Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה יוצא לי לעזור לחבר טוב ברכישת הרכב הבא שלו ,הבחור נכה עם כיסא גלגלים, התענינו מאד ב cts החדשה.

לאחר הביקור באולם התצוגה הרמנו טלפון אל הסוכנת שליוותה אותנו ורצינו לקבוע נסיעת מבחן,שאלנו אותה אם אפשר לקבל את הרכב ליום שלם כדי שנוכל להתרשם ממנו.

מכיון שחבר שלי עם כיסא גלגלים ומשותק הוא צריך לבדוק הרבה פרמטרים על מנת להחליט אם הרכב מתאים לו ונסיעה של שעה לא תצליח לעזור לו להחליט, כאשר דיברתי עם הנציגה היא אמרה שהדבר לא אפשרי כי יש בעיות של ביטוח וכו', יש לציין שאנחנו לא ילדים ולי אישית יצא לנהוג על לא מעט רכבים כך שנסיון אני חושב שיש לי, ציניתי בפנייה את העובדה שאם לא תתקבל הנסיעה חבר שלי לא יוכל לבצע את הרכישה, עברו כמה ימים וחבר שלי החליט ללכת לנסיעת המבחן בלעדי, מכיון שהוא נוהג עם מנגנון יד הצטרף אליו נציג נסיעת מבחן, במהלך הנסיעה חבר שלי ביקש ממנו מספר פעמים שילחץ טיפה יותר על הגז מכיון שהוא רוצה להרגיש את הכח של הרכב, נציג הנסיעה סירב מכיון שהוא אמר לטענתו שלא טוב ללחוץ הרבה על הגז ולהיות בטורים גבוהים שזה לא בריא לרכב או משהו כזה, למעשה את כל נסיעת

המבחן בזבז לו על הסברים כיצד נפתח תא הכפפות וכיצד מזיזים את הכיסא, היום התקשרה הסוכנת אל חבר שלי ושאלה מה הוא החליט, הוא אמר לה בדיוק מה הוא חושב על ההתנהלות שלהם וכיצד הם הפסידו לקוח פוטנציאלי ביותר. יש לציין שכרגע הוא נוהג על cts דור קודם ככה שאין לקוח יותר פטונציאלי מזה.

אז לכם אני אומר umi אם אתם רוצים למכור ,כדאי שתשנו גישה ותחשבו מחוץ לקופסא, יש אנשים עם צרכים מיוחדים שנסיעת מבחן של חצי שעה לא מספיקה להם כדי להחליט, ואם עיתונאי רכב יכול לקבל רכב לשלושה ימים אני לא רואה שום סיבה שלקוח פוטנציאלי לא יקבל רכב ליום שלם במיוחד לא בסכום כזה שהוא הולך להוציא.

שיהיה לכם בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי zuzut5

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

יש חוויות מסוכנויות אחרות?

כמובן ביחס לחבר בלבד

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לי יש חוויה מסוכנות מרצדס שנתנו לי את הרכב לסופש שלם, גם וולו מצידם היו מוכנים לתת את הרכב ל 24 שעות ללא התחיבות מיוחדת או משהו בסגנון, לא יצא לנו לבדוק בעוד סוכניות אבל אני מאמין שלא תיהיה בעיה

פורסם

מדהים איך אנשים הורסים לעצמם את כל התדמית בשנייה וחצי. קצת מחבה והדברים היו נראים אחרת. חבל עליהם...

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

כמותג שמוכר בערך 40 רכבים בחודש, מפתיע שהם מרשים לא לתת מעצמם 110% על כל מכירה.

ממליץ לכם לנסות את לקסוס הרצליה, זו כניראה הסוכנות/מותג עם השירות הכי טוב שפגשתי בישראל.

