Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב ברומניה לטיול באוקריינה וחזרה

דור--
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה,

אני מתכנן לצאת עם חברים (בסה"כ 6) לטיול ברומניה-אוקריינה ברכב שכור.

מסתבר שכמעט ואין חברות השכרה שמוכנות לאפשר מעברי גבולות בין רומניה לאוקריינה, אך מצאתי לאחר חיפושים חברה מקומית שמאפשרת לי לשכור אופל ויווארו.

שנה שעברה עשיתי את אותו הטיול עם מרצדס ויטו (אותה חברה לא מאפשרת השנה מעבר בגלל המתיחות בגבול רוסיה) והשאלה שלי עד כמה גרוע האופל ביחס למרצדס? מדובר בנסיעה ארוכה וחשובה לי הנוחות. המרצדס לא הרגישה כמו מסחרית אלא יותר כמו מיניוואן נוסעים ואני חושש שהאופל תרגיש הרבה פחות נוחה ונעימה.

1. מישהו מכיר את הרכב הנ"ל?

2. אשמח לטיפים/חברות השכרה נוספות

תודה,

דור.

עריכה אחרונה על ידי דור--
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב זהה אחד לאחד לרנו טראפיק אז אתה אמור להיות בסדר,נסעתי הרבה ברנו טראפיק ברחבי צ'כיה והוא זכור לי ממש לטובה (הרבה יותר טוב מהיונדאי I800 שיש לי בבית).

מצד שני מדובר באוקראינה,ביקרתי שם פעמיים והכבישים פשוט מתחת לכל ביקורת אז אני אפילו לא יודע מה לחשוב.

לדעתי זה יהיה סביל אבל תענוג גדול זה לא יהיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכבישים באוקריינה מוכרים לי, ברובם זוועה.

מצד שני ישנם אוטוסטרדות סבירות שאני מכיר, אז אני משתדל לתמרן את הניווט דרכם. מה גם שבכבישים האלו גם המרצדס לא הצליחה להתמודד.

כעיקרון זה אמור להיות זהה מכאנית אחד לאחד לטרפיק, אתה מרגיע אותי, חששתי ממסחרית גדולה ומגושמת :)

יש לך מושג לגבי צריכת הדלק בפועל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער לא כל כך,שכרנו נהג ומדריך אז לא כל כך ידעתי מה צריכת הדלק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה. ואלה נוספת: הציעו לנו במקום אופל ויוארו שני דאצ'יה לוג'י (לא לוגאן, לוג' מבוסס על רנו סניק) במחיר משתלם מאוד, אך אין לי שמץ של מושג לגבי נוחות הנסיעה בו, מישהו מכיר את הרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי, מה זה שני דאצ'יה לוג'י?

למא אתם צריכים שניים?

לוג'י זה רכב מרווח ל 7 אנשים. מעין לוגאן MCV חדשה, אבל גבוהה וגדולה יותר. מאוד בסיסית ברמות האיבזור הנמוכות, זה מה שכנראה תקבלו ברכב השכרה. מנוע כנראה יהיה 110 כ"ס 1.6 של רנו וגיר ידני.

סיכוי נמוך שמישהו כאן נהג עליה.

אם אתה קורא ברוסית, יש מבחן מפורט ב autoreview.ru.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקי קודם כל -תודה, המצב הוא שהתווספו 2 אנשים לקבוצה וכעת אנחנו 8. והכוונה שבאותו המחיר של אופל ויוארו - קבלנו הצעה מחברה מתחרה לשני רכבי דאצ'יה לוג'י. ביררנו איתם כעת וכן, כמו שאמרת מדובר במנוע 1.6 הוותיק. המחשבה להתנייד בשני רכבים היא גם מבחינה בטיחותית (חלילה רכב נתקע - אפשר להביא סיוע עם הרכב השני) וגם מבחינת נוחות ומרווח. למען האמת ברגעים אלו הצטרפה אופציה מעניינת יותר (יקרה באופן זניח שיתקזז עם הדלק) - 2 סקודה אוקטביה TDI ידניות. השיקול הוא: 1. נצטרך להכניס 4 מזוודות נוסעים לבאגז' של אוקטביה 2. אולי הישיבה הגבוהה והמרווחת יותר בלוג'י עדיפים על איכות הנהיגה של האוקטביה. מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי לוקח את הלוג'י אבל זה סתם שריטה פרטית שלי.

זה אוטו שאין בארץ ופשוט מעניין אותי לראות מה יצא להם ולנהוג על זה.

לא מתקרבת כנראה לאוקטביה דיזל מבחינת חווית נהיגה אבל יהיה הרבה מקום למזוודות...

אם תוכל לספר קצת על מסלול נסיעה - יהיה נחמד. אפשר כמובן בפרטי אם אתה מעדיף לא לכתוב כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כחובב רנו מושבע גם אני סקרן לנסות אותו, אבל מצד שני צפוי לי קרוב ל 2,000 ק"מ ביחד, אז אני קצת חושש להתאכזב...

בגדול נראה לי שנוותר עליו, כי 1.6 לרכב יחסית מגודל (ממדים של רנו סניק בערך?) עם 4 מבוגרים ו 4 מזוודות - נשמע לי מתכון לנסיעה מאומצת...

לו היינו מקבלים את גירסת 1.2 טורבו החדשה - אין ספק שהיינו בוחרים בה.

מצד שני, המרווח הפנימי קצת קוסם לנו, אולי ניקח אחת לוג'י ואחת אוקטביה.

ובכיף, שלחתי לך בפרטי את המסלול :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...