Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפלה לי מאזדה לחניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קצת אחרי חצות, רואה סרט בבית, פתאום רעש של חריקת צמיגים ובום חזק. לא הייתי בטוח אם זה מהסרט, הרצתי אחורה כדי לוודא :)

כשהבנתי שלא - הצצתי מהמרפסת. מאזדה 3 נחתה מהרחוב לחניה, 10-12 מטר גובה בערך.

3 צעירים, בחורה ושני בחורים, הבחורה נהגה, לפי עדות של נהג שנסע מולה היא לקחה את הסיבוב שמאלה הרבה יותר מדי מהר, והרכב המשיך לתוך הגדר (שלא מיועדת לעצור רכביםׂ), הרכב צנח על 2 רכבים שחנו למטה. הנוסעים יצאו ללא שריטה באופן עצמאי מהרכב, פשוט הזוי.

כנראה שהשיחים קצת בלמו את הנפילה וגם הרכב שנפלו עליו.. הרכב שלי חנה 3 חניות ממקום הנפילה.

תוך כמה דקות הגיעו ניידות משטרה, אמבולנס ומכבי אש, כולם בשוק שלא קרה כלום.

IMG_5272.jpg

IMG_5279.jpg

IMG_5278.jpg

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שבאזור מגורי היה סיפור דומה עם קורולה שנחת על הגלגלים מגובה 10 מטר.

הנהגת פשוט יצאה מהרכב וישבה על המדרכה מסתכלת על הרכב בשוק ולא מבינה מה קרה, אחרי כמה דק' שאנשים עזרו לה מים וכו המשטרה גם הגיעה.. היא בכלל לא נפגעה רק האוטו.

בשני המקרים זו הייתה נהגת ;)

עדיין מפתיע כמה בטחון יש לאנשים בכביש, בעיקר לאלו שהכי פחות יודעים לשלוט ברכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מגניב... מזל שנגמר בלי פצועים.

מתבקשת שם גדר בטיחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב שלא היו אנשים מתחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף לתגובות הקודמות, בגלל שלא קרה כלום מסתבר שיצא מקרה משעשע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חוקי הפורום קובעים שאין לפתוח הודעות על תצפיות של רכבים שאינם ממש מיוחדים, אז למה לפתוח שרשור על מאזדה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...