלים. פעם מישהו כזה קפץ לכביש מולי ולא הבין שהוא נמצא בכביש, אז הוא הרים את הראש וכאשר האסימון נפל לו, הוא הבין שנמצא באמצע צומת בלילה, חזר למדרכה.

הרי סלולארי זה כל כך חשוב, אסור אפילו רגע להפסיד ולהיות לא מחובר, הרי משהו עלול להשתנות, צריךך כל הזמן להיות מחובר ומעודכן. זה סוג של התמכרות וצריך להלחם בזה על ידי אכיפה ולא רק ברכב אלא גם עם הולכי רגל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עומס תנועה של בוקר, אזור נתניה, מישהי מתגלגלת לה ב-10 קמ"ש בערך ומקלידה בסלולרי בנחת. צפירה ארוכה של אחד הנהגים בנתיב השכן, הקפיצה אותה כהוגן.. :lol: ירדה מהרעיון.

si vis pacem, para bellum

פורסם

זה מזכיר לי יום אחד בשיעור נהיגה, לידי טויוטה קורולה, ברכב נוהג בן מיעוטים, הרכב ידני, הוא מעשן ומחזיק פלאפון! איך אפשר לנהוג על רכב ידני ככה?!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפני חודשיים דביל רכב על אופניים תוך כדי שיחת טלפון בצומת עזריאלי, איבד שליטה, התרסק, קפצנו וסימנו לסמיטריילד מאחוריו שיעצור. המשאית עצרה, האידיוט באופניים הרים את הטלפון, חזר לדבר, לקח את האופניים ונסע כאילו כלום.

בכל הסיפור הזה היה חבל לי רק על הנהג משאית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יצא לי לראות כמה תופעות בכביש בגין בירושלים.

1. נהג שעשה לעצמו מתקן ללפטופ על ההגה. אל תשאלו אותי איך בדיוק אבל ראיתי שהלטפטופ תלוי על ההגה ופתוח.

2. נהג חרדי שמתפלל תוך כדי נהיגה עם ספר פתוח על ההגה.

3. לא ייחודי לירושלים וכבר לא ממש בגין, אבל תמיד לקראת שבת יש פקק בין הירידה מבגין לכיוון הגבעה הצרפתית ותמיד יהיו כמה שממהרים לשבת יותר מאחרים ויעקפו את הפקק מהשוליים. לפעמים מחכה להם ניידת ממש לקראת הצומת של הגבעה הצרפתית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מדובר במחלה קשה לאזרח הישראלי, מה שמצחיק יותר עוד שאם עוצרים נהג כזה בצד(משטרה) הוא עוד מתפלא מה לא בסדר במה שהוא עשה. נראה לי הנהג היחידי שבאמת הפסיק עם זה אחרי שיחה איתי(בזמן השירות הסדיר שלי במשטרת ישראל) זה אחד שאמרתי לו שפעם הבאה שהוא ידבר בפלאפון וידרוס ילד בן 5 שקפץ לכביש אני אשמח לפגוש אותו בבית משפט ולראות איך הוא יתמודד עם זה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הקטע הוא שהם לא מבינים שהם לא בסדר, מבחינתם האנשים בכביש צריכים לפנות להם את הדרך כי הם הכי חשובים בעולם.

וגם אני נוכחתי לדעת שיש דבר כזה מתקן ללפטופ ליד הנהג, לא יודע אם על ההגה כי זה באמת מוגזם אבל אכן יש דבר כזה.

ומה זה בשביל החרדים לקרוא תהילים בזמן נהיגה? אלוהים שומר...עד הפעם היחידה שהוא לא ישמור.

עדיף באמת שמישהו יכנס בקיר או באיזה מעקה בטיחות מאשר בילד או ברכב אחר ויגרום לתאונה קשה.

ואני מודה...אולי אני אשמע חרא של בן אדם אבל ברגע שאני אראה מישהו שמסמס או מדבר תוך כדי נהיגה והוא יכנס בקיר, ישר אני ארד מהרכב, אזמין אמבולנס ובלי לחשוב פעמיים אתחיל לצעוק עליו שמגיע לו ושפעם הבאה לא יעשה שטויות...כמובן אם הבן אדם לא פצוע קשה או משהו כזה :)

פורסם

היום בבוקר, כביש ירושלים תל אביב 110 קמ"ש בשמאלי. נוסע מאחורי גולף ומחכה שהיא תפנה את הנתיב כדי שאוכל לעקוף, הגברת לוחצת ברקס בלי שום סיבה נראית לעין. עברתי נתיב ימינה והאצתי כדי לראות במה מדובר ואז התבררה הסיבה, היא עם הראש למטה עסוקה בטלפון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה עצוב כי עד שלא קורה משהו, זה לא מזיז לנו.

לצערנו בכביש זה או שלא קורה כלום ואז אנחנו בטוחים שאנחנו כל-יכולים, או שקורה משהו והמשהו הזה הוא בסגנון רע מאוד במקרה הטוב, במקרה הרע טרגדיה.

• תוכן חדש...