Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלה לי מאזדה לחניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר מזל משכל, אם היה מישהו למטה או שאפילו אחד מהנוסעים לא היה חגור זה היה יכול להגמר בצורה ממש לא משעשעת.

איזה דור של מאזדה זה? החדש עם ה-SKYACTIVE (מה שכנראה אפשר לו לעוף) או הדור הקודם?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למזלם היו שם רכבים לספוג את המכה של הרכב שלהם. אם הם היו פוגשים את הרצפה כנראה שהתמונה הייתה נראית אחרת. היות וכנראה אף אחד לא יחנה במיקום הספציפי הזה יותר (אלא אם יש שם מצוקת חניה) הפעם הבאה תיגמר הרבה יותר גרוע. בדקו שיכרות של הנהגת ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טוב, עדכון מהבוקר. קודם כל - טעות שלי, מדובר ברנו פלואנס ולא מאזדה 3 בכלל :) לא ממש שמתי לב בחושך..

דבר שני - הצצתי בפנים ולא נפתחה שום כרית אוויר ! לדעתי הם עברו את הגדר כבר במהירות אפסית והרכב התגלגל על הצד על השיחים שם ולא עף את כל הדרך למטה, אחרת אין מצב שזה היה נגמר ככה. המיקום של הרכב קרוב מאד לחומה גם תומך בזה, אחרת הוא היה עף רחוק יותר.

IMG_5281.jpgIMG_5282.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
^^

אם כבר העלית את זה, אז אני כן נמנע מנסיעה בכבישים אדומים (כביש 31, לדוגמא).

אין כבישים מסוכנים. יש נהגים מסוכנים שלא יודעים להתנהג בכבישים מסויימים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר את הפסימיסטים האלה? היית במרחק 2 מכוניות מלקבל מחירון על הרכב[emoji12]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חח הרכב שלי זה ליסינג מהעבודה, וגם הוא זמני, אז לא ממש רלוונטי. דווקא בעלת הרכב האדום שנפגע לא הצטערה יותר מדי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שלשום איזה חכמולוג התפרע בעליה בפרויד, גמר עם צלחת מעבר למדרכה. למזלו באותו קטע המדרון מתון והוא לא עף לודאי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...