פורסם

לפני שבוע נכנסתי לסוכנות של מיני במסגר ובקשתי נסיעת מבחן על המיני one החדשה. הסברתי לנציגים שאני מעוניין לקחת את הרכב כרכב צמוד מהעבודה ואני עתיד לנהוג עליו בין 150 ל 200 קמ ביום ולכן אני מעוניין לקבל אותו לנסיעת מבחן ארוכה כדי להרגיש שבאמת אפשר להתנהל איתו יום שלם ברצף. תוך מספר שעות התקשר אלי נציג החברה והשאיר לי את הרכב משעות הצהריים המאוחרות ועד הבוקר שאחרי עם הסברים על דלקן שמורכב ברכב למקרה שיגמר הדלק וברכת נסיעה טובה. אם הם לא היו מאפשרים לי את ההתנסות הראשונית הזאת הרכב היה יורד מיד מהפרק. אכן נראה שבארץ בכל הקשור לנסיעות מבחן רוב היבואנים די מתקמצנים וחבל, אם זאת אני יכול להעיד שדווקא בב.מ.וו ומיני היחס שונה וטוב שכך, לעומת זאת בפורד (אותו יבואן) חבר רציני שהגיע להתעניין ברכישת פוקוס st ביקש נסיעת התרשמות של כמה שעות ונאמר לו שהוא יוכל לצאת לסיבוב של 20 דקות עם נציג .עכשיו אני שואל ברצינות מגיע בן אדם לרכוש רכב רק בגלל היכולות הדינמיות שלו איך אתם בדיוק רוצים שהוא יתרשם מרכב כזה בנסיעה של 2 מחלפים באיילון??

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לקחו דוגמא מהמתחרים הישירים, קרסו עם המגאן RS.

הניסיון שלי עם קאדילאק דווקא חיובי יותר, חבל שהפסידו מכירה. מאד נהניתי מה-ATS.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כמותג שמוכר בערך 40 רכבים בחודש, מפתיע שהם מרשים לא לתת מעצמם 110% על כל מכירה.

ממליץ לכם לנסות את לקסוס הרצליה, זו כניראה הסוכנות/מותג עם השירות הכי טוב שפגשתי בישראל.

ללקסוס אכן שירות טוב במיוחד באולם התצוגה - אבל כשחוויית הקניה מסתיימת, נדרשים לשירותי המוסך.

ושם אין מה לצפות לגדולות ונצורות, אני נמנה על הלקוחות הראשונים של המותג בארץ, קיבלתי שירות בתחילת הדרך ועד היום - ולצערי גרף שביעות הרצון שלי הולך ויורד.

יותר מידי פעמים נתקלתי במחירים מופרכים שהשאירו לי טעם של חמיצות בפה, כך לדוגמא שישית מצתים מתוצרת דנסו שהמוסך דרש (למיטב זכרוני) בעבורם 1300 + מע"מ + עבודה - כשאת אותו החלק בדיוק הזמנתי מאיביי ב- 300 ₪ בלבד.

אבל כעס אמתי ספגתי מהם בשבוע שעבר, קליפס פלסטיק סטנדרטי התנתק מהספוילר האחורי שבגלגל הרכב, במקרה הייתי בקרבת המוסך אז באופן טבעי נגשתי למוסך לרכוש/לקבל קליפס כזה (כלקוח שרק בחודש שעבר הכניס לשם את הרכב לטיפול ממש לא ניראה לי מוגזם לצפות שהקליפס יינתן בחינם).

התוצאה - במוסך דרשו על הקליפס 31.5 ₪ - כששקית בת 20 קליפסים כאלה - כולל משלוח - נמכרת באיביי תמורת 9 ₪ בלבד (45 אג' ליחידה).

הודיתי להם בחום והשארתי את הקליפס במוסך, נגשתי למוסך סמוך ושם הפתעה - כשביקשתי לשלם בעל המוסך הודיע לי שאני מעליב אותו...

לקחו דוגמא מהמתחרים הישירים, קרסו עם המגאן RS.

הניסיון שלי עם קאדילאק דווקא חיובי יותר, חבל שהפסידו מכירה. מאד נהניתי מה-ATS.

מצטרף לדעתו של רומן, במסגרת חיפושי אחרי רכב מחליף ל- IS הייתי גם בקאדילק הרצליה ושם קיבלתי טיפול מצוין.

פורסם

אתם יכולים לרטון על היבואנים כמה שאתם רוצים אבל הם לא אשמים. אנחנו, הלקוחות, אשמים.

