Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי,אם היא נמכרת,זה אומר שיש מחירים טובים כדאי שאנשים יקנו,אם הרכב היה גרוע לא היו קונים,אנשים עושים נסיעות מבחן אתה יודע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נו באמת. מר ישראל ישראלי מפגין שוב גמישות מחשבתית ופתיחות רבתי.

טויוטה קורולה,שהובאה לארץ בכלל מטורקיה, שסבלה באופן סדרתי בשנות האלפיים מבעיות בוצה במנוע, ושהדור הקודם שלה התהדר בעיצוב שמזכיר יבלת?

בחיי שאני לא מבין, מה רע לך קצת תחרות בשוק? קצת עקיצות הדדיות, קצת אתגר ליבואני הרכב בארץ לקצץ בשומנים ולתת לנו הלקוחות איזה דיל פה ושם, כואב לך שחלילה מישהו עלול לקנות רכב שהוא לא מהשילוש הקדוש של הליסינג, מאזדה-פורד-יונדאי? לקבל מחיר אטרקטיבי על רכב נחמד על יתרונותיו וחסרונותיו?

ושלא נדבר על הגיר הרובוטי עם ירידת הערך המטורפת ועל כמות הריקולים של טויוטה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אגב שי אומר לנו שהוא חובב רכבים צרפתים,אבל פה דווקא הוא אומר שהם חרא של רכבים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532069-עד-13K-רק-לא-צרפתי/page2

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך מיצובישי ספייס סטאר. אם שחכתה לרגע.. אנשים כמוך לא ראוים להביע דעות על אנשים אחרים. אז אנא.

Tuning:lol:

פורסם (נערך)

מבין בקטגוריות מסוימת,זה כן.

אישי אין לי נגד אף אחד.

אבל אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד בשירשור.

נתת כותרת בומבסטית ״יצרן בינוני מינוס״ אז כזה יצרן עם רכבים גרועים,אמור להיות בתחתית הטבלה ואף אחד לא מתסכל עליו,זה לא מה שקורה בפועל.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

+1

במיוחד עם הציטוט הנ"ל:

חרא של מכוניות היה לי 106 306 205 קליאו דור ראשון ZX AX אז באמת שאני לא אומר את זה משטיפות מוח.

ובעלים של עונדה.:screwy:

חביבי, בלי כל קשר להאם הדעה שלך זוכה להסכמה או לא, כי כל אחד זכאי לדעה שלו:

אם אתה מתלהם, אבסלוטי, נגרר בקלות לויכוח במקום לדיון - אתה או כועס או מחרטט.

אם אתה מבין בתחום כלשהו, וזה לא משנה אם זה רכב, גיטרות, מקרמה - אתה יודע לתת את הכבוד המינימלי לכל מה שנכנס לספקטרום המקצועי שלך, להתייחס באוביקטיביות ליתרונות ולחסרונות גם של מה שאתה אוהב וגם של מה שאתה מתעב.

מהטון והגישה בת'רד הזה אני לא מרגיש שבאת לחלוק ידע, או לפתח דיון. באת לזרוק רפש. אז תהנה, רק שטוף ידיים בסוף, חבל על הריפוד. :roll:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
יש לך מיצובישי ספייס סטאר. אם שחכתה לרגע.. אנשים כמוך לא ראוים להביע דעות על אנשים אחרים. אז אנא.

אני בניגוד אליך קונה רכבים שבגלל הידע שלי יהיו מותאמים לי,ובגלל זה אני מרוצה מהספייס,ששים לב מאז שהיא הגיע והאטרז מיצובישי פורחת במכירות.

אנשים כמוך לא תורמים שום דבר לפורום,אתה טרול שמחפש כותרות ומהכתיבה שלך אפשר להבין זאת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...