Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שלוש שנים עם הבפאביה האטמוספרית שלי חשבתי שהנה יש לי הזדמנות אולי לעבור לרכב עם

מנוע יותר עדכני ותיבה אוטומטית (TSI,DSG).

עוד העזתי לחשוב שאולי מבצעי האיביזה + הדגם המחליף שיצא לפאביה בחודשים הקרובים אולי יוריד את המחיר למחיר ראוי..... כשאני אומר מחיר ראוי חשבתי על מחיר סביב למחיר האיביזה.

היום בפגישה עם נציג סקודה קיבלתי הצעה, לא יודע אם יכול לנקוב כאן מחיר אבל מדובר במחיר ממש רחוק ממה שחשבתי (המחיר הנמוך ביותר שהוצג בשנה וחצי אחרונות לדגם זה).

באאסה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני חשבתי שכסף גדלים על עצים, וכשגיליתי שהוא לא, מה זה התבאאסתי..

מה הנקודה שלך? אתה סתם מחפש להאשים את צ'מפיון? לא בא להגן עליהם, אבל השירשור הזה חסר פואנטה.

פורסם
ואני חשבתי שכסף גדלים על עצים, וכשגיליתי שהוא לא, מה זה התבאאסתי..

מה הנקודה שלך? אתה סתם מחפש להאשים את צ'מפיון? לא בא להגן עליהם, אבל השירשור הזה חסר פואנטה.

צודק, באמת חסר פואנטה עם תגובות כשלך.

פורסם

הנתונים שלך מאוד חסרים. פרט, נמק והסבר. מה המחיר שקיבלת על חדש? מה המחיר שקיבלת בטרייד? מה מחיר המחירון שלך כיום?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחיר פאביה 90K לאחר הנחת מבצע.

לגבי צו'פרים, מניח שיכולתי להוציא משהוא כדוגמאת טיפול חינם ואולי עוד במסגרת מיקוח אחרון לסגירה.

על הרכב שלי דגם דצמבר 2011, 40 א.ק"מ, יד1 הוצע לי 46K מסגרת טרייד במידה ואני מעוניין.

דגם שמסיים את דרכו ממש מעבר לפינה אני לא חושב שמצדיק את פער ביחס למחיר האיביזה במבצע.

חזרה בזמן למבצעי הסקודה\איביזה 1.4 ידניות, המחירים אז היו זהים ובמחיר של 70K , מבחינתי אין סיבה שרכבים מקבילים אלו לא יתומחרו בצורה דומה גם הפעם.

פורסם

הוצע לך 46K במסגרת ט.אין בע"פ או אחרי שעשית בדיקה מטעמם? אם זו האופציה הראשונה, אתה תקבל פחות מזה.

פורסם
הוצע לך 46K במסגרת ט.אין בע"פ או אחרי שעשית בדיקה מטעמם? אם זו האופציה הראשונה, אתה תקבל פחות מזה.

האמת שלא כ"כ עניין אותי הטרייד, סתם שאל לפרטי הרכב שלי וזרק מספר לאויר, לא חפרתי איתו בנושא.

מבחינתי מירב העניין היה ברכישה בלבד.

פורסם

אתה אומר שלא עניין אותך אבל למעלה רשמת שאתה מעוניין.

קח בחשבון שתקבל משמעותית פחות. שלא תגיד שלא אמרו לך.

פורסם

נו באמת, כתבתי שאם איביזה 1.4 ידנית וסקודה 1.4 ידנית עלו 70k, אין סיבה שסקודה 1.2 dsg תעלה 90k בזמן שאיביזה 1.2 dsg עולה 80k.

• תוכן חדש...