תסתכלו כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541351-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%A7%D7%90%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-155-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9-quot-%D7%97&p=4481598&viewfull=1#post4481598

230 חתיכות של קשקאי מהדגם החדש נמכרו בלי שמץ של נסיעת מבחן ובלי כל הכאבי ראש שאתם מבקשים. אז בשביל מה לתת לפותח השרשור CTS ליום ולחבר של סוד המהירות פוקוס ST לכמה שעות? בפחות מאמץ אפשר למכור יותר רכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצד אחד אתה צודק, מצד שני למיטב הבנתי (האישית בלבד) מרבית הלקוחות שרוכשים רכב חדש בלי נסיעת מבחן יהיו להערכתי אלו ש:

בעשור החמישי צפונה לחייהם, או \ וגם

לא ממש מעניין אותם דקויות של ביצועים 10 שניות או 13 שניות למאה, בקצב הלחיצה שלהם זה ממילא יקח 20 שניות בכל רכב :-D

מעריכים אמינות, צריכת דלק וסחירות עתידית.

ועדיין, ככל הנראה כל הציפיות שלהם מהרכב ייענו במלואן. הוא ככל הנראה יפגין אמינות טובה, צריכת דלק סבירה וסחירות טובה מאוד בטרייד אין מחיר מחירון אצל היבואן, כשהם ילכו למכור אותו לאחר שנתיים-שלוש ולהזמין רכב חדש (ככל הנראה גם הוא ירכש כמובן ללא נסיעת מבחן)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

טם יהיו נסיעות חופשיות על פוקוס ST, מגאן RS וכל ספורטיבית אחרת, אז תראה בעיקר חבר'ה רציניים שיכסחו את הרכב בנסיעת מבחן בלי שום כוונת רכישה.

הקהל לרכבי סלון הם לא אותו קהל שבודק קומפקטיות חמות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני בא מתחום אחר ומהניסיון שלי - הלקוחות הפוטנציאליים כביכול, אלה מהסוג הכי בררן שצריך לדעת יותר מדי פרטים בדרך כלל רובם לא קונים בסוף את המוצר שלי מניסיון של מספר שנים, אז למה לי להתאמץ? וכן פעם באמת הייתי מתאמץ עד שהגעתי למסקנה שזה לא משתלם לי ואת אותו הזמן אני משקיע בסגירת לקוחות פחות קשים שהייתי יכול לפספס.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אז כאחד שגם מחפש בימים אלו רכב חדש, אני גם ביצעתי כמה וכמה נסיעות מבחן.

זה משתנה מחברה לחברה.

מרצדס נתנו לי את הרכב ואמרו -תגיע עד מחר בצהריים. בי אמ וו לעומת זאת עשו פרצוף כשביקשתי לחרוג עוד 10 דקות מהנסיעה של ה 25 דקות עם הסוכן.

בג'יפ למשל, הסוכנות הראשית נתנה שעה + ואילו סוכנות משנה נתנה רבע על אותו רכב.

אז כמו שאמרו כאן, כתבי רכב מקבלים את הרכב ל 3 ימים אז מה שאני עשיתי זה ננעלתי על רכב ספציפי ומעבר לנסיעונת מבחן קראתי את המבחני דרך באתרים השונים, הצלבתי מידע חסרונות/יתרונות וניסיתי לדלות מה שיותר פרטים כדי שאפשר להגיע להחלטה הנכונה.

פורסם

במקרה של אנשים ללא מגבלות הדבר אפשרי, אבל מה לעשות שיש אנשים שחייבים לבחון יותר לעומק את הנוחות, את הקאדילק הנוכחית שבה ה וא נוהג כיום הוא קנה לאחר נסיעת מבחן של חצי שעה, אחרי שהוא הוציא את הרכב מהחברה לאחר שבוע הוא כבר בקושי הצליח לשבת על הכיסא משום שהמושב היה מאד נוקשה וגרם לו לכאבי גב נוראים , בנסיעת המבחן הקצרה שקיבל לא עבר מספיק זמן כדי שכאבי הגב יופיעו ולכן הוא התחיל בחיפוש פתרונות יצירתיים כדי לנהוג בנוחות עד כמה שאפשר, הוא לא רוצה לחזור שוב על אותה טעות.

נסיעת מבחן ארוכה היא חלק בלתי נפרד מתהליך הרכישה בשבילו ובצדק.

• תוכן חדש...