Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מסכם שבועיים ראושנים עם הליאנה שלי, נקנתה עם 143000 ק"מ. לאחר הקנייה החלפתי 4 צמיגים ונעשה איזון גלגלים אחורי וקדמי. מפרסם בשביל מי שמתעניין או יתעניין אי פעם בליאנה.

בדיקת צריכת הדלק היא עפ"י הספידומטר הקטן - איפסתי אותו בתדלוק הראשון, היום תידלקתי שוב לאחר שהנורה נדלקה.

התוצאות: נסיעה של 466.8 ק"מ, מילאתי 38.6 ליטר.

חישוב מהיר נותן תוצאה של 1/12.09. לא רע, תואם לציפיות.

אופי הנסיעה משולב עירוני- בין עירוני, בהערכה גסה של יחס 60:40. 95 אחוז מהזמן עם מזגן דולק.

מקווה שהמידע יעזור למישהו, שבת שלום!

פורסם

אני מופתע מאוד ממה שכתבת כאן כי אנחנו בעלי ליאנה 2007 והצריכה על פי חישוב עדכני נוראית 1:8.6 הנסיעה היא אומנם 90% עירוני

ו 10 % בין עירוני ועם מזגן אבל עדיין לא ראוי כלל למשפחתית עם 1600 מאכזב מאוד

פורסם

דווקא הגיוני מאוד לסוג הנסיעה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שממש השתדלתי למקסם את הצריכה, אז הנסיעה שלי הייתה בהתאם - יוצא לאט מרמזורים, משתדל להאיט עם הגז ולא עם הברקס, בדרך כלל משייט בין 90-100. אני מניח שעם הייתי לוחץ קצת יותר אז הנתון היה משתנה...בכל מקרה, אני רחוק מ 90% עירוני, אז אין לנו כל כך מקום להשוואה..

• תוכן חדש...