Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פולו ב89? בטח גרסת היאנג עם המנוע 1.4.

עדיין מוכרים את הTSI בגרסה אוט' בלבד?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

Darkwolf - לו היה נפתח שרשור דומה על יבואן אחר שמסתובב בפורום, אני מניח שכבר היית שומע מהם. היות שגם נציגים של צ'מפיון מסתובבים פה - האם במקרה פנו אליך? הרי זה מקרה שקל יחסית לתקו אותו: "סליחה, טעינו, הנציג לא היה בסדר, קח שני טיפולים חינם".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פולו ב89? בטח גרסת היאנג עם המנוע 1.4.

עדיין מוכרים את הTSI בגרסה אוט' בלבד?

אין כבר 1.4, לא? יש 1.2 טורבו מוחלש לדעתי.

פורסם
Darkwolf - לו היה נפתח שרשור דומה על יבואן אחר שמסתובב בפורום, אני מניח שכבר היית שומע מהם. היות שגם נציגים של צ'מפיון מסתובבים פה - האם במקרה פנו אליך? הרי זה מקרה שקל יחסית לתקו אותו: "סליחה, טעינו, הנציג לא היה בסדר, קח שני טיפולים חינם".

לא פנו אלי הנציגים שמסתובבים פה , .

ולא חושב שאפשר לתקן כזאת טעות של הנציגים שסגרתי איתם עסקה.

יש פולו 1.4 ידני ככל שידוע לי.

פורסם

נשמע לך זול מדי פולו ב89 הא?

טוב. זה רכב שמציע הרבה יותר מהמתחרות. יש לו מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים ושלוש שנות אחריות ו-4 כריות אוויר וטאסות...

פורסם
התנהלות מזעזעת.

והאמת? מגיע לך.

אתה לקוח פולקסווגן קלאסי.

אחרי שקניתי מהם רכב לפני כמעט 3 שנים נשבעתי שלא אקנה יותר מהסוכנות המרכזית של VW. ואשתדל שלא לקנות VW בכלל.

וגם אמרתי את זה בסקר שביעות רצון שעשו לי שבועיים אחרי קבלת הרכב.

היחס מגעיל, מזלזל ורק מחפשים את הקטנות של איפה לדפוק אותך.

לפני חודש וחצי קניתי רכב חדש והלכתי לסוכנות פולקסווגן רק כדי להגיד לנציג מכירות ממנו קניתי פעם שעברה שאני שוב בשוק לרכב חדש.

והפעם אין אפילו זיכוי שאני אקנה רכב מהסוכנות שבה הוא עובד, ובטח ובטח שלא ממנו.

ד״א, אם תתעשת ותחליט לבטל את ההזמנה, הנה אופציה פי 1000 יותר מהנה -

www.wallashops.co.il/dap.aspx?pi=3HSopel

התכוונת לזה ?

http://www.wallashops.co.il/אופל-קורסה-OTC-טורבו-ידנית/pi3HSopel

פורסם

וואללה, ממש חבל שאני לא בשוק עכשיו לרכב שני במחיר כזה. פשוט חבילה מוצלחת. (הקורסה, כן? ממש לא האיביזה במחיר מופלץ)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפחות VW התחילו לתת אחריות רשמית ל-3 שנים, זה סוג של יתרון על ליאון שיש לה רק שנתיים. למי שמחליף פעם ב-3 שנים עדיף לקנות VW ולא סיאט.

ומה יהיה במכירה?

כבר היום לקוחות מפחדים לרכוש רכבי vag יד שנייה עקב מוניטין האמינות המפוקפק, היבואן ״המדהים״,והמוסכים הסופר ״מקצועיים״

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

טוב שלא קנית,לשלם מחיר הזוי על סופר מיני,הכול לטובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הוא כן קנה. אבל אכן מחיר מוגזם. זה לא חדש אצל VW, כן? דווקא המבצע שלהם עכשיו על פולו ידנית הוא טוב, אין לה באמת תחרות ב-89K. שישאירו את המחיר ככה, 100K עבורה זה שוב מוגזם. לשם שינוי בגרסה ידנית אגב היא מגיעה ברמת גימור לא מינימלית, אלא קומפורטליין.

ומה יהיה במכירה?

כבר היום לקוחות מפחדים לרכוש רכבי vag יד שנייה עקב מוניטין האמינות המפוקפק, היבואן ״המדהים״,והמוסכים הסופר ״מקצועיים״

ברור לי, ההשוואה הייתה בתוך הקונצרן, בגלל שפותח השירשור אמר שהוא לא מסוגל לנהוג במשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Arco

• תוכן חדש...